ne olacak sımdı

swetlana

ASKISIM
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2007
1.083
0
:emir_bebek:kızlar bıldıgınız gıbı 08 10 2007 transfer yapıldı beklıom cumartesı kan testı yapılacak bu arada bu arada ben grıp oldum ya bıse olursa ya etkılerse dıye cok korkuyorum aranızda bole bı durumla karsılasanlar varmı bana yardımcı olurmısunuz :nazar::Roflol::Roflol::Roflol:

:emir_bebek:kızlar bıldıgınız gıbı 08 10 2007 transfer yapıldı beklıom cumartesı kan testı yapılacak bu arada bu arada ben grıp oldum ya bıse olursa ya etkılerse dıye cok korkuyorum aranızda bole bı durumla karsılasanlar varmı bana yardımcı olurmısunuz :nazar::Roflol::Roflol::Roflol:

ilaç falan kullanma bişey olmaz.kendine dikkat et ağır kaldırma.konuyla ilgili değil ama kabız olmamaya çalış.

canım sıcak -ılık şeyler iç içini ısıt dinlen

benim kardeşime 2 tane penisilin yaptılar hamileliğinin ilk haftalarında , idrar testi ile bakmışlar -gece hastanede- birşey olmadı allaha şükür
inşallah birşey olmaz

sicak biseyler ic canim nane limon kaynat seker kat ic yada ihlamur al biraz ama sakin ilac icme!!

:nazar:saolun kızlar ya ılac ıcmıyorum ama cok kotuyum ya nefes alamıyorum uyuyamıyorum nolcak bılmıyorum yanı allahım bıse olmasın inş:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

geçmiş olsun melkacım.çok dikkat et.Bugün sonucun belli olmuştur heralde.Sonuç istediğin gibi olmuştur inş.

X