- Konu Sahibi cerenicious
cerenicious 50 mesaj sınırı sebebiyle burdan yazıyorum=) Çok insan burayı tavsiye ediyor,biz arkadaşlarımız gidiyo diye gittik, ayrıca benim bu işi araştırdığım arkadaşım kasıklarından kıl dönmesiyle ilgili bir operasyon geçirdi onun doktoru bile Ne-ka'yı önermiş ama biz hem fiyatını çok abartılı bulduk hem de eski bir uzman tanıdıgımızdan hakkında pek iyi şeyler duymadık o yüzden biz oraya gitmeyeceğiz ama gittiğimizde Rengin Hnm orada diildi belki o çok etkileyici biriydi ve fikrimizi değiştirirdi bilemiyorum! Ama ben gitmemeye karar verdim. Başka bir tavsiye daha aldık mecidiyeköy'de bi yermiş ama henüz adını sanını bilmiyorum, yarın ögrenip salı günü keşfe gideceğim=)) gittikten sonra deneyimlerimi paylaşırım yine. Hani orası da olmazsa die burdaki forumlara göz gezdirdim bi b-bahar ilker yavuztürk demiş bi de başka biri ethica tıp derya hanım demiş onları bi araştırırım. Baktım hiç bulamıyorum ya tüylerimle yaşamayı ögrenicem ya da gidip izmir'den ayse ablayı kaçırıp istanbul'a getiricem=))