Arkadaslar iyi geceler.yaklasik 3 aydir esim issiz ve bende ev hanimiyim.esimin anladigi bir is kolu yok.ancak ben bir is kurup esimle birlikte calisip ordan rizkimizi cikarmak istiyorum. Lakin ne yapmaliyim. Hanhi dalda girismeliyim. En karli guzle fikir ne olabilir. Fikirlerinize ihtiyacim var
İşliyor öyle yerler ama dükkan kirası vb. Giderler derken elde bisey kalmiyorGözleme evi gibi yerler çok tutuyor
Yufka mantı erişte vs elinizden geliyorsa bir deneyin derim
İşkur u denediniz mi?Manti konusunda cok yeteneksizim malesef kuaforluk icinde en az bir uil lazim o kadar vaktim yok sanirim zira acliktan olebiliriz
cok tesekkur ederim ins.Önerim yok Allah yardımcın olsun demeye uğradım.İnşalah tez zamanda refaha çıkarsınız.
Bence de temizlik iyi fikir. İşini iyi yapanlara gün yetmiyorİşkur u denediniz mi?
Bilmiyorum burda gündelik temizliğe 150 liraya geliyor hanımlar.Fiziken ruhen dayanabilirim diyorsanız geçicide olsa düşünseniz mi
Kucuk capta kurabilecek kadar var evetKenarda paranız falan var mi yatirim için
Iskuru denemedim ama benden ziyade yapacagim iste esim calissin istiyorum cunki bunalimlarda artikBence de temizlik iyi fikir. İşini iyi yapanlara gün yetmiyor
Çamaşir ip bebek kiyafetleri kumaş tuhafiye ama az olsun öz olsun derseniz daimiliği vadediyor.
Belli bir bütçe var mi öneriler ona göre gelebilir ?[/QUOTaslinda benim aklimdanda bu sekilde tuhafiye olurmuki diye gecti ama evet butcem var 10 bin kadar yetermi bilmiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?