Tebrik ederim canımBir buçuk seneye yakın doğum kontrol hapıyla korundum. Aralık başında bıraktım ama korunmaya devam ettim. Ocak ortasında da korunmayı komple bıraktım. İlk ay olmadı ama ikinci ay hamile kalmışım :)
Tebrik ederim canım
Bebek düşünüyoruz artık dediğin mesajı hatırlıyorum.
Sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim
Tebrik ederim canım belirtin akıntın var mıydı adet öncesiBir buçuk seneye yakın doğum kontrol hapıyla korundum. Aralık başında bıraktım ama korunmaya devam ettim. Ocak ortasında da korunmayı komple bıraktım. İlk ay olmadı ama ikinci ay hamile kalmışım :)
TeşekkürlerTebrik ederim canım belirtin akıntın var mıydı adet öncesi
Ben 8.ayda hamile olduğumu öğrendim. Fakat 5 yıllık bir doğum kontrol hapı kullanımı ve pko var.
Doğal yollardan olmaz diye bile düşünüyordum. Bu süre benim için gayet iyi:)
Hiç belli olmuyorki:) bir yerde de şans:)Teşekkür ederim canım benim ne yalan söyleyeyim ben bu kadar çabuk olur dememiştim şaşırdım baya
Benim kızım 17 aylık oldu:)A dolikol şimdi gördüm benden önce yazmışsın sen de Senin de hayırlı uğurlu olsun
Benim kızım 17 aylık oldu:)
Ben bu konuyu geç gördüm gene de yazayım dedim:)
Kasım annesi mi olacaksın
Buradaki anne grubuna katıl çok keyifli oluyor
Teşekkürler canım:) 2017 kasım anneleri yeni oluşmaya başlamıştır. Benzer şeyleri yaşamak paylaşmak iyi geliyor :)A maşallah ona :)
Daha doktora gitmedim cumartesi gideceğim ama son adet tarihime göre 13kasım diyor.
Bir bakayım dediğin konuya malum ben bdv çiyim bilmiyorum pek bu topikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?