• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olabilir yardimmm

Evlimutlu16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2015
19
13
3
31
Merhaba arkadaşlar adetim 1 gün geçti test yaptım ilk çıkmadı daha sonra yattım ve sabah baktığımda ikinci çizgi vardı yardimci olabilirmisiniz

Eklentiler

• 2015-11-04 12.51.29.jpg
    2015-11-04 12.51.29.jpg
    75,7 KB · Görüntüleme: 200
Cok okudum cnm senn gibi olupta hamile olanlari genellikle ilk cikan sonucu ele alin diyolar ama gebelik yeni oldugu icin dk lar sonra cikanlari var cope atip bakip sonra gebeligini ogrenenlerde var bnce yarin bi test daha yap hamile olabilirsin

Cok okudum cnm senn gibi olupta hamile olanlari genellikle ilk cikan sonucu ele alin diyolar ama gebelik yeni oldugu icin dk lar sonra cikanlari var cope atip bakip sonra gebeligini ogrenenlerde var bnce yarin bi test daha yap hamile olabilirsin
Teşekkür ederim yorum için 1 senedir bekliyorum :)

genellikle ilk 10 dakika sonrasi cikan sonuclari dikkate almayin diolar ama bilemiorm tabi bu sekilde ogrenen de var burda duymustum. bence bi tane daha dene ya da direk kan testi yaptir kesin sonuc alirsin.

tekrar et testi canım umudunu kırmak istemem ama benimde böyle olmuştu ertesi güne adet olmuştum

Back