ne ki bu şimdi?

karamelizeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2016
239
89
28
30
gecen gün gebelik belirtileri bölümüne yazmıştım cevap alamadım, buradan daha copk cevap geliyor.. umarım konum taşınmaz

*ben pcoluyum son 2 ay adetim düzenli oldu ama suan 17 günlük bi gecikmem var.. NOT: bunu gebelik belirtisi olarak saymıyorum cunku düzensiz..

*10 günü geçti göğüs uçlarım çok acıyor dokunamıyorum

*son 5 gündür vücut ısım cok yuksek herkes ateşin mi var diye soruyor

*dün akşam tam odadan içeriye girdim gaz çıkarmam gerekti geğirirken kusmaya başladım anlamadım

*geçen hafta erken gebelik testi yaptım negatif, bu salı test yaptım negatif

ne diyorsunuz cok allak bullak oldum hanımlar

Stresten de olabilir gecikmesi hele gebelik isterken daha çok etkileniyor insan,bence de kan testi en kesin sonucu gösterir

Eğer çok istiyorsanız çocuğu vücut böyle belirtiler uydurur diyorlar. Bende pko luyum. Ne belirtiler oldu sallamadım 10. hafta da farkettim hamileliğimi. Kan testi yapın rahatlayın.

Hamile olduğunuzu dusunurseniz, deilseniz bile beyin hamile olarak algılar vücudu oyle davranir ,psikolojik yani ama kan testi yaptır emin olmak için

3 yıldır hamile kalmaya çalışan biri olarak yaziyorum. boşverin belirtileri filan insani strese sokmaktan baska işe yaramiyorlar. Tek gerceklik gebelik testleri, idrar testine guvenmiyorsan direk kan testi...

Canm bazen idrara gecmesi cok gec olur o yuzden kan testi yap yada karninib alt bolgesinden yani karin d3liginin altindan kasiklarnn uzerindeki bokume elinle iyice bastr korkma bisey olmaz eger derine inerse hamile degilsn yok inmesse sert bisey varsa icerde hamilesin bide sag kasik tarafina bak sicaksa hamilesin degilse hamile degilsn hadi hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…