Mune ,senden 6 EVET bekliyorum. Zira eniştemin romantikliği dillere destan
Bacım,
soruları buraya kopyalıyorum cevapları da yanına yazacağım ama 6 evet çıkmaz gibi
- Eşim bana yemek hazırlar---->Evet
- Eşim bana her ay çiçek alır---->Hayır
- Eşim her gün ''Seni Seviyorum'' der---->Evet
- Eşim gün içinde beni sormak için birkaç kez arar---->Bu hem evet hem hayır, her dakika beraberiz yapışık ikiz gibi, o yüzden aramasını gerektirecek bir durum yok ama ben birkaç günlüğüne şehirdışına gittiysem telefonla yatıp kalkar.
- Eşim yılda bir kez bana sürpriz yapar---->Evet
Çiçek şıkkı olmasaydı iyiydi, çiçek almaz, son çiçek macerasını biliyorsun
- Eşim bana özel günler dışında hediye alır---->Evet
lütfen bu şıklara eşim evi temizler, beste yapar, şiir yazar seçenekleri de eklensin, o zaman kesin 6 evet'i bulurum
Amin hepimizin inşaallah. 23 yıl doldu Allah'ın izniyle.Masallah Allah muhabbetinizi arttirsin ne güzel :) kaç yıllık evliydiniz bu arada? Keske esiniz eslerimize romantiklik dersi filan verse
Bacım,
soruları buraya kopyalıyorum cevapları da yanına yazacağım ama 6 evet çıkmaz gibi
- Eşim bana yemek hazırlar---->Evet
- Eşim bana her ay çiçek alır---->Hayır
- Eşim her gün ''Seni Seviyorum'' der---->Evet
- Eşim gün içinde beni sormak için birkaç kez arar---->Bu hem evet hem hayır, her dakika beraberiz yapışık ikiz gibi, o yüzden aramasını gerektirecek bir durum yok ama ben birkaç günlüğüne şehirdışına gittiysem telefonla yatıp kalkar.
- Eşim yılda bir kez bana sürpriz yapar---->Evet
Çiçek şıkkı olmasaydı iyiydi, çiçek almaz, son çiçek macerasını biliyorsun
- Eşim bana özel günler dışında hediye alır---->Evet
lütfen bu şıklara eşim evi temizler, beste yapar, şiir yazar seçenekleri de eklensin, o zaman kesin 6 evet'i bulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?