• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon ne-ka iğneli epilasyon merkezi

cerenicious

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
239
1
116
İstanbul
arkadaşlar aranızda bu merkeze giden varmı? internet sitelerinden ve telefon görüşmelerimden cok konularına hakim göründüklerini söyleyeyim. Ama birebir gidip denemiş olanınız varmı acaba?

ben gitmistim nisantasindakine, cidden cok iyiler ve hatta igneli epilasyonu sanirim turkiye'ye getirende onlar. simdi adini hatirlayamiyorum ama eger nisantasindakine gidersen, oranin sahibine yaptirmani oneririm. iclerinde en deneyimlisi ve en iyi yapan o. en iyi sonucu o bayandan almistim. tavsiye ederim.

bende oraya gitmiştim geçen sene. arkadaşım oranın sahibine gidiyor hala. ama ben oradaki başka bir bayana gitmiştim. çünkü fiyatları farklı oluyor sahibiyle orda çalışanların yağtığı epilasyonun.

hay Allah yaa
bende hatırlayamadım kadının adını şimdi kafama takıldı

arkadaşlar bu ne-ka bikaç kuşaktr süren bi merkez. ben mesela bgn bakırköydeki şubelerine gittim orada esin hanım var o nişantaşında başta bulunan rengin hanımın annesiymiş. Memnun kaldım ben. Dün telefonla görüştüm nişantaşı şubesiyle de orada sahibi ile dier hanımlar arasında 80 liralık fark oldugu söylenmişti bana. Bi dahakine yakın oldugu için orayı tercih ederim belki, sizin rengin hanım olmasa da su hanım da iyi yapar diyeceğiniz biri varmı o şubelerinde?

mulbery sen mesela kime yaptırmıştın? o hanımlar da deneyimli olmuyormu mesela rengin hanım (oranın sahibi) onlara da bu işin inceliklerini öğretiyodur diye düşünüyoum?
leylaq cım google da ne-ka diye ararsan neka güzellik gibi bişey çıkıyor 3ya da 4. sırada fln

inanmıyorum ammada inanmışsınız ya iğneli epilasyonu onlar getirmedi türkiyeye eminmnisinizde bu tür bilgileri burda paylaşıyorsunuz bi kere şubede olsa çok tutarsız bir işletme nasıl olur şubede ayrı fiyat yada şu yapan ayrı diğer yapan farklı fiyat alıyor diye doktormu bunlar uzman yada profösör farkı alıyolar sanki bence saçma müşteriye göre fiyat veriyolar insanlarda bi güzel inanıyorlar bu tür kişilere burdada bir güzel reklamlarını yapıyorlar ihtiyaçları yoksa niye reklam yapıyorlar demekki artık müşterileri yok reklama ihtiyaçları var ehhh dikkatinize arkadaşlar bu konuları bi düşünün derim

bence bir işyerinde tek fiyat olmalı ben kız arkadaşımla iş görüşmesine gitmiştim kadın diploması olmadığı halde kızı bu tür işlerde eğiteceğini 2 ay içinde müşteriye sokacağını söyledi o zaman yıllarını veren uzmanlar ne oluyor sorarım size

evet ben de fiyat farki coktu diye hatirliyorum...seneler once gittigim icin, calisanlarin adini hatirlayamiyorum, zaten degismistir buyuk ihtimalle. ben lazerli epilasyonu da arastirmani tavsiye ederim sahsen cunku igneli epilasyonu oldukca acili bir yontem. aciya dayanirim diyorsan sorun yok tabii :)

arkadaşlar bu ne-ka bikaç kuşaktr süren bi merkez. ben mesela bgn bakırköydeki şubelerine gittim orada esin hanım var o nişantaşında başta bulunan rengin hanımın annesiymiş. Memnun kaldım ben. Dün telefonla görüştüm nişantaşı şubesiyle de orada sahibi ile dier hanımlar arasında 80 liralık fark oldugu söylenmişti bana. Bi dahakine yakın oldugu için orayı tercih ederim belki, sizin rengin hanım olmasa da su hanım da iyi yapar diyeceğiniz biri varmı o şubelerinde?

ben turkiye'ye onlar kesinlikle getirdi diye bir sey demedim, sanirim dedim.
tecrubeme dayali bir yazi yazdim (konuyu acan arkadasimizin da paylasim istegi buna yonelik), reklam amacli bir sey demedim. :kahve:

inanmıyorum ammada inanmışsınız ya iğneli epilasyonu onlar getirmedi türkiyeye eminmnisinizde bu tür bilgileri burda paylaşıyorsunuz bi kere şubede olsa çok tutarsız bir işletme nasıl olur şubede ayrı fiyat yada şu yapan ayrı diğer yapan farklı fiyat alıyor diye doktormu bunlar uzman yada profösör farkı alıyolar sanki bence saçma müşteriye göre fiyat veriyolar insanlarda bi güzel inanıyorlar bu tür kişilere burdada bir güzel reklamlarını yapıyorlar ihtiyaçları yoksa niye reklam yapıyorlar demekki artık müşterileri yok reklama ihtiyaçları var ehhh dikkatinize arkadaşlar bu konuları bi düşünün derim

ben bi lazerzedeyim canım malesef :( hatta ben ordayken bi bayan daha aradı lazzer yaptrdım şöyle olu böyle oldu dedi, esin hanımda bana dönüp bak bi lazerzede daha biz böle adlandırıyoruz sizleri dedi. İğneli tek ve kesin çözüm bence lazer başta hızlı reaksiyon verio gibi görünüo, ama bi bakıosnz bazı bölgelerde hiç olmicak tüyleri aktif edio yok etmek yerine başlangıçtakinden daha kötü bi hale geliosunz, ya da bitio gibi görünüo 2 sene geçio aynen çıkıverio :(
Arkadaşlar bu merkeze giden ve bana nişantaşında sahibi olmasa da dierleri de iyi yapar, ben denedim kurtuldum tüylerimden gönül rahatlığıyla git diyen varmı?

ben bakırköy şubesini bilmiyorum canım. sadece nişantaşına gittim. benim gittiğim bayan rengin hanım değildi. rengin hanım oranın sahibi. arkadaşım ona gidiyor. hala da devam ediyor. kaşlarını aldırıyor şu an iğneli eğilasyonla.
80 liralık fark nedir anlamadım doğrusu. belki de lazerden bahsediyorsunuzdur. o konuda bilgim yok maalesef.
ben iğneli epilasyona gittim. rengin hanımla diğer çalışanların dakika ücreti evet farklı ama bu dakikada 30-50 kuruş gibi birşeydi diye hatırlıyorum

arkadaşlar aranızda bu merkeze giden varmı? internet sitelerinden ve telefon görüşmelerimden cok konularına hakim göründüklerini söyleyeyim. Ama birebir gidip denemiş olanınız varmı acaba?

Ben de yüz hastalarını yada lazere uygun olmayan tüylü hastalarımı bu merkeze yönlendiriyorum. En köklü ve başarılı merkezlerden biri burası. Şiddetle tavsiye ederim.:lepi:

Bu merkez kadar köklü bir yer olunca yanınızda çalışanları da tecrübesiz bir halde tedaviye sokmazsınız. Çünkü özellikle iğneli epilasyon da uygulayıcının yeteneği ve tekniği çok önemli bir faktördür. Ben oraya hiç gidip tanışmadım ama bana en az 10 kişi orayı refere edince bende son bir kaç yıldır iğnelileri oraya yolluyorum. (Benim yolladığımdan haberleri bile olmayabilirvereliniortak) Hiç bir hastam da kötü ya da olumsuz bir şey yaşamadı .

o saat ücretlerinin farkı yani cnm, saat fiyatını sordum da ben.
Peki sen memnun kaldınmı mulberry? illa rengin hanıma giden daha iyi sonuç alır die bi durum sözkonusumu?
doktorrcum çok teşekkürler bir uzmanın önermesi daha farklı tabi :)
bu merkezde altın uçlu iğne kullanmıyorlar ama bazıları altın iğne daha iyidir diye diretiyor bunu çözemedim ben sadece onu merak ediyorumm

ya peki bu iğneli epilasyon,ciltte herhangi bir lekelenme falan yapar mı?bıyık bölgeme düşünüyorum da?bi dee çok mu acıtır yahu?

niltt iğneli epilasyon eğer uzman bir yere gitmezsen kötü sonuçlara sebep olabilir geçmicek yanıklar izler kalabilir. ıyi araştır önce gideceğin yeri, hijyen ve uzmanlık çok önemli. Acı konusuna gelince evet açıyo ama kurtulmak için katlanmak gerekir diyorum, ayrıca emla diye uyusturan bir krem mevcut bi 45 dk önce fln sürünce uyuşuo cildin ve fazla hissetmiosn. bıyık bölgesine daha cok lazeri uygun görenler oluyo. Ama tüylerin inceyse ve açık renkse sakın bulaşma lazere çünkü aktifleştirip daha kötü olmasına sebep olabilirsin

o saat ücretlerinin farkı yani cnm, saat fiyatını sordum da ben.
Peki sen memnun kaldınmı mulberry? illa rengin hanıma giden daha iyi sonuç alır die bi durum sözkonusumu?
doktorrcum çok teşekkürler bir uzmanın önermesi daha farklı tabi :)
bu merkezde altın uçlu iğne kullanmıyorlar ama bazıları altın iğne daha iyidir diye diretiyor bunu çözemedim ben sadece onu merak ediyorumm

anladım canım...
ben yüz için gittiğimden toplam 10 dk falan yaptırıyordum.. o yüzden saat olarak düşünmedim hiç.
ben devam etmedim. şimdi yeniden başlamayı düşünüyorum. ama arkadaşım çene ve bıyık için gitti bitirdi. şimdi kaşları için gidiyor. ama herkesin kıl yapısı farklı tabi..
inşallah sende sonuç alırsın

niltt iğneli epilasyon eğer uzman bir yere gitmezsen kötü sonuçlara sebep olabilir geçmicek yanıklar izler kalabilir. İyi araştır önce gideceğin yeri, hijyen ve uzmanlık çok önemli. Acı konusuna gelince evet açıyo ama kurtulmak için katlanmak gerekir diyorum, ayrıca emla diye uyusturan bir krem mevcut bi 45 dk önce fln sürünce uyuşuo cildin ve fazla hissetmiosn. bıyık bölgesine daha cok lazeri uygun görenler oluyo. Ama tüylerin inceyse ve açık renkse sakın bulaşma lazere çünkü aktifleştirip daha kötü olmasına sebep olabilirsin

Teşekkür ederim bilgiler için,ama bıyık bölgemde kırıklarım var bazn kalın çıkıyo sanırım lazer daha uygun olur bana anladığım kadarıyla...a.s.

Ya arkadaşlar biz arkadaşımız gidiyo die gittik bu ne-ka'ya ama bize yüz için 180 tl fiyat verdiler ve bi tur 2 saat sürse en az 3 tur gerekiyo vesaire dediler, hesap yaparsak en az 1000 tl ki sadece yüzden bahsediyorum ve 3 kerede biteceğini varsayarak. Bu inanılmaz bi rakam bence bilemiyorum. Ayrıca 5tl'ye kötü bi iğne satıyorlar. Benim sorup sorusturdugum kadarıyla yurtdışından gelen platin bir iğne varmış ama onlar türk malı dandik bir iğne kullanıyormuş. Çok anlamıyorum bu işlerden sonucta yanlış yönlendirmiyim kimseyi ama eskiden iyi bir uzman olduğunu söyleyen ama artık bu işi yapmayan bir bayanın bana iğneyi görünce söylediği bu.

Back