- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Esmermeleq
canım ne yaptın? merak ettim seni, bulabildin mi boyayı?çokk sağol canım deneyip yazcam buraya
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ne yaptın? merak ettim seni, bulabildin mi boyayı?çokk sağol canım deneyip yazcam buraya
![]()
en önemlisi huzur kardeşim, hiç için gitmesin, ne villalarda oturup kan kusanları gördük, sağlığın, huzurun yerindeyse bu dünyada senden daha zengin insan yok...boşver insanları, onlar da öyle tatmin oluyor, almanın sonu yok, inan banaAmin kardeşim allah herkesi kurtarsin kiradan rabbim herkesin gonlune gore versin ins onemli olan icinde huzurla saglikla oturabilmek ama nefis istio aman şöyle olsun aman böle olsun hele şimdi moda güzel ev resimleri koymak olan var olmayan var insanin içi gidio nebilim
olmaz mı, aynen haklısın... ama ben hep böyleydim, 12 yıldır evliyim, çok yoğun çalıştığım zamanlarda da, evde olduğum zamanlarda da aynıydım...dediğin gibi yıkarken, silerken eskitiyorum eşyamıIlk evlendigim zaman sizin gibiydim. Uzak bi sehire gelin geldim. Calismadigimdan devamli temizlige vermistim kendimi. Halilari perdeleri yikamaktan asindirmistim. Sonra baktim sonu yoktenizligi asgari duzeye indirdim. Domestiklige kadar yolu var dikkat aman :)
olmaz mı, aynen haklısın... ama ben hep böyleydim, 12 yıldır evliyim, çok yoğun çalıştığım zamanlarda da, evde olduğum zamanlarda da aynıydım...dediğin gibi yıkarken, silerken eskitiyorum eşyamı![]()
aslında bu şekilde mutsuz da değilim, her sabah kalkıp temizlik rutinimi yerine getirmek keyif veriyor bana... tüm gün elimde bez ile yaşıyorum resmenYaa yalniz olmadigimi bilmek guzel :) ben daha 2 yillik evliyim. Ama kisa surede cozdum kendimi neyseki. Sanirim bizde genetik anneannem domestikti. Hayatinizda goremeyeceginiz turden bi acayip kadindi selametlik :) oyle olmamak icin onune gectim.
aslında bu şekilde mutsuz da değilim, her sabah kalkıp temizlik rutinimi yerine getirmek keyif veriyor bana... tüm gün elimde bez ile yaşıyorum resmenarada bezimle halay falan çekiyorum..uzun bi çalışma hayatından sonra tüm gün evde olmak da aşiri temizlik yapmaya sebep olabiliyor bence, her şey gözüne batıyor insanın....
hahahaha,Ölsün mikroplar diyen bi dizi karakteri vardı o moddaydım :) suan hamileyim allah bagislarsa biraz onunda etkisi var kendimi yormuyorum eskisi kadar. Bebek dogunca onu sirtima baglayip temizlik yapmak gibi hayaller![]()
Evet eşyam biraz fazla aslında evin dolapları kileri oldugu halde bisürü eşya var.ve hiçbiri istediğim gibi değil..Cok fazla esyaya sahipseniz goz kalabaligi size pis gibi gorunebilir
Bulamadım ama bgun gene çıkıp aramayı düşünüyorumcanım ne yaptın? merak ettim seni, bulabildin mi boyayı?
Yapacksan simdi yp bnce.sonra ypamayacksn o hayalıde unut.bn bi hfta oncesine kdar kızım kcagımda her işimi yapıodm belim agrıodu dr gttim 2 ftık çıktı şimdi hala agrıo.bn iki hamileliğimdede son üç gün cam perde kapı yer toz mtfak btün temizliğimi yaptm.şükür hçbirşey olmadı.tabi bunyedn bünyeye degsr..Ölsün mikroplar diyen bi dizi karakteri vardı o moddaydım :) suan hamileyim allah bagislarsa biraz onunda etkisi var kendimi yormuyorum eskisi kadar. Bebek dogunca onu sirtima baglayip temizlik yapmak gibi hayaller![]()
tamam canım, bulursun inşallah, sonucu takipte olacağımBulamadım ama bgun gene çıkıp aramayı düşünüyorumtekzende vardrda baya uzak bze
Esyasi cok kalabalik olan ev ne kadar temizlersen temizle hep pismis hissine kapiliyo insan bence gereksiz esyalari atmaya bakin ortalik toplu olursa daha temizmis hissine kapilirsiniz emin olunEvet eşyam biraz fazla aslında evin dolapları kileri oldugu halde bisürü eşya var.ve hiçbiri istediğim gibi değil..
Oyuncak var balkonda yğınla onlar sinirimi bozuyo.bnde 2.çocuk oldgundn beri rutin tmizlik yapamıyorum yapsamda begenemiyorum çünkü arkamdan dagıtanlar geliyorrrrr bide temizlesemde komşunun evi bnimkinden temiz hissi hiç gtmio![]()
Esyasi cok kalabalik olan ev ne kadar temizlersen temizle hep pismis hissine kapiliyo insan bence gereksiz esyalari atmaya bakin ortalik toplu olursa daha temizmis hissine kapilirsiniz emin olun