Kına Gecesi Ne giysem kınamda,nasıl yapsam?

elenaferrante

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
6.584
10.892
198
Kızlar,

şimdi benim 23 ağustosta Trabzon'da düğünüm olacak. Ankara'da da 21 ağustosta mini bir düğünüm olacak. Düğün salonu tuttuk.
Ben Ankara'da da gelinlik giyeceğim. Ama önce gelinlik giyip sonra düğün sonuna doğru gelinliği çıkarıp kına kıyafeti giyip ortalıkta kına yaktırmak istemiyorum.
1 gece önce yani 20 ağustosa evde teyzemler,kuzenlerim,nişanlımın ailesi falan kendi aramıza evde kına yakalım dedik. Peki evde kırmızı bir elbise mi alıp giysem hürrem kıyafetimi giysem bilemedim.
Nolur bir fikir verin kızlar.
Sizi seviyorum.

bence hürrem kıyafeti giy kırmızı elbiseyi her zaman giyebilirsin ama hürrem kıyafetini her zaman giyemezsin hemde içinde kalmamış olur

bence hürrem kıyafeti giy kırmızı elbiseyi her zaman giyebilirsin ama hürrem kıyafetini her zaman giyemezsin hemde içinde kalmamış olur

Dediğin doğru aslında.
Ben de hürremleri seviyorum ama acaba evde ağır durur mu acaba diye bilemedim.
Teşekkür ederim canım.

Dediğin doğru aslında.
Ben de hürremleri seviyorum ama acaba evde ağır durur mu acaba diye bilemedim.
Teşekkür ederim canım.

ben de evde yapıcam kınamı. (gerçi eve de sıgmıcaz gıbı sanırım sokagımıza tasıncaz allahtan cıkmaz sokak ) bende hürrem tarzı giyinmeyi düşünüyorum . neden agır olsunkıı sonucta onlarda tarlatan yok bole cokda abartıı bırsey secmezsen rahatca kulanabılırsın

Bu konuda benim de kafam çok karışık ne yapsam bilemedim
2 ayrı şehirde düğün olacak
Ama ben kendi memleketim de düğün sonun da kına kıyafeti hürrem tarzı düşünüyordum şimdi vazgeçtim gibi bişey oldu ne yapsam
Düğünüm kır düğünü olacak inşallah
Bide kına da neler dağıtmayı düşünüyosunuz
Onları da paylaşsak mı burada
Offf offf kafam çok karışık:44::44::44::44:

Bu arada 13 ve 23 Ağustos 2. düğün aynı tarih de bizim

canım hürrem kıyafeti giy bence çok güzel olur

canım ben kınamda seker hamurundan kurabiye yaptırıp dagıtmayı düşünüyorum ayna dagıtabilirsin byprimarima diye bi kadın yapıyor böyle tarz seyleri ona bakabilirsin

hürrem kuyafeti dediğiniz bindallı mı oluyor ?
kına gecesinde önce abiye tarzı bir elbise giyip kına yakılırken bindallı giyilmiyormu ?
yoksA gece bindallı giyerek mi başlar ?
kafamda çok soru var

Hürrem kıyafetleri çok güzel. Hatta geçenlerde bir yerde denedim, hoşuma da gitti ama, ama kadın diktirmeye 650 lira istedi. Daha sonra da giyilemeyecek olması da kafa karıştırıyor biraz.

Benim düğünüm de kır düğünü :)
Sabun dağıtabilirim ben aslında. Oje çok düşünmedim.

hürrem kuyafeti dediğiniz bindallı mı oluyor ?
kına gecesinde önce abiye tarzı bir elbise giyip kına yakılırken bindallı giyilmiyormu ?
yoksA gece bindallı giyerek mi başlar ?
kafamda çok soru var

İstersen önce gelinlik giy düğün sonuna doğru gelinliği çıkarıp kına kıyafeti giy, ya da direk kına kıyafetiyle çık. Her ikisini de yapan var.

kesinlikle ya bindallı giy yada hürrem kıyafeti içinde kalmasın snra pişman olursun kınan bu her zmn olmuyor hisset yasa derim o duyguyu

Yani oje sadece genç kızlarla olsa böyle bekarlığa veda partısı olur ama düğün yerinde pek hoş olmaz diye düşündüm

Evet aslında, düşündükçe Hürreme kayıyorum gitgide. :)

Ankara'da bir yer bulsam da sorsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…