Ne missha'ymis ! bb krem diye kuduranlara kucuk tavsiye kizlar

Ben kullanıyorum ve bir sıkıntı yaşamadım bugüne kadar. Her cilde her ürün iyi gelmiyor. Sırf yorumlara odaklanıp mucizevi birşey de beklememek lazım alırken. İçeriğinde alüminyum olmaması benim tercih sebebim (kırmızı ambalajlı olan perfect cover için söylüyorum).
Bir de benden de küçük bir tavsiye, "kuduranlar" hoş olmamış...
Missha bb krem diye kudurdum ben alirken,oyuzden de oyle yazmak istedim .neyi rahatsizlik verdi anlayamadim ? Ustunuze mi alindiniz ?

Missha bb krem diye kudurdum ben alirken,oyuzden de oyle yazmak istedim .neyi rahatsizlik verdi anlayamadim ? Ustunuze mi alindiniz ?
Unutmadan, sirf yorumlara odaklanip mucizevi biseyler beklemedim ayni zamanda urunun kendi web sitesindeki 'reklam' tanitimlarini dikkatli inceleyerek Hakli olarak bu beklemtiye girdim.ki ,amacta bu saniyorum.

Unutmadan, sirf yorumlara odaklanip mucizevi biseyler beklemedim ayni zamanda urunun kendi web sitesindeki 'reklam' tanitimlarini dikkatli inceleyerek Hakli olarak bu beklemtiye girdim.ki ,amacta bu saniyorum.
Beni yanlış anladınız sanırım. Benim alınacağım bir durum zaten yok. Kelimenin hoş olmadığını söyledim sadece.
Missha'nın internet sayfası konusunda haklısınız, adamlar ürün reklamı yapıyor sonuçta. 'Sırf yorumlara odaklanıp mucizevi birşey beklememek gerek' kısmı bir eleştiri değildi zaten. Ben de bu yaşıma kadar sanki mucizevi bir etki yaratacakmış gibi düşünerek pek çok ürün aldım. Zamanla öğrenmiş oldum iddialı sözleri çok ciddiye almamam gerektiğini.

Perfect cover'ın renk skalası çook kötü. Resmen gri bir renk ve bence uymuyor. Bazen kızlar görüyorum bizim bölümde falan kafaları gri boyunları sarı dolaşıyolar. İçimden geçiriyorum acaba missha bb krem mi sürdü diye :KK70:

Bence bir ürün alırken bloggerları değil de satış görevlilerini dinlemek lazım. Bloggerlar kendine gelen tanıtım ürünlerini allaya pullaya anlatıyorlar.

NOt: Missha markası hakkında bir fikrim yok. Tüm markalar için söyledim.

X