Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

ilk cocuguma 3 bucuk sene sonra hamıle kaldım hıcbır tedavı görmeden. ikincisi daha yeni hamileyim ve ilk denememde kaldı cok sukur :)

Valla bugün adet olmadan test yaptım. Silik çizgi çıktı .allahın izniyle hamileysem eğer bu ay korunmayı bıraktım ve hemen hamile kaldım

Çok şükür cnm bende hamileyimtüp bebek tedaviyle ikinci denemde oldu dün kalp atisini duydum çok şükür cnm inş sağlıkla devam eder hepimizin sizin de mi ilk bebis

Amin canım inşallah. Benim ilk değil. Nisan ayında 6.5 aylık bebeğimi suyum bitmesi nedeniyle kaybettim malesef. Rabbim bi daha yasatmasin inşallah. Sana da bana da sağlıkla kucağımıza almayi ve hayırlı şekilde yetistirmeyi nasip etsin allah

Sonu hüsranla biten negatif gebeliğim için 4 ay uğraşmıştık ama karnımda ölmüştü. Pozitif gebeliğim için de hiç uğraşmadık birden bulantı ve gecikmeyle bir baktım ki hamileyim

evlilik yıl dönümünden 1 kac gün sonra ögrendim bu arada 1 yıllık evliyim

Merhaba hanımlar, ben de grubunuza yeni katılanlardanım. 9 yıllık evliyim. 8 yaşında bir oğlum var. 1,5 yıldır 2.çocuğumuzu istiyoruz, ama yaklaşık 7 ay önce 4 haftalıkken bir düşük yaptım. kontrole gittiğimde doktorum bana yumurtalıklarımın gayit iyi olduğunu, yalnız normal doğum yapan kadınlarda normal olabilecek yaram olduğunu söyledi. Ben de "Hocam, 2.hamileliğimi hemen istiyoruz" dediğimde "o zaman, doğumdan sonra yaranı tedavi edelim, rahim kanalını bozabilir dondorma ya da yakma işlemi" dedi. kontrole gideli 5 ay oldu, ama hala hamilekalamadım, normal mi, tekrar başka doktora gideyim mi?

Bebek düşündük olsun istedik. Ve planlı olarak 2.ayında hamile olduğumu öğrendim.

Ben 13.09.2015 tarihinde evlendim.
2,5 ay vize bekledim.
12.12.2015'de Almanya'ya eşim'in yanına geldim. 17.01.2016'da eşim ilk defa "Bizim de bi miniğimiz olsa...." dedi.
24.03.2016'da son adetimi oldum.
Ben 24.04.2016'da tekrar günümü beklerken 9 gün geçti..
02.05.2016'da 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. 19.05.2016'da bir daha ki doktor terminimde 7+5 haftalık hamileydim, ve o gün ilk defa bebeğimin kalp atışını duydum. Bu günleri hiç unutamıyorum. 09.08.2016'yı da hiç unutamıyorum. Eşim'le sözlendiğim 1. Yıl dönümü, ve bebeğimin ilk tekmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…