Ne hediye alacağımı bilmiyorum...

Mace

25.03.09 - M ♥ E
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
974
4
Kızlar Merhaba.

Sevgilime doğum günü hediyesi almak istiyorum. Doğum günü 1 ay önceydi. O zamanlar onun beğendiği bir şeyi almak istedim. Alamadık. Araya ayrılık girdi falan filan...

Şimdi 1 haftalığına tatile gidecek. O yokken ona çok güzel bir hediye almak istiyorum.

Aklıma gelen şey tek bir şeyi beğenmez. Şöyle bir kutu hazırlamak istiyorum ama kızlara kutu hazırlamak kolaydır. Bi peluş ayı,bi parfüm bi ruj tamam. Erkeklere öyle değil. Kutuya bi forma koyim diyorum da formadan başka ne koyucam formayı görünce kutuyu fırlatır atar :KK52: Kutunun içine ne koyabilirim,parfüm olarak sürekli kullandığı bi parfüm yok ferah kokuları seviyor ama yinede güvenemiyorum beğenir mi beğenmez mi?
Aklımdaki tek şey forma. Ayakkabı olarak tek bir marka var. Hastalığı. Ve nerdeyse tüm ayakkabı modellerini aldı almadıkları da beğenmedikleri zaten :)

Yardımcı olabilir misiniz? Şu kutu konusunda? Veya daha farklı bir fikir. İşine yarayacak özel bir hediye olmalı :)

Kutu hazırlama amacım,bi hediyeyi beğenmezse diğerini beğensin :)

Son düzenleme:
hangi burçtan sa ona göre hediye seçebilirsin.
sigara kullanıyorsa zippo çakmak
saat takarsa kaliteli ve şık bir saat olabilir

hangi burçtan sa ona göre hediye seçebilirsin.
sigara kullanıyorsa zippo çakmak
saat takarsa kaliteli ve şık bir saat olabilir

Sigara kullanmıyor. Ama çakmak istiyor zippo :KK1:

Saat aklımda vardı zaten araştıracağım :)

Nelerden hoşlanır neleri kullanır kullanmaz sen iyi daha bilirsin ama güzel bi ayakkabı olabilir her zaman kullancağı bişey.
Şık bir saat olabilir.
Böyle şık çelik bileklikler oluyor eğer takarsa güzel olur.
Eğer kutu düşünüyorsanda manevi değeri olan şeyler koyabilirsin...
Forma,parfüm koyduktan sonra ikinize ait özel bişey koyabilirsin ikinizin resminden kalpli puzzle falan yaptırıp onuda koyabilirsin boyutuna göre.
Erkeklere hediye almak zor iş :KK1:

Ben de zippo almıştım.
M.Kemal ATATÜRK imzası vardı üzerinde.
Çok begenmişti
:KK16:

Şık bir saat al, hediye kutusuna koy. Birde not yaz. "Heranımın seninle geçmesini istiyorum"
Hoş bişey olur.
Aklıma geldikce yazarım bu başlığa.

kutu icinde forma,yanina takiminin kupasi,gunes gozlugu,kek kurabiye vs severse ayri bir kutu yapip icine koy bir de mektup ilistir :) daha ne olsuun:KK66:

X