• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon ne-ka iğneli epilasyon merkezi

cerenicious 50 mesaj sınırı sebebiyle burdan yazıyorum=) Çok insan burayı tavsiye ediyor,biz arkadaşlarımız gidiyo diye gittik, ayrıca benim bu işi araştırdığım arkadaşım kasıklarından kıl dönmesiyle ilgili bir operasyon geçirdi onun doktoru bile Ne-ka'yı önermiş ama biz hem fiyatını çok abartılı bulduk hem de eski bir uzman tanıdıgımızdan hakkında pek iyi şeyler duymadık o yüzden biz oraya gitmeyeceğiz ama gittiğimizde Rengin Hnm orada diildi belki o çok etkileyici biriydi ve fikrimizi değiştirirdi bilemiyorum! Ama ben gitmemeye karar verdim. Başka bir tavsiye daha aldık mecidiyeköy'de bi yermiş ama henüz adını sanını bilmiyorum, yarın ögrenip salı günü keşfe gideceğim=)) gittikten sonra deneyimlerimi paylaşırım yine. Hani orası da olmazsa die burdaki forumlara göz gezdirdim bi b-bahar ilker yavuztürk demiş bi de başka biri ethica tıp derya hanım demiş onları bi araştırırım. Baktım hiç bulamıyorum ya tüylerimle yaşamayı ögrenicem ya da gidip izmir'den ayse ablayı kaçırıp istanbul'a getiricem=))

Ya arkadaşlar biz arkadaşımız gidiyo die gittik bu ne-ka'ya ama bize yüz için 180 tl fiyat verdiler ve bi tur 2 saat sürse en az 3 tur gerekiyo vesaire dediler, hesap yaparsak en az 1000 tl ki sadece yüzden bahsediyorum ve 3 kerede biteceğini varsayarak. Bu inanılmaz bi rakam bence bilemiyorum. Ayrıca 5tl'ye kötü bi iğne satıyorlar. Benim sorup sorusturdugum kadarıyla yurtdışından gelen platin bir iğne varmış ama onlar türk malı dandik bir iğne kullanıyormuş. Çok anlamıyorum bu işlerden sonucta yanlış yönlendirmiyim kimseyi ama eskiden iyi bir uzman olduğunu söyleyen ama artık bu işi yapmayan bir bayanın bana iğneyi görünce söylediği bu.

canım 3 seansta ne lazer biter nede iğneli biter hiç duymadım görmedim 3 seansta bittiğini çok pahalı iğnede çok önemli çok dikkat et bu tür şeylere herkes uzman olmuş nedense ama hata yapan o kadar çokki o yüzden araştırmadan güvenilir olmayan yere gitmeyin

cerenicious 50 mesaj sınırı sebebiyle burdan yazıyorum=) Çok insan burayı tavsiye ediyor,biz arkadaşlarımız gidiyo diye gittik, ayrıca benim bu işi araştırdığım arkadaşım kasıklarından kıl dönmesiyle ilgili bir operasyon geçirdi onun doktoru bile Ne-ka'yı önermiş ama biz hem fiyatını çok abartılı bulduk hem de eski bir uzman tanıdıgımızdan hakkında pek iyi şeyler duymadık o yüzden biz oraya gitmeyeceğiz ama gittiğimizde Rengin Hnm orada diildi belki o çok etkileyici biriydi ve fikrimizi değiştirirdi bilemiyorum! Ama ben gitmemeye karar verdim. Başka bir tavsiye daha aldık mecidiyeköy'de bi yermiş ama henüz adını sanını bilmiyorum, yarın ögrenip salı günü keşfe gideceğim=)) gittikten sonra deneyimlerimi paylaşırım yine. Hani orası da olmazsa die burdaki forumlara göz gezdirdim bi b-bahar ilker yavuztürk demiş bi de başka biri ethica tıp derya hanım demiş onları bi araştırırım. Baktım hiç bulamıyorum ya tüylerimle yaşamayı ögrenicem ya da gidip izmir'den ayse ablayı kaçırıp istanbul'a getiricem=))

synesthetic mecidiyeköyde bi yer demişsin, eger iyi bi yerse tam aradığım bi semtte,
lütfen gidersen bizle paylaş.. Hatta adı nedir? Burda o kdr neka die isim vererek konusuyıruz onunkini de öğrenelim..

Bilsem söölicem canım da teyzemin bankadaki arkadaşları gidiyomuş henüz adını ögrenme şerefine erişemedim, bugün telefonunu verecekler bana yarın gidip bi görücem işte. Baktım iyi bir yer gibiyse söölerim sana da ama henüz bilmiyorum.

cerencious öğrendim mecidiyeköydeki yerin adını zeynep polatmış ortaklarda bi yer, telefon açtım biraz bilgi aldım. ıstersen git sen de ama dediğim gibi ben buraya daha önce hiç gitmedim sadece teyzemin bankadaki arkadaşları gidiyomuş, memnunuz dediler. Bir tek bunu biliyorum burası hakkında. Telefonda da sordum iğne ne kullanıyorsunuz die bi altın bi gümüş iğne var 13tl dedi. Kabuk oluyo mu dedim evet bünyeye göre oluyor ama kesinikle iz kalmıyor dedi. ışte yarın bi gidip konuşucam daha detaylı bilgi alıp hatta ikna olursam yaptırıcam. Ama bu kabuk tutma mevzuu kafamı karıstırıyo en çok çünkü burda bazı arkadaşlar epilasyon düzgün yapılırsa kabuk tutmaz demiş, ayrıca benim daha önce bahsettiğim uzman tanıdıgım da kabuk olmaz normalde demişti çözebilmiş diilim bu işi=( Neyse ne işte ben önce zeynep polat olmazsa da su ilker yavrutürk'e gitmeyi planlıyorum şimdilik, artık gerisi şansımıza kalmış.

cerencious öğrendim mecidiyeköydeki yerin adını zeynep polatmış ortaklarda bi yer, telefon açtım biraz bilgi aldım. İstersen git sen de ama dediğim gibi ben buraya daha önce hiç gitmedim sadece teyzemin bankadaki arkadaşları gidiyomuş, memnunuz dediler. Bir tek bunu biliyorum burası hakkında. Telefonda da sordum iğne ne kullanıyorsunuz die bi altın bi gümüş iğne var 13tl dedi. Kabuk oluyo mu dedim evet bünyeye göre oluyor ama kesinikle iz kalmıyor dedi. İşte yarın bi gidip konuşucam daha detaylı bilgi alıp hatta ikna olursam yaptırıcam. Ama bu kabuk tutma mevzuu kafamı karıstırıyo en çok çünkü burda bazı arkadaşlar epilasyon düzgün yapılırsa kabuk tutmaz demiş, ayrıca benim daha önce bahsettiğim uzman tanıdıgım da kabuk olmaz normalde demişti çözebilmiş diilim bu işi=( Neyse ne işte ben önce zeynep polat olmazsa da su ilker yavrutürk'e gitmeyi planlıyorum şimdilik, artık gerisi şansımıza kalmış.
canım iğne çok pahalı iğneler o kadar pahalı pahalı değilki benim uzmanım iğneyi 5 tl ye veriyor kendine sordum hem avrupa iğne altın iğne asla pahalı değil ben iğneden kazanmak istemiyorum dedi kabuklanmada asla olmuyor çok yüksek kullanıyorlar demek akımı dış deriyi yakıyorlar bence hatalı epilasyon yapımı ben o kadar yaptırdım hiç kabuklanma görmedim iğnenin markasını sorarmısın merak ettim

tamam tamam her bi şeyini sorucam işte yarın zaten biraz daha araştırırsam kendim epilasyon uzmanı olup çıkıcam ya kafam bir sürü şeyle doldu. Ya Bahar, Gül hnm anadolu yakasında mı?

Arkadaşlar gittik bugün Zeynep Polat'a, ortaklar caddesinde, küçücük bi yer. Mekan olarak pek etkileyici olduğunu söyleyemem ama diğer her anlamda kesinlikle ne-ka denen yerden iyiydi. Yani epey bir ilgilenip her sorumuza gayet düzgün cevap verdiler. Saati 69 Tl, iğnelerinin markası Velona, Leyla ınanır kurs sertifikası ve bir sürü başka sertifika vardı duvarda, bayan bu işi 20 senedir yapıyormuş. Bunun dışında kabuk bağlama olayına minicik göze batmayan kabuklanma olur, bazı bünyelerde hiç olmadığı da oluyor dedi. Velhasıl fena bir yer değildi zaten yaptıran birilerinin tavsiyesiyle gittiğim için en azından çok da korkunç bir sonuc almyacağımı tahmin ediyorum. Ama başlamadan bi de şu Gül Hanımın yerini ögrenebilsem iyi olacak.

synesthetic tatlım iğne altın veya gümüşmüydü? Bir de kullandığı cihazın markası neydi acaba? ortaklar caddesinde olması süper yaa tam olarak tarif edebilrmisin yerini :) Sen daha denememişsin anladığım kadarıyla numarası kartı bişii varsa bende görüşmek isterim o bayanla.

arkadaşlar bi yandan aa iyi leke yapmıo o zmn die seviniorum böle kabulanma olmayınca çok, ama bi yandan da acaba akım çok mu az verilio süreci cok mu uzatıo bu durum die de kendi kendime düşünüorm

Cerenicious iki tür iğnesi de vardı. Cihazın markasına hiç bakmadım açıkçası çünkü hep cihaz önemli diil yapan kişi önemli dendiği için o konuya önem vermemişim=)) Yeri nerde biliyo musun mmm cevahir alışveriş merkezi varya onun yan tarafından aşağı dogru giderken ilk sola giriyosun, dümdüz yürürken sol kolda kalıyo, bööle o sokagın ortasında bi binanın altında, yanında köfteci möfteci bişey var, küçük bi dükkan zeynep polat yazıyo tabelasında da. Öteki başta gelirsen de mudo outletin önünden yürü, aynı hizzada. Telefonu vardı aramıştım o gün ama kaydetmedim=( Yine de istersen alırım tekrar arkadaşımdan. Bu kabuklanma olur dedi, örneğin yüzüm için sordum ben rahatsız eder mi görüntüsü beni die, yani olur ama terleyince nası fısır fısır sivilce gibi minik şeyler olur cilltte en fazla o kadar oluyor ve 3-4 güne geçiyor dedi. Evet denemedim henüz bu arada ama deneyeceğim ama yüzüme cesaret edemeyeceğim küçük bir bölgede sadece deneme yapacağım önce sonuca göre artık=)

Canım bi de ben google da aradım bu ismi ve cıkan sonucta kuaför die çıktı.. En korktuum şey alakası olmadığı halde sonradan bi hevesle bu işe girmesi hani ya işini temiz yapamaz çook uzar git gel ler ya da leke kalır die korktum bi an. Ben de yüz bölgesi için gidicem ondan titizleniorum, bi de yaptığım araştırmalar da altın iğnenin çukurlara yol açabileceği, gümüş iğnenin yüz için daha uygun oldugunu çıkardım ama yine de emin değilim.

ya işte bilsem de söölesem canım ya ben deliricem artık=)) Ya bi de uzun süren bişey sonucta biran önce başlamak da lazım ki ben obsesifim yani ille mükemmel olacak her şey, onun için bi türlü başlayamıyorum=( yer en başından beri söylediğim gibi minicik bir dükkan hatta tip olarak erkek berberine benziyor desem abartmış olmam ama içeride duvarda bir sürü sertifika asılı ve zeynep hanımda 20 senedir bu işi yaptığını söyledi, bir de çenesindeki sakal gibi tüyleri aldıran bir bayanın tavsiyesiyle gittik biz sonuçta. Mesela bize bi Ne-ka'da uyusturucu bi iğne yapıldığından bahsetmişti Ne-ka'ya giden arkadaşımız, buraya sorduk bizim öyle bir iğne yapmaya yetkimiz yok dedi Zeynep Hnm. Bence nasılsa çok yakın sana git bi gör konuş sen de,ben ne desem boş şimdi.

bgn yüzüme baktım da.. demiştimya bundan 3 hafta fln önce neka bakırköye gittim diye!!! Sakın sakın sakın gitmeyin allah kahretsin yüzüm resmen yanmış, 3 hafta önceki lekeler var yüzümde zaten anlamıştım suratımın o denli şişmesinden. geçermi bunlar :(

küçük ama etkili olabilir önemli olan tecrübe bence.şaşalı olupta birçok yer anca göz boyuyo..

Ben hala nekaya gidiyorum harika bir yerdir.ışinin ehli bir kadın ;) Herkesede tavsiye ederim sakın başka bir yere gitmeyin.Boşa para vermek istemiyosanız,paranızın çar çur olmasını istemiyosanız buraya gitmelisiniz.Ne biriz kaldı ne bir leke,hiçbir şey yok.Çok memnunum.Hem orda sadece iğnei epilasyon yok lazerde var,cilt bakımıda var,zayıflamada var... Ayrıntılı bilgi almak isteyen fiyatlar konusu,lazer,epilasyon,yer vss bana mesaj atabilirler.

Son düzenleme:
opalcim benimn mesaj sayısm 50 olmadığı için özel mesaj atamıyorum burdan yazıcam inş görürsün gördüğün zamanda özel mesaj at ki anlıyım :(

ben şöyle genel bi bilgi veriyim :))
Benim gittiğim yer nişantaşında, bakırköyde annesi çalışıyo nişantaşında kendisi.Türkiyeye epilasyonu getiren kişi bunlar.iğneli epilasyon yaptırdım kaşlarıma en küçük bir iz bile kalmadı,çok memnunum.Şuanda bıyıklarımı yaptırıyorum.Bıyığa iğneli yapmadan önce lazerle başladılar,kıl köklerim kalın diye,lazerle onlar yumuşatıldı 6 kere 6 haftada bir gittim.Eğer kıl kökleriniz çok kalın değilse lazere gerek yom direkt iğneliyle başlarsınız.Siz hangi bölgenize yaptırmayı düşünüyosunuz? bu kadının ismi rengin.Rengin hanımın yanında çalışan 3 tane kız var onalrda gerçekten çok iyilerdir ama kaş ve bıyığı rengin hanım alıyo.Kızlar onları almıyo.Diğer hangi bölge olursa olsun onlarda alıyolar.Rengin hanımın saati:18 kızlarınki:100 aklınıza takılan soru varsa sorabilrisiniz :)

Son düzenleme:
ben bakırköy subelerine gittim ocak ayında yüzüm için. Esin hanım yapıodu Rengin Hanımın annesi hala kendisinin bende oluşturdugu izler geçmedi. Benek benek duruyuolar. Ve sadece şişlikler bile uzun süre inmedi o kadar söylüyorum. Ben gittim ve tavsiye etmiyorum.

anladım canım...
ben yüz için gittiğimden toplam 10 dk falan yaptırıyordum.. o yüzden saat olarak düşünmedim hiç.
ben devam etmedim. şimdi yeniden başlamayı düşünüyorum. ama arkadaşım çene ve bıyık için gitti bitirdi. şimdi kaşları için gidiyor. ama herkesin kıl yapısı farklı tabi..
inşallah sende sonuç alırsın

merhaba cnm,nekada kime yaptırdığını merak ettim..orada birgül var(kısa esmer,toplu bir bayan),bir tane çok zayıf bir bayan var birdeee en köşseede oturan bir bayan var onu tam hatırlayamadım..herhangi bri sorun yaşamışmıydın..arkadşın rengin abladan memnun kalmş galiba..ben aslında gittim ne-ka'ya memnundum fakat çok phalı olduğu iiçn başka yerler aramaya başladım..arkadaşında çok kabuk oluyormuydu yada izz?

Back