tlfndaki uygulamalar ortalama bi değer gösterio tahmini adet tarihinden 14 gün öncesini ama herkeste böyle olmaz ileri veya geri kayabilir bu tarih bn 32 günde bi adet olurum 20. günde yumurtladığım olur 24. günde o sadece tahmin aşağı yukarı o tarihlere denk gelir ovulasyon testi veya ateş yöntemi kullan tam günü bilmek istiosanMerhaba herkese benim birkaç sorum olacak. Telefonlarda ki yumurtlama dönemi uygulamaları doğruyu gösterir mi sizce? ikinci olarak uygulamada gösterilen yumurtlama gününden birgün önce ve birgün sonra ilişkiye girdik sizce bu mu doğru olan yoksa yumurtlama günü iki gün oncesi dört gün oncesi.... Gibi ilişkiye girmek daha mı mantıklı?
Peki ben bu ay ilk defa hamile kalmak için çabaladim sayılır, bundan sanırım vucudumu daha bir dinledim ve aşağı yukarı ovulasyon tarihlerinde ki birkaç gün vücudunda ufak tefek değişimler oluyormuş yeni farkettimtlfndaki uygulamalar ortalama bi değer gösterio tahmini adet tarihinden 14 gün öncesini ama herkeste böyle olmaz ileri veya geri kayabilir bu tarih bn 32 günde bi adet olurum 20. günde yumurtladığım olur 24. günde o sadece tahmin aşağı yukarı o tarihlere denk gelir ovulasyon testi veya ateş yöntemi kullan tam günü bilmek istiosan
kızlar sizce evliliğin ikinci ayından snra hamile kalmak nasıl? Yani çok mu erken. evliliğin ilk aylarında hamile kalanlar yazabilir mi acaba?
yazalı uzun süre olmuş takip etmemiştim konuyu yeni gçrdüm evet yumurta akı kıvamlı uzayan akıntı olur yumurtlama döneminde yumurtlama yaklaşınca da olabilir yumurta çatladığında da o dönemleri doğurgan dönem olarak görmen lazım iyi değerlendir ağrı sızı hissedenlerde oluyor lekelenme yaşayanlarda herkesin belirtileri farklı kendini tanırsın zamanlaPeki ben bu ay ilk defa hamile kalmak için çabaladim sayılır, bundan sanırım vucudumu daha bir dinledim ve aşağı yukarı ovulasyon tarihlerinde ki birkaç gün vücudunda ufak tefek değişimler oluyormuş yeni farkettimakıntı vs. Bunlar acaba yumurtlamadan hemen önce mi oluyor yumurtlama sırasında mi bunu biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?