J
jnset
Ziyaretçi
- Konu Sahibi jnset
-
ama eski karısı zaten huzur bırakmıyor bana benle çok uğraşıyor yok kocamı aldın diye siz boşanmışsınız çoktan biz öyle evlendik şimdi eşimin aileside öyle düşünüyor eşimin eski karısı hala eşimi istiyor o yüzden işte ynaına gitti geldi benden soğudu ben tavır yapınca tekrar eskisi gibi oldu eğer yapmasaydım üstüne düşmeseydim yine hep beni tersleyecekti:çok üzgünüm:
Tartışmış olabilirler; bunu size anlatıp canınızı sıkmak istememiştir...
psikoloğum ama hiç kendime yararım yokçok hassasım ne bileyim ya öyle birşey yoktur demi başka birşeydir ama sorduğumda tersledi bende küstüm:a015:
demi olabilir ne yapayım güzelim çok takıntılıyım kıskançlıkta var bende böyle içimde büyütürüm herşeyi sonrada keder havuzunda boğulurum
arkadaşlar ben yeni üye oldum aslında sürekli takip ediyordum burayı ama bende son iki hafta önce kafama takılan olayı paylaşmak istedim okursanız ne mutlu bana..
Eşim benim üniversitede psikoloji bölümünde strajer hocaydı evlenmiş ayrılmış biriydi. Bütün engellere rağmen ailelere inat bir tane kızı olmasına rağmen benimle evlendi bende onu kabul ettim çünkü onu canımdan çok seviyorum:asigim: oda öyle biliyorum iç şüphem yok ben 26 oda 31 yaşında kafa olarak uygunuz inanın hiç kavgamız olmadı...Ama birgün eski eşinin yanına kızını almak için gitti kızı haftada iki gün bizde kalır ve çok tatlı birşey onu kendi evladım gibi seviyorum işte ogün eşinin yanından geldikten sonra buket(kızımız öyle diyorum çünkü o gözle görüyorum onu) amcasının yanına gitmiş amcası zaten akşam getirecekti. İşte bizimki normal çıktı evden ay bir görseniz dokunsan ağlıycak sordum hayırdım yok birşey! dedi buket amcasında diyemi böylesin dedim oda hayır cnm sonuçta amcası ne varki akşam senden kızartma istedi. dedi tamam dedim buket geldi ama o bile farketti kocam resmen ağlıyacak gözleri dolu dolu yemek yemedi kalktı gitti buket gitti ve bende ona çok soğuk davrandım tersledim ettim bana hiç kıyamaz meleğim birşeymi var dedi sen daha iyi bilirsin dedim odaya geçtim ayıptır söylemesi benle birlikte olmak istedi yani her eş gibi ben yine tersledim bu bir hafta sürdü ona sertliğim düzeldi etti eylledi en sonunda patladı noluyor yav kaçgündürr diye bağırdı dedim işte eski karını çok özledinde eski günlerin aklına geldi öyle duygulandın bi kaç gün dedim bana saçmala dedi ellerimi tuttu hemen çektim çok sinirlendi ve başladı kaç gündür sana dokunamıyorum kokunu özledim seni çok sevdiğimi biliyorsun bana neden işkence ediyorsun dedi sımsıkı sarıldı zorla ilişkiye girdi aslında zorla değil bende istedim çünkü onu çooook seviyorum ama neden karısıyla ne geçti arasında hala birşey demedi çok sert bir sevgiyle şimdi geliyor benim laflarıma aldırmıyor öpecekse şak öpüyor sürekli elimden tutuyor sanki kaçacakmışım gibi anlayamadım çok uzun olduysa özür dilerim ama çok sıkkınım neden böyle şimdi beni kaybetme korkusuyla yaşıyor ve hala neden bi kaçgün öyle olduğunu söylemedi.... sıkılmayıp okuduysanız çok teşekkür ederim...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?