• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne kadar nevresim takımınız var

Bende şu anda 4 çift kişilik 1 tane tek kişilik var. Şu an bekar evinde kullandığım 1 tane daha çk takımı da götürmeyi düşünüyorum. 1 çk 1 tk daha alırsam alırım onu da sırf zevkine alırım bu kadar nevresime bile gerek yok bence..

benm 2tane çift kişilik var. ikiside çok begenerek aldım:)
2tane pike aldım.

annemde kendisi taç ve altınbaşaktan kumaş alıp nevresim yaptı. dantelle kurdeleyle süsledi. 2 3 tanede o şekilde tek kişiliklerim var.

1tane çift kişilik battniyem var.
1tane tane tek kişilik
1tane küçük tv battaniyem var..

nevresim almayacam artık. battaniyeri çift yapabilirim belki. kalabalık bizim aile:)

Son düzenleme:
8 ad nevresim,1 ad uyku seti,2 ad microfiber yorgan,2ad pike takımı,1 ad çarşaf takımı,1 ad battaniye şimdilik bu kadar cnm daha hayırlı olsuna gelen misafirlerden gelir diye çok fazla bişi almadım cnm halalarımda battaniye pike falan alacaklar yeterde artar diye düşünüyorum:9:

3 tane tek kişilik nevresim takımı

3 tane tek kişilik pike takımı

9 tane çift kişilk nevresim takımı

4 tane çift kişilik pike takımı

3 tane de battaniye var....

ben daha almaya yenı basladım sımdılık bır tane tac pamuk saten aldım aklımdakı fıkır su ama yazın kullanaıbılecegım acık renklı cıceklı modellerden 4 adet cıft kısılık kısın daha koyu ve sımetrık desenlılerden 4 adet cıft kısılık alacagım 2 adet te mısafırlerım gelırse dıye alıcam

7 ad. çift kişilik nevresim
1 ad. tek kişilik nevresim
3 çk. pike takımı
2 çk battaniye 1 ad. de tk battaniye
2 ad. çk uyku seti
2 ad. çk yorgan
1 ad. tk. yorgan

yeterde artar bile :8:

9 çift kişilik nevresim(kenim için)
2 çift kişilik dört mevsim set(kenim için)
1 çift kişilik ve 1 battal boy yorgan(kenim için)
2 çift kişilik yorgan(misafirlerim için)
4 yastık(kenim için)
4 yastık(misafirlerim için)
2 yastık(günlük yatak örtüm için bunları normal silikon aldım 5 liralıklardan hiç çıkartmayacağım:1:)

bunların haricinde misafirlerim için 2 adet dört mevsim set alacağım ayrıyetten pike almamak için yazın pike olarak kışın nevresim olarak kullansınlar :1:
kendim içinde pike falan almayı düşünmüyorum bu kadar yeter ama bende biraz nevresim aşkı var sonradan beğenirsem alabilirim şuanda da evimde sürekli değiştiriyorum nevresimlerimi hastalık oldu :1: :52:

2 uyku seti
2 dört mevsim set
2 pike takımı
8 nevresim takımı çift kişilik hepsi

2 tane de yorganım var

artık kendimi tutuyorum almıyorum:)

3 linens çk nevresim
3 sarev çk nevresim
1 taç çk nevresim
1 tk bekar evimde şuan kullandığım nevresimim (zor zamanda misafirlere çıkarabilirim)
1 çk days in colors pike takımı
1 çk days in colors 4 mevsim set
1 adet tk özel dikim pike takımı
1 days in colors uyku seti
1 çk sarev yorgan
2 çk dinarsu light yorgan
2 çk yün yorgan
1 çk mink battaniye
1 çk özdilek battaniye
1 adet silikon ve 2 adet yün yastık :)

Kızlar ne yapmışsınız siz yaa bu kadar fazla almaya ne gerek varr :44: her geçen gün değişik güzel nevresim takımları görüceksiniz zaten evlendikten sonra daha alırsınız 9 tane nevresim takımını ne yapıcaksınız :9: ben şahsen sadece 4 tane nevresim takımı aldım.

Son düzenleme:
Kızlar ne yapmışsınız siz yaa bu kadar fazla almaya ne gerek varr :44: her geçen gün değişik güzel nevresim takımları görüceksiniz evlendikten sonra daha alırsınız 9 tane nevresim takımını ne yapıcaksınız :9: ben şahsen sadece 4 tane nevresim takımı aldım.

benimde annem almış 10 tane falan belki daha fazla, açmadıklarım bile var, aynen dediğin gibi yeni şeyler beğeniyorum ama evde var diyede almıyorum, en fazla 4 çift kişililk, 2 tek kişilik yeter..tabi yatılı misafir çok gelecekse tek kişilik sayısı arttirilabilir..

benim deee

5 takım nevresimim
1 takım örgü bataniye takımım
3 adet pike takımım
1 adet de uyku setim
3 battaniye ve 2 de yorganım var..

ama gözüm hala nevresim takınlarında..uygun ve güzelin bulursam dört mevsim de alıcam ..

20den fazla...
Bence çok fazlası gereksiz..
Annemi tutamıyorum, koyverdim artık.. Yığsın bakalım.. Nereye sığdıracaksam, en ufak bir fikrim yok..

Herkes niye bu kadar çok nevresim alıyor anlamıyorum sanki evlenince alışveriş yapmak yasakmış gibi :))

7 çk nevresim takımı
3 uyku seti
1 örme battaniyeli nevresim takımı
3 çk battaniye
TABİ BUNLAR ŞİMDİLİK..görüpte benim olmalı dediğim nevresim takımlarını saymıyorm:21:

Back
X