• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Ne Mutlu Bana Bir .....var?

ne mutlu bana ...var

• Ankete Katılan
    62
Ne mutlu bana;
Allah`a inancim var...
Hala hayatta olan annem var...
Hala hayatta olan babam var...
Hala hayatta olan kardeslerim var...
Hala mutlu cekirdek bir ailem var. (Esim-cocuklarim)...
Maddi durumum iyi...
Herseyden once ne mutlu bana ki hepimizin sagligi yerinde...

Allah`im cok sukur halimize...

Ne Mutlu Bana ki BENİ ÇOK SEVEN VE NE KADAR KAPRİS YAPARSAM YAPİİM BENİ BIRAKMIYCAK Bİ SEVGİLİM VAR.o bana allahımın sadece benim için yarattığı MUCİZESİ
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

ne mutlu bana bir ailem .bir sevgilim ve bir işim var......

Ne mutlu bana
Sağlığım yerinde
Aklım Başımda
Oğlum yanımda
Bana değer veren,seven kardeşlerim annem ve dostlarım var

ne mutlu bana dünyayı berrak gören 2 gözüm var,ne mutlu bana iyi idrak edn bir aklım var,ne mutlu bana sahip olduklarıma şükreden bir dilim var,ne mutlu bana içi insan sevgisiyle dolan bir kalbim var ve ne mutlu ki allahın bir lutfu minik yakışıklım var

Ne mutlu bana Allah'ım var ve onun sayesinde sevdiklerim var ve onun sayesinde hepsi iyiler:nazar:

Ne mutlu bana ki , annem hala var
Ne mutlu bana ki güzel bir ülkem ( herşeye rağmen ) var
Ne mutlu bana ki uğraşacak bir işim var
Ve ne mutlu bana ki hala yaşamdan beklediğim umutlarım ve gerçekleşmesini arzuladığım hayallerim var.:çiçek: :nazar: :oklava:

Ne Mutlu Bana;allah'im,sana Sonsuz Şükürler Olsun.her Şeye Rağmen,şükredebileceğim Bir Hayatim Var.eşimin Ve Benim Ailelerimiz Var.eşim Ve Oğlum Var.çok Şükür,her Şeye Rağmen,hepimizin Sağlik Sorunlari Olsa Da,daha Kötü Durumda Olan Insanlara Göre Çok Iyi Sağliklarimiz Var.ne Mutlu Bana 30 Yaşima Kadar Yaşadim.ne Mutlu Ki;allah'in Lütfuyla Başkalarinin Sahip Olmadiği Şeylere,bana Özel Olanlara Sahip Oldum.çok Şükür,daha Pekçok Nedenden Dolayi Şükredebileceğim,ne Mutlu Bana Diyebileceğim Imkanlara,yaşama Sahip Oldum!
Inşallah;bu Ne Mutlu Banalarin Her Zaman Farkinda Olabilirim!...
Allah'im,her Kese Her Şeye Rağmen,ne Mutlu Bana,çok Şükür Diyebilecekleri,bunu Farkedebilecekleri Bir Hayat Ve Içini Sevgiyle-sevdikleriyle Dolduracaklaribilecekleri Dostlar,insanlar Nasip Eyle...amin...

evet ne mutlu bana sağlığım yerinde.çocuklarım ve başımı soktuğum huzurlu bir evim var.çok şükür allahıma....

mutlu olmak isteyene bahanemi yok sağlıklı alınan bir nefes[astımlılar alamazken]
bir lokma ekmek[afrikadakiler bulamazken]
kirada olsa başımızı sokacak bir ev
bir kat kıyafetimiz vs vs....

Ne mutlu bana ailem her zaman yanımda ne mutlu ki yüm olumsuzluklara katlanma gücüm var

Back