ne gebelik ne adet belirtim var

Alin lina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
164
281
33
42
Arkadaslar adetlerim duzenlidir 30 gunu gecmeZ.bazen 28 bazen 29 en fazla 30 gundur periyodum.28 gune 3 gun gecikmem var..daha once adetten once kahve rengi akinti yada az cok sancim olurdu.bu defa ara ara sancim oldu..oda gaz sancisiydi sanirim..yumurtlama gunum diye tahmin ettigim gunlerde feci bel agrisi oldu.onun disinda ne adet ne gebelike ait hic bir belirtim yok..hatta bu ay ne sari ne beyaz hic bir akintim olmadi..test yapamiyorum koydeyiz pazara kadar meraktan ölecem..tecrubeli arkadaslar bir elin atin..hamile olabilrmiyim

benimde aynı kahverengi akntım olurdu hem de kaç gün önce o yok. sancı gelip geçiyor çok affedersin gaz bombası gibiyim. benim 30 günde bir reglim gelir. 15 inde olmalıydım 16 oldu tık yok ama idrar testinde hemen çıkmaz diye düşündüğümden bende bekliyorum. köydeyim diye üzülme. zaten kesin sonuç biraz daha beklemeliyiz bence.

Insallah bebisleri allah nasip etmistir...benim adetten once illaki bir belirti olurdu...ama bu kez olmadi.ben 9 aydir adetimi takip ediyorum 30 gunu gecmezdi..ama bu ay ilk defa gecti..isin tuhaf yani hamilelik belirtide yok..sadece tecrubeli teyzeler misafir geldi..ikisi birden sen hamilesin dediler..ben sok oldum

A Alin lina sorma arkadaşım acele edip idrar testi yaptım ucuz olanlardan aldım. negatif çıktı. bir gün gecikme ile test sonuç vermez diyorlar ama bilemiyorum ki sözde dayanıp yapmayacaktım dayanamadım malesef. hayırlısı inşallah

Pikolata78 ben pazara kadar beklicem mecburen..ama pazargun testte cikmazda ne yapacam bilemiyorum..offff

Ya testte neden cikmaz ki ...hangi sebeple cikmiyor..su gec dollenme olayindan mi cikmiyor acaba?

A Alin lina pazar gününe kadar regl olmazsan idrar testine güvenebilirsin. sonuçta neredeyse bir hafta geçmiş olacak reglin. idrar testi hcg oranını ölçüyor evet senin de deiğin gibi geç döllenme muhabbetine reglimizin en az 5 gün gecikmesi lazımmış test için ya da şu 25 tl olan erken gebelik testinden almak lazım. onlar daha erken sonuç veriyor. neyse tatlım hamile isem zaten 4-5 gün sonra bu ucuz testler ile de anlayabiliriz zaten. hayırlısı canım.

@ pikolata78 evt canim hayal kirikligi olmamasi icin en iyisi beklemek..ama suan bacak damarlarim acayip belirginlesmis..hic boyle olmazdi..acaba bir alakasi olabilr mi ki bebisle..off yaa bunu bile bebise yoruyorum yuhh bana

@ pikolata78 evt canim hayal kirikligi olmamasi icin en iyisi beklemek..ama suan bacak damarlarim acayip belirginlesmis..hic boyle olmazdi..acaba bir alakasi olabilr mi ki bebisle..off yaa bunu bile bebise yoruyorum yuhh bana
Alakalı olabilir tatlım. Allah bize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin canım :)

2 hamileligimde de adet olurken yasadigim belirtileri yasadim hatta pedle dolasiyordum ha oldu ha olacak diye. ama bi turlu olmadi iki bebis oldu
Ha oldu ha olacak diye korkuyorum..ara ara sanci var ama cok hafif ama hic bir akinti vs bisey yok...allahim sanirim bu ay nasip ettin..30 gunu hic gecmedi...yaklasik 10 aydir takipteyim..bu ay bir degisik olmasin lutfen lutfen...

Az once cok az kahve akinti oldu bir iki damla..azcik pembe kahve karisimi bir renk oldu acaba ustunemi goruyorum...son adet 18 agustostu. Acaba adet mi olucam..sol kasigim agrimaya basladi..lutfen bir bilen yazsin

bir arkadaşım aynı şekilde 3 gün gecikmeyle hamile oludğunu öğerndi inşallanh sizinde öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…