- Konu Sahibi cerenicious
arkadaşlar aranızda bu merkeze giden varmı? internet sitelerinden ve telefon görüşmelerimden cok konularına hakim göründüklerini söyleyeyim. Ama birebir gidip denemiş olanınız varmı acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bu ne-ka bikaç kuşaktr süren bi merkez. ben mesela bgn bakırköydeki şubelerine gittim orada esin hanım var o nişantaşında başta bulunan rengin hanımın annesiymiş. Memnun kaldım ben. Dün telefonla görüştüm nişantaşı şubesiyle de orada sahibi ile dier hanımlar arasında 80 liralık fark oldugu söylenmişti bana. Bi dahakine yakın oldugu için orayı tercih ederim belki, sizin rengin hanım olmasa da su hanım da iyi yapar diyeceğiniz biri varmı o şubelerinde?
inanmıyorum ammada inanmışsınız ya iğneli epilasyonu onlar getirmedi türkiyeye eminmnisinizde bu tür bilgileri burda paylaşıyorsunuz bi kere şubede olsa çok tutarsız bir işletme nasıl olur şubede ayrı fiyat yada şu yapan ayrı diğer yapan farklı fiyat alıyor diye doktormu bunlar uzman yada profösör farkı alıyolar sanki bence saçma müşteriye göre fiyat veriyolar insanlarda bi güzel inanıyorlar bu tür kişilere burdada bir güzel reklamlarını yapıyorlar ihtiyaçları yoksa niye reklam yapıyorlar demekki artık müşterileri yok reklama ihtiyaçları var ehhh dikkatinize arkadaşlar bu konuları bi düşünün derim
arkadaşlar bu ne-ka bikaç kuşaktr süren bi merkez. ben mesela bgn bakırköydeki şubelerine gittim orada esin hanım var o nişantaşında başta bulunan rengin hanımın annesiymiş. Memnun kaldım ben. Dün telefonla görüştüm nişantaşı şubesiyle de orada sahibi ile dier hanımlar arasında 80 liralık fark oldugu söylenmişti bana. Bi dahakine yakın oldugu için orayı tercih ederim belki, sizin rengin hanım olmasa da su hanım da iyi yapar diyeceğiniz biri varmı o şubelerinde?
arkadaşlar aranızda bu merkeze giden varmı? internet sitelerinden ve telefon görüşmelerimden cok konularına hakim göründüklerini söyleyeyim. Ama birebir gidip denemiş olanınız varmı acaba?
o saat ücretlerinin farkı yani cnm, saat fiyatını sordum da ben.
Peki sen memnun kaldınmı mulberry? illa rengin hanıma giden daha iyi sonuç alır die bi durum sözkonusumu?
doktorrcum çok teşekkürler bir uzmanın önermesi daha farklı tabi :)
bu merkezde altın uçlu iğne kullanmıyorlar ama bazıları altın iğne daha iyidir diye diretiyor bunu çözemedim ben sadece onu merak ediyorumm
niltt iğneli epilasyon eğer uzman bir yere gitmezsen kötü sonuçlara sebep olabilir geçmicek yanıklar izler kalabilir. İyi araştır önce gideceğin yeri, hijyen ve uzmanlık çok önemli. Acı konusuna gelince evet açıyo ama kurtulmak için katlanmak gerekir diyorum, ayrıca emla diye uyusturan bir krem mevcut bi 45 dk önce fln sürünce uyuşuo cildin ve fazla hissetmiosn. bıyık bölgesine daha cok lazeri uygun görenler oluyo. Ama tüylerin inceyse ve açık renkse sakın bulaşma lazere çünkü aktifleştirip daha kötü olmasına sebep olabilirsin