Romantik İlişkiler hepimizin hayatında büyük öneme sahiptir. Hatta çoğu zaman vazgeçilmezdir.Romantik aşk, iki birey arasında cinsel, duygusal ve ruhsal bir tutkunun gerçekleşmesinden dolayı her iki tarafın da birbirlerini ödüllendirdiği bir aşk türüdür.
İkili ilişkiler dediğimizde hayatı paylaşabileceğimiz, birlikte vakit geçirmekten keyif alacağımız, sevme ve sevilme becerisini geliştirebileceğimiz, güven ve saygı duyabileceğimiz bir birliktelikten bahsederiz. Bu beraberlikte her iki tarafın da bireysel istek ve beklentileri vardır. Bunun yanı sıra ilişki içerisindeki iki birey de sevilmek, güven duymak, önemsenmek ve anlaşılmak ister.
Eee birde biz kadınlar romantizm isteriz.Sizin ilişkiniz ne kadar romantik sorusuna küçük bir testle eğlenerek cevap bulalım
Bacım,
soruları buraya kopyalıyorum cevapları da yanına yazacağım ama 6 evet çıkmaz gibi
Eşim bana yemek hazırlar---->Evet
Eşim bana her ay çiçek alır---->Hayır
Eşim her gün ''Seni Seviyorum'' der---->Evet
Eşim gün içinde beni sormak için birkaç kez arar---->Bu hem evet hem hayır, her dakika beraberiz yapışık ikiz gibi, o yüzden aramasını gerektirecek bir durum yok ama ben birkaç günlüğüne şehirdışına gittiysem telefonla yatıp kalkar.
Eşim yılda bir kez bana sürpriz yapar---->Evet
Eşim bana özel günler dışında hediye alır---->Evet
Çiçek şıkkı olmasaydı iyiydi, çiçek almaz, son çiçek macerasını biliyorsun lütfen bu şıklara eşim evi temizler, beste yapar, şiir yazar seçenekleri de eklensin, o zaman kesin 6 evet'i bulurum
Bacım,
soruları buraya kopyalıyorum cevapları da yanına yazacağım ama 6 evet çıkmaz gibi
Eşim gün içinde beni sormak için birkaç kez arar---->Bu hem evet hem hayır, her dakika beraberiz yapışık ikiz gibi, o yüzden aramasını gerektirecek bir durum yok ama ben birkaç günlüğüne şehirdışına gittiysem telefonla yatıp kalkar.
Çiçek şıkkı olmasaydı iyiydi, çiçek almaz, son çiçek macerasını biliyorsun lütfen bu şıklara eşim evi temizler, beste yapar, şiir yazar seçenekleri de eklensin, o zaman kesin 6 evet'i bulurum
Bacım,
Eşim bana özel günler dışında hediye alır
Bunun için de şöyle diyebilirim.Özel günler dışında hediye almayı daha çok seviyor.Özel günler dahil değilse 4 oluyor
Yalnız sonuçlar acı olmuş, kimsenin eşi her ay çiçek almıyor
Çiçek şıkkı olmasa daha iyiymiş sanki, onu evi siler süpürüre çevirseydik keşke
Bu arada tekrar okudum da, ilk anda bonkör mü davrandım ne? "Seni seviyorum"larımız genelde benim söylemem üzerine olur. Gün içinde arama sorma da ben birkaç saat yazmadığımda "iyi misin" tarzı oluyor. Sayılır mı ki