İğneli Epilasyon ne-ka iğneli epilasyon merkezi

nişantaşı neka da iğneli epilasyona giden arkadaşlar özellikle leke kalması ve tedavinin etkili olması konularında tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

en sonunda bugün görüşmeye gittim dakikası 3 tl den asıl sahibi olan rengin hanıma yaptırmayı düşünüyorum çünkü zaten benim çok yoğun olmadığı için en fazla yarım saat sürer lazere 70 lira veriyordum ama sonuç alamadım şimdi sorunsuz bir şekilde biter umarım bu arada yanında çalışan kızlar ise saati 100 tl ye yapıyorlar
başlayınca sonuçları yazarım buraya

Dakikası 2 Tl piyasadaki en yüksek fiyat sanıyordum. 3 Tl ye yapan yerlerde çıktıysa artık benim de zam yapma zamanım gelmiş demektir.. 4 yıldan uzun süredir zam yapmadan 1 Tl den çalışmak.. Anlaşılan kendime gerçekten haksızlık ediyormuşum...

evet gerçekten istanbul özelliklede nişantaşı olması bu fiyatta büyük etken ama birçok kez sordum avrupa yakasında kimse bir yer öneremedi ablamın arkadaşı 10 sene önce rengin hanıma yaptırmış ve memnun kalmış bunuda öğrenince önümde başka seçenek kalmadı =)

Ne-Ka Güzellik Salonu 1945 yılında Necla Korbaş tarafından Beyoğlu'nda kuruldu. Necla Korbaş, Üsküdar Amerikan Koleji'ni bitirdikten sonra İngiltere'de tıp tahsili gördüğü sırada gittiği bir güzellik salonunda tüylerden tamamen kurtulunduğunu görmesi üzerine bunu Türkiye'de uygulamak üzere harekete geçerek epilasyonu Türkiye'ye büyük mücadeleler sonucunda getirdi.

amacım reklam değil önceki sayfalarda buranın hakkı yenmiş gibi geldi o yüzden güzellik salonunun web adresindeki yazıyı kopyalamak istedim zaten daha tedaviye başlamadım bakalım ne sonuç alıcam:)

kızlar tek tek yazılanları okudum.ne-ka ya haksızlık etmeyin lütfen.arkadaşım 35 yıl önce,2 kızım 5 yıl önce yaptırdılar,çok memnunuz.biz o kadar güvendik ki,sizler gibi iğne markası falan araştırmadık.esin hanım bazen de yanında çalışan kişiler yapmışlar,hepsi işinin ehli.şimdi de küçük kızım gidiyor.saati 80 lira.baırköy de esin hanım.küçük kızım koltuk altı için ilk gittiğinde yarım saat sürmüş,şimdi sanırım ayda 1 gidiyor çok az kaldı.

lütfen nolur haksızlık etme ne ka ya,bu sözlerinizi haketmiyorlar.biz yüz bölgesine yaptırmadık ,bir sorsaydınız neden böyle oldu diye.esin hanım çok hanımefendi bir insan.
yapıldıktan sonra yıkamayın,güneşe çıkmayın falan deniyor,onlarda mı bir hata yaptınız acaba?

Merhaba,

Kızlarınızın ne kadar zamanda kesin sonuc ulaştılar acaba?

Kış mevsiminde gittim 3 gün evden cıkmadım, yüzüme su değdirmedim, zaten ilk iğneli epilasyon deneyimim de değildi, bütün hassasiyetimle titizlendim. Sadece şişliklerin inmesi bile haftayı buldu, kabuklar cok uzun süre gitmedi. Hoş yapılırken de yüzümün yandığını hissediyordum ama o kadar olumlu geri dönüşler okumuştumki tereddütsüzdüm önemli değildir diyordum. Evet Esin Hanım çok hanımefendi bir insan bunu ben de onaylarım ama özellikle yüz gibi gözönünde bulunan hassas bölgelere giderken bir kez daha düşünmek gerek. Malum akım vermek için ayaklarla pedala basılıyor, ve iğne el ile tutuluyor bu da biraz hassasiyet gerektiriyor, asla saygısızlık yapmak istemem yanlış anlaşılmasın ama o hassasiyet için biraz yaşlanmış olabilir sanırım Esin Hanım.

arkadaşlar bana da yardımcı olursanız sevinirim psikolojım berbat durumda...

ben 6 seans lazer epilasyona gittim alexandrite ile yaptırdım. seans başına 750 tl para verdim. ve şimdi eskisinden daha sık, daha kalın ve daha uzun tüylere sahibim.bazı bölgeler hariç (koltukaltı)... tek etki ettiği yer koltuk altım oda tamamiyle değil.gezmediğim lazer merkezi kalmadı tanınmış tümm merkezlere gittim ve ağlayarak döndüm. paradoks kıllanma lazere cevap vermez dediler. paradoks kıllanmaya sebep olanda lazerin kendisi...lazer epilasyon sadece sakal gibi olan kıllara etki ediyor tüylere değil. var olan tüyleri de lazerin etki edemeyeceği şekilde çoğaltıyor kalınlaştırıyor. kesinlikle yaptırmayın yaptıracaksanız da sadece genital bölge ve koltukaltına bir de bayanlarada çenede oluşan erkek sakalı gibi kıllara yaptırabilir. onun haricinde ki her yer paramla rezil oldum cümlesine karşılık gelir şekilde utanç kaynağı olup kalıyor.

şimdii benim derdim iğneli epilasyon...
çaresi iğneli epilasyon herkes aynı şeyi söylüyor. ama uzmanına yaptırmalısın diyorlar. nerde bu uzmanlar istanbulda nereye gidebilirim yardımcı olun bana lütfen...denemiş ve memnun kalmış kişiler uysun sesimi.... insan içine çıkamıyorum resmen bu çoğalan tüyler yüzünden. psikoljım bozuldu.

nişantaşı şubesinde ilk seansımı yaptıralı bir ay oldu henüz çoğu çıkmadı gibi geldi bana burası hakkında bilgi vermem gerekirse oldukça ilgili çalışanlar var ve özellikle rengin hanım bu konuda gayet tecrübeli rengin hanımdan istediğiniz saatte randevu almak için neredeyse bir hafta önceden aramanız gerekiyor bunu söylememin nedeni olumsuz bir durum olsa bu kadar insan gelmezdi diye düşünüyorum ne zaman gitsem dolup taşıyor sonuç alacağıma inanıyorum yalnız ilk gün su değdirmemek dokunmamak gerekiyor daha sonra ufak kabuklanma oluyor onlarda en geç bir hafta içinde geçiyor en azıından bende öyle oldu

nerenize yaptırdınız bir de nişantaşı şubesi demişsiniz de nerenin şubesi oluyor gittiğiniz yer?

nerenize yaptırdınız bir de nişantaşı şubesi demişsiniz de nerenin şubesi oluyor gittiğiniz yer?

neka nın nişantaşındaki şubesine çene ve çene altı bölgesi için gittim bir de bakırköyde varmış orası hakkında hiçbir bilgim yok eğer ufak geçici kabuklanmalar sizi rahatsız etmicekse ve ilk gün su değdirmeme durumu sizi etkilemicekse burayı tavsiye edebilirim ama daha öncede dediğim gibi henüz ilk seansımı yaptırdım bir tanıdığım 10 sene önce sonuç aldığını söylediği için buraya gitmeye karar verdim

kesinlikle katılıyorum, ben sonuçtan hiç memnun kalmadım yüzümdeki iğne izlerini geçiricem diye de canım çıktı sürmediğim şey kalmadı yüzüme...ayrıca şunu da eklemek isterim ki ben de epilasyon sonrası çok titiz davrandım bu durumda hatanın kimden kaynaklandığı sanırım ortada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…