Ne oldu da bitti, hiç haberim yok

• Konu Sahibi Konu Sahibi jnset
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beni en iyi sen anladın be canım valla terzi kendi süküğünü dikemiyormuş okadar insan geliyor sorunlarla yanıma onlara yardım eden ben böyle birşeyi kafama takıp büyüttüm

beni en iyi sen anladın be canım valla terzi kendi süküğünü dikemiyormuş okadar insan geliyor sorunlarla yanıma onlara yardım eden ben böyle birşeyi kafama takıp büyüttüm

Deıl mı bak??:1hug:

Eşinin ve sevginizin kıymetını bilin bence...

Derdim var topiğini bir okusan canım neler neler var...

Bazen şükretmesini de bilmek gerek değil mi?:teselli:

evet canım çok haklısın okudum da aldatılanlar var falan şimdi çok şükürler olsun diyorum Allahıma bana böyle bir eş nasip ettiği için şimdi birşeyler düşünüp gönlü kalmasa bile gönlünü düzeltmeye bakıcam gerçi o bana hiç kırılmaz ama olsun telafi etmem gereken şeyler var en sevdiği şeyleri sürpriz olarak yapayım da sevinsin aşkım:asigim:

kıyamam sana... kım demıs terzı kendı sökugunu dıkemez dıyeyerimseniben

bilmem öyle bir atasözü varya:smiley-cool:

eşiyle boşanalı uzun bir zaman mı oldu yoksa kısa bir süre öncemi boşanmış? belki yaşadığı kötü günler aklına gelmiş olamazmı?

Böyle tatlıya bağlanan konular oldukça günüm daha bi aydınlanıyor valla.
Allah mutluluğunuzu daim etsin.

eşiniz sizi cok seviyor anladıgım kadarı ıle

bı sorunda yok

belkı baska bı sorunu var hemen eskı eşe baglamasaydın keske :teselli:

canım ben seni anlıyorum gereksiz kıskançlıklar yapabiliyoruz bende eşimin 2ci eşiyim benim eşiminde 1tane çocuğu var benseni çok iyi anlıyorum bende çok kıskancım benimde geçenlerde çocuğu hastalanmış kadının kardeşi konuşur herzaman hiç eskisi konuşmaz ogün o konuştu ay benimki bir kibarlık nasıl sinir oluyorum benden önce boşanmışlar bunu da söyliyim senmi ayırdın demelerinden bıktım çünki herneyse eşime çocuğu vermiyorlar ayda 1defa görebiliyor oda gidebilirse ankarada çocuk valla haklısın canım insan kıskanıyor ben çok açıyorum eşinle napıyordun nesöylüyordun oda onu hiç sevmedim der görücü usulü evlenmiş fazla evli kalmamışlar zati

evet cnm ya ikinci eş olmak çok zor

acaba eski eşi tekrar evlenicek de ona mı üzüldü yada başka bir derdi mi var.
buket de mi birşey anlatmadı.
eşinle tartışmadan açıkça sorabilirsin. normal bir zamanda şeffaf olup anlatmasını isteyebilirsin.

ay bak işte eski eşinin bi sevgilisi var ya eğer ona üzüldüyse soğukkanlılıkla yaklaşacağım eğer öyleyse vallahi benden karılık beklemesin aynı yatağa bile girmem günden güne uzaklaşırım bitmiş gitmiş karısı çok mu üzüldü benle evlenirken nikahımıza bile geldi tebrik etti çok mutluydu çünkü artık eşime sevgisi yoktu üzülmedi bizimki üzüldüysee bukete bir sorayım ana kız gibiyiz zaten o beni kırmazklava:

şu yazılanlara bakıyorum da, ben hala konu başlığının sırrını anlamadım..

"Ne oldu da bitti hiç anlamadım" !!!!!!

Ne alaka???

şu yazılanlara bakıyorum da, ben hala konu başlığının sırrını anlamadım..

"Ne oldu da bitti hiç anlamadım" !!!!!!

Ne alaka???
eşiyle arasında ne geçti üzüldü sonrada üzüntüsü nasıl geçti ne oldu ne bitti1 anlatabildimmi cnm?
süprizzzzz

şaka gibi ya kafandaki şeye inanıp eşine nasıl bu şekilde davranıyorsun canım ya sen madem psikologsun daha iyi bilirsin bence eşinin eski eşine karşı bir kıskançlık besliyor olmayasın bence bunu sorgula kendi içinde ve bu saplantıdan kurtul ve eşini üzme

eşiyle arasında ne geçti üzüldü sonrada üzüntüsü nasıl geçti ne oldu ne bitti1 anlatabildimmi cnm?
süprizzzzz

Siz doktora yapmış bir psikologsanız,bende duble doktora yapmış uçak mühendisiyim...şakkıdı

"Ne oldu ne bitti anlamadım" ile "Ne oldu da bitti,anlamadım" arasında ta burdan, Habur sınır kapısı kadar fark var..

Sonuç olarak ; anlatamadın canımsengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…