Ne kadarlık evli olduğumuz doktorun sitesinde gözükür mü

harf123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2024
7
3
24
Arkadaşlar yarın kadın doğum doktoruna gideceğim 8 aylık evliyim 8 aydır deniyoruz ama çocuğumuz olmuyor daha önce 1 defa daha gittim ama 1 seneye kadar normal görüyoruz diyerek detaylı Muayne yapmadı gönderdi doktor bu yüzden bu sefer farklı bir doktora randevu aldım ve 1.5 senedir evliyim demeyi düşünüyorum sistemlerinde ne kadardır evli olduğumuz gözükür mü ? Başka türlü detaylı Muayne edeceklerini düşünmüyorum artık geriliyorum.

Arkadaşlar yarın kadın doğum doktoruna gideceğim 8 aylık evliyim 8 aydır deniyoruz ama çocuğumuz olmuyor daha önce 1 defa daha gittim ama 1 seneye kadar normal görüyoruz diyerek detaylı Muayne yapmadı gönderdi doktor bu yüzden bu sefer farklı bir doktora randevu aldım ve 1.5 senedir evliyim demeyi düşünüyorum sistemlerinde ne kadardır evli olduğumuz gözükür mü ? Başka türlü detaylı Muayne edeceklerini düşünmüyorum artık geriliyorum.
Evlilikle alakalı niye sorsun karıştırma evlilik falan bir buçuk senedir deniyoruz dersin ama sıkıntı yoksa acele etme bı muayene ol bakalım ne olacak stres yapma düşündükçe olmaz o, rahat bırakın, inşallah olur

Evlilikle alakalı niye sorsun karıştırma evlilik falan bir buçuk senedir deniyoruz dersin ama sıkıntı yoksa acele etme bı muayene ol bakalım ne olacak stres yapma düşündükçe olmaz o, rahat bırakın, inşallah olur
İnşallah elimde olmadan yapıyorum stres gittiğim doktorlar gıcık tipler olduğu için fobi oluştu sanırım baştan savma Muayne bile etmeden gönderdiler bu yüzden abartarak söylemek istiyorum gözükür mü diye de tereddüt ettim işte

çocuk denemek illa evlilikle olmak zorunda değil evlilikten önce denemeye başlamış olabilirsiniz. 1,5-2 yıldır deniyoruz olmadı dersiniz. Daha erken derse de ben tetkik yaptırmak istiyorum tamamen hür irademle yaptırmak istiyorum dersiniz. Detaylı muayene olarak ne yapılmasını istiyorsunuz onu araştırın önce. Zaten rutin kontrollerde yumurtalıklara falan bakıyorlar. Eşiniz sperm testi verebilir. Rahim filmi çektirerek başlayabilirsiniz yani ezbere gitmeyin doktora. Araştırmış ve ne istediğini bilen biri olarak giderseniz yardımcı olur doktor. Yoksa 1 sene deneyin öyle gelin der.

Evlenmeden önce beraber yasadık 2 senede öyle olmadı de :):) nolucakki seni yargılıycak degil ya mini yalan onlar..

X