Ne Oldu Anlamadım Ki...

Cledyana

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2014
7.402
33.418
Kızlar hoşlandığım kişiyle bir haftadır facebooktan ara ara mesajlaşıyorduk. Tabi o hoşlandığımı bilmiyor. Mesajlaşma çok sık değil günaşırı gelip gidiyordu. İşte nasılsın iyi misin vs. şeyler. Bir kaç gün önce telefon numaramı istedi. Ben de kendisini henüz yeni tanıdığımı numaramı şu an için veremeyeceğimi söyledim. Ama böyle facebooktan zor oluyor. Konuşmamız kopuk oluyor,nasılsın iyi misinden öteye gitmiyor dedi. Ben de normal değil mi daha yeni tanıştık dedim.
Bundan sonra hiç cevap gelmedi..3 gündür ses seda yok.
Şimdi ben ne yapayım facebbooktan silsem cevap vermedim sildi falan diye mi düşünür. Acaba resimlere baktı beğenmedi mi diye düşünüyorum. Kafamda türlü türlü senaryo kuruyorum.

Durum ordan nasıl gözüküyor? Ben aramızda bir şeyler olmasını istiyorum ama dediğim gibi bir şey anlamadım.

Yaslariniz kac?

3 gündür ses seda yoksa boşa kürek çekmeyin derim.. aranızda herhangi bi iletişim oluşmamış bu yüzden kimseden fazla ilgi bekleyemezsin..

Telefon numaranı vermeden sadece mesajlaşarak nasıl tanımayı düşünüyorsun? Eee tabi merhaba nasılsından öte gidemez, doğru demiş. Facebook olmasa ne yapacaktınız mektupla mı anlaşacaktınız?
numaramı vermeyeceğim dememiştim ki hemen veremem demiştim.

Hmm öyle mi dersiniz. Silaem ne düşünür peki? Madem bir şey olmadı duygularımı anlamasın diyorum.
bence mantıklı olanı bu.. şayet bişilerin yaşanmasını çok istiyorsan bir adım atabilirsin faceden sesin çıkmıyor gibisinden.. fakat tanımadığın birine telefon verme tarafında değilim.. sıcaklık oluştuktan sonraki evredir tel işi.. fakat sizi 3 gündür aramadığına göre bir daha düşün derim.. emin olmak içinde bir mesajj ..

Bana hemen herkesten tel istiyormuş gibi göründü ondan şüpheyle yaklaştım.

Bana hemen herkesten tel istiyormuş gibi göründü ondan şüpheyle yaklaştım.
yani.. bu konuda şüpheye düşmen çok normal ve kendin için iyi bireşy yapmışsın.. dediğim gibi bi mesaj atabilirsin.. cevab vermezse kendini yorma hiç.. tanımak isteseydi seni o şekildede bunun için çaba sarf edebilir. !

açıkçası seni mi çekicem be ne naza çekti kendini diye düşünmüş olabilir.yeni nesil modeller böyle numara ver burdan zor oluyor..erkeklerin hepsi aynı işte klasik bir lafla başlarlar sonrasında yakıp yıkıp giderler tiksinmeye başladım.konu sahibesine gelince bence üzerinde düşünme salla gitsin henüz bağlanmadan..

Ben de sizin gibi düşündüm. Çok klasik bir numara gerçekten. Ama gönül bir şeyler olmasını istiyor ya işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…