• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Ne giysem bilmiyorum yardım lütfen

statistician41

kocam baba oluyor...
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
1.209
1.859
83
Arkadaşlar merhaba hafta sonu erkek arkadaşımın ailesi ve yakın akrabaları bize tanışmak için gelecekler, ama ben hala ne giyeceğim hususunda kararsızım. Rahat olmak rahat servis yapabilmek adına kot giysem diyorum çok basit kaçar mı acaba? Tavsiyeleriniz nelerdir?

Arkadaşlar merhaba hafta sonu erkek arkadaşımın ailesi ve yakın akrabaları bize tanışmak için gelecekler, ama ben hala ne giyeceğim hususunda kararsızım. Rahat olmak rahat servis yapabilmek adına kot giysem diyorum çok basit kaçar mı acaba? Tavsiyeleriniz nelerdir?

yuh diyorum kot olurmu bence kibarbi elbise giy yada kumas pantolon bluz ama keisnlikle kot giyme

Gelen herkesle ben daha önce tanıştım ama ilk tanışma faslını elbise ile atlatmıştım bu sadece annem için bi ziyaret olacak... kararsızlığımın sebebi bu

onlarda tanışmaya kız isteme gibi çok şık gelmezler. şık bi kot olabilr üstün daha şık olabilr kot giyersen

Gelen herkesle ben daha önce tanıştım ama ilk tanışma faslını elbise ile atlatmıştım bu sadece annem için bi ziyaret olacak... kararsızlığımın sebebi bu

bence ilk tanışmada giydin diye bir daha giymeyeyim diye düşünme :) ama yinede illa elbise giymek istemiyorsan kumaş pantolon üzerine de güzel bir bluz olabilir bhrtsn'nin dediği gibi :34:

onlarda tanışmaya kız isteme gibi çok şık gelmezler. şık bi kot olabilr üstün daha şık olabilr kot giyersen

Bende şık bir bluz ile kombine düşünüyorum. kot un sıradanlığını kapatabilecek bişey en azından... elbise malum şimdi ev ayakkabısı filan gerektirecek kokoş kokoş ortalıkta dolanmam pek hoş olmaz sanki:)

insanın gıydıgı onemlıdır ,ogun de onemlı bır gun,ve gelenlerde onemlı sahsıyetler sık ve rahat lık ıstıyorsan kottan uzak dur ,gunluk bır alternatıftır ,sana onerım suraya bır bakman
Koton. Look Book sapka harıc etek ve gomlek kombını bayanı hem cok sık hemde cok rahat olursun.ne agır bır havası nede hafıf bır tarafı var.hayırlı olsun bu arada.ALLAH tamamına erdırsın.
sayfa dakı resımlerden turkuaz gomlek ve kıremıt rengı etegı kastetmıstım :)
unutma sen dıgerlerınden farklısın sırıtsan ne olur sen gelın adayısın .

Son düzenleme:
insanın gıydıgı onemlıdır ,ogun de onemlı bır gun,ve gelenlerde onemlı sahsıyetler sık ve rahat lık ıstıyorsan kottan uzak dur ,gunluk bır alternatıftır ,sana onerım suraya bır bakman
Koton. Look Book sapka harıc etek ve gomlek kombını bayanı hem cok sık hemde cok rahat olursun.ne agır bır havası nede hafıf bır tarafı var.hayırlı olsun bu arada.ALLAH tamamına erdırsın.
sayfa dakı resımlerden turkuaz gomlek ve kıremıt rengı etegı kastetmıstım :)

öncelikle iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. böyle bi kombin hoş olabilir etek boyu filan da rahatlığım açısından gayet iyi. yarın bi koton u ziyaret etmek gerek:)

Back