Ne olabilir

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Evimin 3 aydir kullanmadigim odasinda yastiklar ve koltuk uzerlerinde minicik siyah birseyler var. Ufleyince ucuyorlar. ( canli gibi gozukmuyorlar) ama camin alt tarafinda kuş yuvasi var. Kuş biti nasil birsey yada onlar ne olabilir şu saatte kasinti tuttu.. :(
Kömür isi olabilecegi aklima geldi ama sanmiyorum.

Şöyle birşey. Odayi supurup silip tozunu alip cikiyordum normalde bu aralarda herkes kuş biti falan diyor cok işkillendim bu saatte... temizlige girmistim tesaduf farkettim. Ne olur bunun benim odayi kullanmadigim icin normal olan birsey oldugunu soyleyin :(

Eklentiler

• 20180807_043649.webp
    20180807_043649.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 94
Hiçbir fikrim yok fakat bana bit gibi gelmedi. Bit olsa canlılığını belli edebilirler diye düşünüyorum. Sanki siyahımsı bir tozlul gibi yapışmışlar. İyice bir temizlik yapın derinden.
Tekrar olursa o siyahlıklar bit olabilir.

Hiçbir fikrim yok fakat bana bit gibi gelmedi. Bit olsa canlılığını belli edebilirler diye düşünüyorum. Sanki siyahımsı bir tozlul gibi yapışmışlar. İyice bir temizlik yapın derinden.
Tekrar olursa o siyahlıklar bit olabilir.

Insallah benim psligimden kaynakli birseydir.

Banada bit gibi gelmedi,tortu vs olabilir bilmediğin bir yerden dökülmüş olabilir. Ama canlı değil merak etme hatta çörek otuna benzettim ben :KK70:

Insallah benim psligimden kaynakli birseydir.
3 aydır kullanmıyormuşsunuz, temizlikte olmadıysa doğal onların gözükmesi. Tekrar inceledim sanki böyle kömür füzen kalemler olur ya hani kağıda çizerken füzenin kömürlüğü bembeyaz kağıda dağılır nokta nokta. O şekilde görünüyor resmen.
Bir resimci olarak böyle bir örnek verebilirdim. :)
Dediğim gibi temizleyin yarın hiç tırsmayın. Tekrar o siyahlıklar oluşmazsa demek ki pis olmuş. Tekrar olursa bit olabilir.

bacadan kurum dokulmus sankı benımde kullanmadıgım odama byle kurum yagmıstı ustelık evın dogalgazlı, olabılıyor buyutecek bıaey yok bıt falan degıller bence

Back
X