• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar temizlesemde evim gözüme temiz görünmüyor ne yapmalıyım

Offff aynı şeyi düşünüyorum her gün olmasa da 2 günde bir temizlik yapıyorum yapmadığım günlerde de toz alıyorum ve yine faraş ve süpürge ile yine toparlıyorum manyak mıyım neyim

Ben hergün süpürüyorum bazen günde iki defa siliyorum tz alıyorm yok yok olmuo eşyadanmı evdenmi anlamıyorum:kızgın::KK47:

Olabilir belkide ama yani nası anlatsam karşı komşumda aynı evde oturuyor onun evi bile daha temiz geliyor bide evinde her zaman güzel bi koku yayılıyor:bicak::KK12:
bizim evde de bol bol sigara kokusu yayılıyor nefret ediyorum eşim içiyo beni dinlemiyo da :( canım evi sürekli havalandırıyomusun oda parfümü kullanıyo musun ? komşunuzun çocukları var mı sizin var mı ? derler ya çocuklu ev dağınık olur diye ben topluyorum oğlum dağıtıyo arkamdan mesela :D

bizim evde de bol bol sigara kokusu yayılıyor nefret ediyorum eşim içiyo beni dinlemiyo da :KK43: canım evi sürekli havalandırıyomusun oda parfümü kullanıyo musun ? komşunuzun çocukları var mı sizin var mı ? derler ya çocuklu ev dağınık olur diye ben topluyorum oğlum dağıtıyo arkamdan mesela :KK70:
Bnim eşimde sigara içiyor bzim evde hp sigara dumanı:110:karşı komşumun bir oğlu var iki yaşında benim iki kızım biri 2 bçuk biri 7 aylık :KK49:

Sabahları havalandrıyorum sadece malum bebek var hasta olur diye korkuyorum :anne: ama oda parfümü kullanamıyorum hamileyken diksinmiştim koku midemi kaldırıyor ama karşı komşudan alttan bi koku glirsede ne kullanıo ne kdar gzel diyorm içimden:eek:

Benim derdim de bu temizle temizle arkamı dönüyorum kirli geliyor.
Artık takmamaya çalışıyorum zaten romatizma var daha beter ağrılarım arttı.
Bence bu durum takıntı bizde kızlar.
Yani size dürüst davranacak birine evinizi gözetlemesi ve size temiz ya da kirli nasıl gördüğü hakkında geri dönüş yapmasını isteyin. Kesin evin temiz diyeceklerdir...

Back
X