Numaramı zaten almştı şirkete gelmeden önce ewet çok dikkatli bakıyor konuştuğumda sürekli dudaklarıma bakıyor bni hep süzüyor we ısrarla onun dilini öğrenmem gerektğni söylüyor....
Ewt o konuda çok zor durumdaym zaten ya ewli olursa? Naparm ben?? Anlamdğm halde sırf onun diliyle sölüyor sadece o dilden müzik dinliyorm 6 aydır...
İşin gırgırında olsam aşık oldum demem heralde... Ewt ilk görüşte aşık oldum dilini ırkını dinini bilmeden...Suna asik oldum demeyin bari, hoslandim deyin. Insan tanimadan nasil asik olur? Bildigin adamin dis gorunusune kapilmissiniz siz. Daha kisiligini bile tanimiyorsunuz. Bunlar cok ergence geldi bana ki yasinizin en az 20den fazla sanki. Adamla konussaniz anlassaniz ne olacak, ilerisini gorebiliyorsunuz? O ortadogudan bir ulkede, siz Turksunuz. Millet ayni sehrin farkli koylerinden evleniyorda bir suru sorun cikiyor ortaya, siz farkli bir kulturden, farkli bir ulkeden bir insanla mi gelecek dusunuyorsunuz? Hem bu insanla daha ayni dili bile konusamiyorsunuz nasil anlasacaksiniz yahu?
Siz once bu yukardaki sorulara cevap verin de sonra hayal kurmaya devam edersiniz. Gerceklere donun bir zahmet. Ha isin girgirindaysaniz, gonul eglendirmece olarak dusunuyorsaniz orasini bilemem. O zaman bakismaya devam edin.
Bşe hissetmiomudur sence ?senin duygularini anlamistir muhtemelen.. kaldi ki, kadinin ne dusundugunu bilmese de, bsy hisseden adam adim atar genelde.. bilemedim..
yani dedigim gibi, hoslandigini anladigi halde adim atmiyorsa, cok umut etme derim..Bşe hissetmiomudur sence ?
Ama ben onun bana aşık olmasnı istiorm ne yapabikirim boş olmadpnı biliorm ama duyguları yoğun olsn istiormyani dedigim gibi, hoslandigini anladigi halde adim atmiyorsa, cok umut etme derim..