Pikolata78 ben pazara kadar beklicem mecburen..ama pazargun testte cikmazda ne yapacam bilemiyorum..offff
Alakalı olabilir tatlım. Allah bize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin canım :)@ pikolata78 evt canim hayal kirikligi olmamasi icin en iyisi beklemek..ama suan bacak damarlarim acayip belirginlesmis..hic boyle olmazdi..acaba bir alakasi olabilr mi ki bebisle..off yaa bunu bile bebise yoruyorum yuhh bana
Ha oldu ha olacak diye korkuyorum..ara ara sanci var ama cok hafif ama hic bir akinti vs bisey yok...allahim sanirim bu ay nasip ettin..30 gunu hic gecmedi...yaklasik 10 aydir takipteyim..bu ay bir degisik olmasin lutfen lutfen...2 hamileligimde de adet olurken yasadigim belirtileri yasadim hatta pedle dolasiyordum ha oldu ha olacak diye. ama bi turlu olmadi iki bebis oldu
merak ettim nolduAz once cok az kahve akinti oldu bir iki damla..azcik pembe kahve karisimi bir renk oldu acaba ustunemi goruyorum...son adet 18 agustostu. Acaba adet mi olucam..sol kasigim agrimaya basladi..lutfen bir bilen yazsin
bir arkadaşım aynı şekilde 3 gün gecikmeyle hamile oludğunu öğerndi inşallanh sizinde öyledirArkadaslar adetlerim duzenlidir 30 gunu gecmeZ.bazen 28 bazen 29 en fazla 30 gundur periyodum.28 gune 3 gun gecikmem var..daha once adetten once kahve rengi akinti yada az cok sancim olurdu.bu defa ara ara sancim oldu..oda gaz sancisiydi sanirim..yumurtlama gunum diye tahmin ettigim gunlerde feci bel agrisi oldu.onun disinda ne adet ne gebelike ait hic bir belirtim yok..hatta bu ay ne sari ne beyaz hic bir akintim olmadi..test yapamiyorum koydeyiz pazara kadar meraktan ölecem..tecrubeli arkadaslar bir elin atin..hamile olabilrmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?