Ne kadar para lazım ?

canım ben dişlerime bakmadığım için çürüdü hepsi dolgu ve kanala girdi. renklerini beğenmiyorum şimdi de ayrıca diş etimin rengini de beğenmiyorum. araştırdım çok tutuyor. güvenilir dr da bulamadığım için şimdilik askıya aldım

benim dişlerimde sizin gibiydi gülmeye utanıyordum tel için 4500 tl ama şuan taksitle alıyorlar sizde belki öyle biyer bulursunuz umarım tel de sıkıntınız sadece ilk 3 gün netten okadar araştırmıştımki gözüm korkmuştu takınca öyle olmadığını gördm umarım sorununuz çabuk çözersiniz

Gingivoplasti dış eti duzenlemesi demek bide bence fakülte hastanesine git Kayseri'de dis hekimligi fakultesi periodontoloji bölümü bakar disetine
Zaten disetine sağlıklı olmadan tel takılması doğru degil.belki 20 lik dişlerin alınması gerekir yer sağlamak icin
Bide implant ortodonti tedavi gibi uygulamaların tamamini karşılamıyor malesef

Son düzenleme:

önce sağlık bence

ZATEN BELGESİ VARSA MUAYENESİNDE ASILI OLMAK ZORUNDA

GERÇEKTEN BU ÇOK ÖNEMLİ

GERÇEK ortadontis bütün işlerini senin gözü öünde yapar

Çakmaları ise malzeme yok ölçü alalım şurdan burdan getirteceğiz diyorr arkadaşım diğeri bu konudan mağdur başımıza geldiği için biliyorum

evet 3 gün sonra fındık bile kırın benim oğlum hemen alıştı
ilk gün ateşlendi ama yemeye korkardı şimdi plak takıldı(keşke teller çıkmasaydı dıyor) nefret ediyor ama takmak zorunda onu 1,5 yıl gibi süre takmazsa tekrar yamulma olasılığı fazla aklınızda bulunsun

Su an hala teliniz duruyor mu. Takarken canınız acıdı mı peki. Çok geçmiş olsu.
Fakülte var evet. Sıra olayı çok fazla bir sene sonraya falan diye duymuştum. Ne kadar mesaggatli isler bunlar ya. Yirmiliklerin alinmasi deyince bile icim bir garip oldu
Himm. Burda özel bir diş hastanesi var mesela orda çakması olması mümkün mü. Yoksa özel muayenehanelerde mi oluyor oyle durumlar. Çocuğunuz gelisme caginda olduğundan takip edilmesi lazim zaten. Ama ben 26 yasindayim cene kemiklerim, ağız yapim oturmuştur herhalde bi dsha yamulmaz diye düşünüyorum

ben tam 1 yıl ünv has.gittim bu esnada 1 yıl araştırdımmm

kesinlikle özel hastaneler çakma oluyor onlar malz yok istanbuldan gelecek yok izmirden gelecek vs diyor

belgenizi görmek istyiorum de en doğal hakkınızzz

Siz özelde yaptirdiniz demi yanlis anlamadim. Ama cok iyi arastirip iyisini bul diyorsunuz sanırım.

kusura bakma canım haber vericem dedim ama giremedim siteye anca müsait olabildim.. biri 2500 diğeri de 4000 tlye yaptırmış

Merhaba,
Ben de diş teli tedavisine bu yıl başladım ve 28 yaşındayım :) Üç ay oldu, alıştım artık tellerime. İlk 2-3 gün üzerine bastırdığımda sızlıyordu, şu an bir sorun yok, sadece ön dişlerimi kullanamıyorum. Ağrım da olmadı, şu ana kadar ağzımın içinde yara da olmadı çok şükür. Benim yaklaşık 4500 e mal olacak, taksitle ödeniyor zaten. Bana da diş eti çekilmesi başlamış dedi ama ileri derecede değil sanırım, durdurmaya çalışacağını söyledi. Bence ertelemeyin bir an önce başlayın.
Doktora belgesini sormayın da Türk ortodonti derneğinin sitesinde Türkiye deki ortodontistlerin listesi var, oraya bakabilirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…