Ne hamileyim ne regl

karamelim

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
1.143
969
323
İstanbul
Günaydın arkadaşlar sat:4 aralık bat:4 ocak hala adet olmadım. 1buçuk yıllık evliyim tedaviye henüz başlamadık Allah nasip ederse tabi çok mutlu oluruz. 4-5gündür idrarda gebelik bakıyorum çıkmıyo. Dün kanda baktırdım orda da çıkmadı. Doktor 5 gün sonra adet olmazsan yine gel bakalım dedi. 3 yıldır adetimde hiç böyle gecikme olmadı. Yani hamileysem geç yumurtlama olmuştur diye düşünüyorum kanda çıkmadıgı icin. Bu arada geçen ay adetime 2 gün kala hayıt çayı içmeye başladım 5 gün falan içtim tam gününde gelmişti. Benim gibi idrar ve kanda gebeligi çıkmayıp adet de olamayıp daha sonra hamile çıkan var mı?

Aynı durum bu ay bende de var. En son 29 aralıkta adet oldum 33 günde 1 düzenli adet olurum ve en geç 2 ocakta adet olmam gerekirken bugün ayın 9u ve hala adet olmadım.

Aynı şekilde kan testi ve idrar testi negatif. İlk kez böyle birşey başıma geliyor. Bu hafta böyle devam ederse testleri tekrarlayacağım.

Bende varım. En son 21 kasım regl oldum hala gelen yok. Test yapmadım cunku 23 aralık a kadar esım yanımda yoktu. Sonrasında korunduk idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotık kullandıgım için. Cok sıkıldım

Ben de geçen ay fitil kullandım o yüzden gecikme olabilir mi acaba? Tedavisiz hamile kalabilecegimi hiç sanmıyorum ama en azından adet olayım bari diyorum. Ne sıkıntılı süreçler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…