- 13 Haziran 2009
- 204
- 5
- 42
merhaba kızlar .... öncelikle bu benim ilk konu açışım :lepi: bana destek olmanızı ümit ederek birtürlü çözemediğim şu soruyu sizlerede sormak istedim..
SAÇLARIMI NEYLE YIKASAM ?
bazı doğal sabunları denedim ve anladımki İŞİN İÇİNDE SABUN VARSA SAÇLARINIZ SERTLEŞİYO ayrıca NE KADAR DURULARSAN DURULA SAÇTA KALINTI BIRAKIYO...:2: doğal şampuanlara daha geçmedim ama fikri olan varsa ve benimle paylaşırsa sevinirim...
asıl soruma yada sorularıma gelirse :))
mecitefendi yağ bakımına başladım 4 kere yaptım henüz ama dediğim gibi yağ saçımda kalmsın diye o kadar çok yıkıyorumki bu seferde saçlarım kuruyo ( 2-3 defa ısırgan özlü sabun ardından 1 şampuan ( bioplas) ardından sadece uçlara krem ) saçlarım yumuşuyo gibi oluyo fakat ardında uçlar o kadar çok kuruyoki... ( AYRICA MECİTEFENDİYİ SAÇLARIM DÖKÜLÜYO DİYE KULLANMAYA BAŞLADIM AMA 4 KERE OLDU HALA DÖKÜLMESİ DURMADI )
buna çözüm olarak gliserin düşünüyorum burdaki bir arkadaş kusura bakmasın ismini unuttum gece yatarken
1 çay bardağı su
1 kapak gliserin
1-2 damla bebe ağı
karışımı yapıp saçlarına fıslatıp öyle yatıyomuş..
BAŞKA FİKRİ OLAN VAR MI ???
birde haftada bir yine burdan öğrendiğim bilgiler doğrultusunda saçlarımın uzaması için TURP SUYU YUMURTA KÜRÜNE BAŞALDIM daha bir kere yaptım. resim çektim 2-3 kere daha yapıyım resimleride atarım buraya. yine ardından SABUN KULLANDIĞIM İÇİN saçlarda kalıntı kalıyo ve SERTLEŞİYO...
BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN SÖYLEYİN BANA
SAÇLARIMI NEYLE YIKAMALIYIM... ???????????????:2::2::2:
SAÇ UÇLARIM KURUMASIN..
İYİ TEMİZLENSİN
PAMUKTAN ÖTE PAMUK OLSUN..
:lepi::lepi::lepi:
hepinizi öpüyorum destek verecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum..
SAĞLIKLA KALIN opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:gitme::gitme::gitme::gitme:
SAÇLARIMI NEYLE YIKASAM ?
bazı doğal sabunları denedim ve anladımki İŞİN İÇİNDE SABUN VARSA SAÇLARINIZ SERTLEŞİYO ayrıca NE KADAR DURULARSAN DURULA SAÇTA KALINTI BIRAKIYO...:2: doğal şampuanlara daha geçmedim ama fikri olan varsa ve benimle paylaşırsa sevinirim...
asıl soruma yada sorularıma gelirse :))
mecitefendi yağ bakımına başladım 4 kere yaptım henüz ama dediğim gibi yağ saçımda kalmsın diye o kadar çok yıkıyorumki bu seferde saçlarım kuruyo ( 2-3 defa ısırgan özlü sabun ardından 1 şampuan ( bioplas) ardından sadece uçlara krem ) saçlarım yumuşuyo gibi oluyo fakat ardında uçlar o kadar çok kuruyoki... ( AYRICA MECİTEFENDİYİ SAÇLARIM DÖKÜLÜYO DİYE KULLANMAYA BAŞLADIM AMA 4 KERE OLDU HALA DÖKÜLMESİ DURMADI )
buna çözüm olarak gliserin düşünüyorum burdaki bir arkadaş kusura bakmasın ismini unuttum gece yatarken
1 çay bardağı su
1 kapak gliserin
1-2 damla bebe ağı
karışımı yapıp saçlarına fıslatıp öyle yatıyomuş..
BAŞKA FİKRİ OLAN VAR MI ???
birde haftada bir yine burdan öğrendiğim bilgiler doğrultusunda saçlarımın uzaması için TURP SUYU YUMURTA KÜRÜNE BAŞALDIM daha bir kere yaptım. resim çektim 2-3 kere daha yapıyım resimleride atarım buraya. yine ardından SABUN KULLANDIĞIM İÇİN saçlarda kalıntı kalıyo ve SERTLEŞİYO...
BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN SÖYLEYİN BANA
SAÇLARIMI NEYLE YIKAMALIYIM... ???????????????:2::2::2:
SAÇ UÇLARIM KURUMASIN..
İYİ TEMİZLENSİN
PAMUKTAN ÖTE PAMUK OLSUN..
:lepi::lepi::lepi:
hepinizi öpüyorum destek verecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum..
SAĞLIKLA KALIN opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:gitme::gitme::gitme::gitme:
Son düzenleme: