Anket Ne kadar yakindasiniz?

Baba evine yakinligim? Olacak olan yakinligim (evlilik yolunda olanlar)

• Ankete Katılan
    98
bende arabayla 15 dk var cok sukur ama esim ise ailesiyle 3000 km yani biz fransa ailesi corum

Oy oyyyyyy aramizda daglar tepeler denizler varr senağlamasenağlamasenağlama

yarami destiniz yine yaaa tamda iyiyim derken neyseki 10 gun sonra annemle babam geliyo :dance::dance::teytey::teytey:

Bizim aramızda sadece 10 km. var. Yakınız yani en az haftada bir kez görüşüyoruz annişim, babişimle.

Onlar Ankara ben Isparta...500 km ...
Allah gurbette hissettirmesin eşimiz çocuğumuz yanımızda elhamdulillah..

Bende ailemden 3 yıldır uzaktayım onlar bursada ben rizede

12 saat kadar uzaklıktayım onlar istanbulda ben antalya ilk defa bu kadar ayrı kaldık offf yine duygulandım...:çok üzgünüm:

:dance:allahıma şükür aynı mahalledeyiz :dance:ben kendi mahallemize gelin oldum zaten bakkala gitsem zile basıyom görüyom rabbime şükürler olsun:1hug:

Ben aynı binadayım.Babam üst katta ben alt katta oturuyorum,yani eşim benim yanıma geldi,sağğolsun kırmadı beniŞeniz

benim ailemle aramda tam 16saat lik bir uzuun yol war ve ben babamı 2 yıldır görmüyorum offf of kötü oldum ben ya senağlamasenağlamasenağlama

Ailem Istanbulda ben ise Almanyadayim
ama az kaldi bir ay sonra izindeyim bekle beni istanbul :dance:

tam 585km var aramısda babamların evi İzmir de bense İstanbuldayımmmmmmm

beden olarak cok uzaklarda,ama kalp olarak hep onlarin yanindayim,
keske kalbimin yaninda olabilseydim

bizimkilere benim evin arası 1 dolmuşluk yoksa yürüryerek benim evin arası 1 saat hadi bilemedin 1 bucuk:))ama buna şükürr tek 1 saatlik olsun daha fazla olmasında:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…