• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olduğunu anlamadığım bir şey..

TaeMin

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
25
3
18
İstanbul
Merhaba ablalarım ben 14 yaşındayım..Boynum da ve kafam da şişlik olduğu için hastaneye gittim. Boynumdan ultroson yaptılar çıkan sonuç
-Bilateral servikal bölge transvers ve longitudinal planlarda incelenmiştir. Yapılan incelemede sağ servikal zincir de en büyüğü 21x6mm, sol servikal zincirde en büyüğü 13x4mm boyutlarında bir kaç adet hipoekoik lenf nodu izlenmiştir.
Ayrıca sağ submandibuler bölgede 34x14mm, sol submandibuler bölgede27x10mm boyutlarında hipoekoik lenf nodları izlenmiştir.
İzleme sırasında her iki parotis benzinde intraparankimal lenf nodu izlenmiştir.
Bilateral hepoekoik servikal lenf nodları

Ben bundan önce de gittiğimda 1 tane 17x8 di. Şimdi 4 e çıkmış 15 gün are ile.

Biliyorum yalnış bölüm ama nereye açıcam bilemeim.

canım bu konuyla ilgili en ufak bir bilgim yok muayene olduğun doktora danışsan zaten seni ya da aileni bilgilendirirlerdi sonuçta dosyanda mevcuttur önceki muayene sonuçların. bir sor bakalım

Ben ailemden ayrı yaşıyorum.Aslında annem ile yaşıyorum ama akşam eve geliyor.soramıyorum..Ayın 1nde gel dedi.Ama artık ağrı yapmaya başladı.

Back