- Konu Sahibi Esmermeleq
-
siz sanırım ersağ temizlik ürünleriyle tanışmadınız orada anti sigara oda spreyi var harikabizim evde de bol bol sigara kokusu yayılıyor nefret ediyorum eşim içiyo beni dinlemiyo dacanım evi sürekli havalandırıyomusun oda parfümü kullanıyo musun ? komşunuzun çocukları var mı sizin var mı ? derler ya çocuklu ev dağınık olur diye ben topluyorum oğlum dağıtıyo arkamdan mesela
Kızlar sabah temizlesem aksam gözüme temiz görünmüyor.herkesin evi temiz benimki pis gibi hisediyorum ne yapmalıyım
benim ki reklam değil bir öneriReklam yasak deilmi kızlar...
Peki tşk yeni üyeym tm blmiorm kuralları ondan sordumbenim ki reklam değil bir öneri
arkadaşlarım satıyodu ama almadım hiç pahalı geliyo:))siz sanırım ersağ temizlik ürünleriyle tanışmadınız orada anti sigara oda spreyi var harika
Aynen bendede bel ftığı çıktı.yapıyorum yapıyorum yok9 aylık evliyim ilk 4 ayımı gergin temizlik yaparak geçirdim. Çok yoruldum artık İki kişinin temizliği ne kadar olur ki? Evime kim gelse çok düzenli çok temiz diyor. Ama niyeyse onların gördüğü düzeni temizliği ben göremiyorum. Artık uzun süredir sık sık temizlik yapmayı bıraktım. Ne bel kaldı ne bacak
Valla benim evde atacak eşyam Yok. Zaten çok kalabalık ev sevmediğim için mümkün mertebe az eşya aldım. Ama hakikaten bir evde ne kadar çok eşya olursa o kadar çok dağılıyor sanki. Allah yardımcını olsun inşallahBende hep öyle hisseiyorum ama biliyorum evde atılacak eşyalar gitmeden rahatlamam mümkün değil. Sadece ev het zaman daha düzenli ve temizdir
Ne kadar temizlesende ev gözüne temiz görünmüyorsa bırak temizleme boşyna niye kendini yoruyorsun kiKızlar sabah temizlesem aksam gözüme temiz görünmüyor.herkesin evi temiz benimki pis gibi hisediyorum ne yapmalıyım
Ahhh ahhh görünür umuduyla işte umut fakirin ekmegiNe kadar temizlesende ev gözüne temiz görünmüyorsa bırak temizleme boşyna niye kendini yoruyorsun ki
Bnimde 2 bebeğim oldugu için sekteye ugradı yoksa bende anneniz gbi bilmezdim başima ne iş açamBenim annemde hergun supuruyor siliyor is bulamassa dolaplari dokuyor topluyor bana hic oyle ask gelmiyor
İlaç tedavisi uyguluyorsa emziriyorm gtsemde tedavi olmaz.bide eşim beni çok etkiliyor onda elin evi diye bi kavram vr ora hep güzel hep temiz hep güzel.mesela evi siler süpürür toz alırm gelir oturur avizede ne kadar tozlu derNet cvp doktora git.Evin temiz ,sen temizsn ,evde yaşayan insanlar temiz bunu bilmelisin.Ama bu hastaliklı bir durum.
Annem ömrümü yedi bitirdi ev pis ,ev pis diye.Bıktım ev pis temiz olun diye bağırıp söylenmesinden.Şimdi benim topladigim mutfagi tekrar topluyor.
Bunu ancak yaşayan bilir.
Doktora git
İlaç tedavisi uyguluyorsa emziriyorm gtsemde tedavi olmaz.bide eşim beni çok etkiliyor onda elin evi diye bi kavram vr ora hep güzel hep temiz hep güzel.mesela evi siler süpürür toz alırm gelir oturur avizede ne kadar tozlu der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?