• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne is yapmaliyim

dugmeuzum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2017
63
15
3
35
Arkadaslar iyi geceler.yaklasik 3 aydir esim issiz ve bende ev hanimiyim.esimin anladigi bir is kolu yok.ancak ben bir is kurup esimle birlikte calisip ordan rizkimizi cikarmak istiyorum. Lakin ne yapmaliyim. Hanhi dalda girismeliyim. En karli guzle fikir ne olabilir. Fikirlerinize ihtiyacim var

Arkadaslar iyi geceler.yaklasik 3 aydir esim issiz ve bende ev hanimiyim.esimin anladigi bir is kolu yok.ancak ben bir is kurup esimle birlikte calisip ordan rizkimizi cikarmak istiyorum. Lakin ne yapmaliyim. Hanhi dalda girismeliyim. En karli guzle fikir ne olabilir. Fikirlerinize ihtiyacim var

Gözleme evi gibi yerler çok tutuyor
Yufka mantı erişte vs elinizden geliyorsa bir deneyin derim

Bence kuaforluk kesinlikle cok karli bi meslek ozellikle kas biyik agda vs. Ben arkadasim 20 yasindan sonra kursuna gtti 1 yil kiz kendi dukkanini acti

Ev yemeklerini şiddetle tavsiye ederim.
Artık çoğu insan evinde yemek yapmaya vakit bulamıyor ve ev yemekleri revaçta.
Özellikle online siparişle iyi müşteri tutturuyorlar.
Birkaç da yakınınızdaki işyerlerini bağladığınız zaman çok kazançlı olur.

Valla ne kadar yardimci olur bilemem ama,benim size nacizane tavsiyem ne is yaparsaniz yapin, guler yuz ve enerjili bi sekilde yapin.simdi disari ciktigimda goruyorumda calisanlari!, sanki Allah dunden oldurmuste bugune atmis gibi. Put gibi duruyorlar dukkanin icinde.
Sonra 'niye satis yapamiyoruz' ee yapamazsin tabii, cunku yapmiyorsun ki,ne bekliyorsun Allahin heykeli

Manti konusunda cok yeteneksizim malesef kuaforluk icinde en az bir uil lazim o kadar vaktim yok sanirim zira acliktan olebiliriz
İşkur u denediniz mi?
Bilmiyorum burda gündelik temizliğe 150 liraya geliyor hanımlar.Fiziken ruhen dayanabilirim diyorsanız geçicide olsa düşünseniz mi

Çamaşir ip bebek kiyafetleri kumaş tuhafiye ama az olsun öz olsun derseniz daimiliği vadediyor.
Belli bir bütçe var mi öneriler ona göre gelebilir ?

Çamaşir ip bebek kiyafetleri kumaş tuhafiye ama az olsun öz olsun derseniz daimiliği vadediyor.
Belli bir bütçe var mi öneriler ona göre gelebilir ?[/QUOTaslinda benim aklimdanda bu sekilde tuhafiye olurmuki diye gecti ama evet butcem var 10 bin kadar yetermi bilmiyorm

Back
X