Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

Ben 8.ayda hamile olduğumu öğrendim. Fakat 5 yıllık bir doğum kontrol hapı kullanımı ve pko var.
Doğal yollardan olmaz diye bile düşünüyordum. Bu süre benim için gayet iyi:)

Son düzenleme:
Bir buçuk seneye yakın doğum kontrol hapıyla korundum. Aralık başında bıraktım ama korunmaya devam ettim. Ocak ortasında da korunmayı komple bıraktım. İlk ay olmadı ama ikinci ay hamile kalmışım :)

Tebrik ederim canım
Bebek düşünüyoruz artık dediğin mesajı hatırlıyorum.
Sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim

Tebrik ederim canım belirtin akıntın var mıydı adet öncesi
Teşekkürler
Benim normalde de hiç akıntım olmazdı hani yumurtlamamı fln anlayan bir kadın olmadım hiç. Yine akıntım olmadı. Herhangi bir belirti yoktu açıkçası ama ben çok kendini dinleyen bir insan da değilim fark etmemiş de olabilirim tabii.

Ben 8.ayda hamile olduğumu öğrendim. Fakat 5 yıllık bir doğum kontrol hapı kullanımı ve pko var.
Doğal yollardan olmaz diye bile düşünüyordum. Bu süre benim için gayet iyi:)

A dolikol şimdi gördüm benden önce yazmışsın sen de Senin de hayırlı uğurlu olsun

A dolikol şimdi gördüm benden önce yazmışsın sen de Senin de hayırlı uğurlu olsun
Benim kızım 17 aylık oldu:)
Ben bu konuyu geç gördüm gene de yazayım dedim:)
Kasım annesi mi olacaksın
Buradaki anne grubuna katıl çok keyifli oluyor

Benim kızım 17 aylık oldu:)
Ben bu konuyu geç gördüm gene de yazayım dedim:)
Kasım annesi mi olacaksın
Buradaki anne grubuna katıl çok keyifli oluyor

A maşallah ona :)
Daha doktora gitmedim cumartesi gideceğim ama son adet tarihime göre 13kasım diyor.
Bir bakayım dediğin konuya malum ben bdv çiyim bilmiyorum pek bu topikleri

A maşallah ona :)
Daha doktora gitmedim cumartesi gideceğim ama son adet tarihime göre 13kasım diyor.
Bir bakayım dediğin konuya malum ben bdv çiyim bilmiyorum pek bu topikleri
Teşekkürler canım:) 2017 kasım anneleri yeni oluşmaya başlamıştır. Benzer şeyleri yaşamak paylaşmak iyi geliyor :)

hanımlar genelde ilk aylardan hamile kalanlar topiğe yazdığı için bende yazıyım dedim bi problemimiz olmadığı ve ovulasyon günlerimi takip etmeme rağmen 19. ay hamile kalabildim yani demem o ki herkes ilk aydan hamile kalıyo bizim çocuğumuz olmayacak diye düşünmeyin hiç bu süreçte psikoloji çok önemli fazla takmadan ilerlemek lazım

Korunmayı bıraktığımızın 5. ayında haile kaldım şükür RABBİMc.c)'e...
Darısı tüm isteyenlere olsun inşaALLAH(c.c)..
Aminnnnnn inşaALLAH(c.c)...

Evlendık ılk 6 ay korunduk.bıraktıktan 9 ay sonra melegım geldı gobısıme sukur.bu ısler hemen ben ıstıyorum olsn deyınce olmuyormus bunuda ogrendık hersey kısmet nasıp kader.rabbım ısteyen herkese hayırlısıyla versn ıns

Bizde evlenince bir iki ay korunduk ama hic hap igne filan kullanmadk. Hamile kalmak istemiyordum ama korunmakda zor geldi akışına bıraktm. Hayırlısı olsun dedim. Sonra sanki artk olsa iyi olur filan diye düşünürken 18. Ayda hamile kaldm.
Bundan once bir iki kere dr.a gittim sorun var mi diye yok dedi. Ama esim evlendkden 10 ay sonra varikosel ameliyati oldu. Belki onunda etkisi olmus olabilir diye düşünüyorum. Neyse Rabbim hepimize en hayırlı zamanda evlat sahibi olmayi nasip etsin. Herseyin en dogrusunu Allah bilir.

Oks yi biraktim ve 3 hf sonra hamile oldugumu ogrendim ama 7.hftada dusuk yaptim. Dusukten sonra 1 ay korundum ve 2.ayda gebe kaldim.

Korunmayı bıraktıktan sonra 2. ay hamile kaldım. İlk ay önemsemeyip ikinci ay yumurtlama dönemini takip ettim. Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…