- 7 Nisan 2017
- 756
- 337
- 53
- Konu Sahibi Esmermeleq
Kızlar sabah temizlesem aksam gözüme temiz görünmüyor.herkesin evi temiz benimki pis gibi hisediyorum ne yapmalıyım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir belkide ama yani nası anlatsam karşı komşumda aynı evde oturuyor onun evi bile daha temiz geliyor bide evinde her zaman güzel bi koku yayılıyorbende arkadaşlar ev biraz eski olduğu için de olabilir ama bilemiyorum
bizim evde de bol bol sigara kokusu yayılıyor nefret ediyorum eşim içiyo beni dinlemiyo daOlabilir belkide ama yani nası anlatsam karşı komşumda aynı evde oturuyor onun evi bile daha temiz geliyor bide evinde her zaman güzel bi koku yayılıyor![]()
Bnim eşimde sigara içiyor bzim evde hp sigara dumanıbizim evde de bol bol sigara kokusu yayılıyor nefret ediyorum eşim içiyo beni dinlemiyo dacanım evi sürekli havalandırıyomusun oda parfümü kullanıyo musun ? komşunuzun çocukları var mı sizin var mı ? derler ya çocuklu ev dağınık olur diye ben topluyorum oğlum dağıtıyo arkamdan mesela
![]()
Aslında iki çocugum oldğu için evimde hiç süs yok halı kanepe masa tv aşırı sadeEviniz de çok eşya varsa da temiz görünmez. Kullanmadığınız eşyaları atıp ya da bir ihtiyacı olana verip evinizi sadeleştirebilirsiniz![]()
Anladım o zaman psikolojik olabilirAslında iki çocugum oldğu için evimde hiç süs yok halı kanepe masa tv aşırı sade8
![]()