• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne eksik fikirlerinize ihtiyacım var

canım bence ilk yapman gereken o yemek masasını sıkıştığı yerden kurtarmak...
güzelim masa, nekadar güzel oldugu görünmeden yokolup gidecek sanırım...:53::53:
aynayı da yemek masasını yeni konumlandıracağın yere asmalısın.şuan bulundugu yer olmamış bana kalırsa.

ayrıca mor turkuaz yanında hardal'ı da düşün... gerçekten birbirini tamamlayan renkler.çok yakışır odana.
halı ve perde konusunda da hemfikirim .halını derhal değiştirmelisin...fon perdelerde gerçekten çok yakısır..
birde o orta çok boş kalmış bana göre asıl soğukluk ondan da yayılıyor.
koltukların çok hoş...

canım bence ilk yapman gereken o yemek masasını sıkıştığı yerden kurtarmak...
güzelim masa, nekadar güzel oldugu görünmeden yokolup gidecek sanırım...:53::53:
aynayı da yemek masasını yeni konumlandıracağın yere asmalısın.şuan bulundugu yer olmamış bana kalırsa.

ayrıca mor turkuaz yanında hardal'ı da düşün... gerçekten birbirini tamamlayan renkler.çok yakışır odana.
halı ve perde konusunda da hemfikirim .halını derhal değiştirmelisin...fon perdelerde gerçekten çok yakısır..
birde o orta çok boş kalmış bana göre asıl soğukluk ondan da yayılıyor.
koltukların çok hoş...

yemek masasını çocuğa yer açmak için sıkıştırdım.konsolun üzerinde tv var priz orada başka yere koyarsak odayo kablo dolanacak.eskiden salonda tv yoktu ayna konsolun üzerinde yemek masası da onun önündeydi şimdi televizyon aldık konsolun üzerine koyduk aynayı mecburen koltuğun üzerine astım.burada usta bulmak çok zor duvarlara çivi çakılınca dökülüyor ufak tefek işlere gelmiyor ustalar o yüzden ayna bi köşede tv bi köşede kaldı maalesef:)

halı bir tane beğendim içinde hem mor hem turkuaz hem hardal var:)resimlerini ekledim sizce olur mu başıma ağrı girdi halı bulana kadar henüz almadım ayrıca turkuaz birşeyler de almaya çalıştım

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 92
  • $image.webp
    $image.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 81
  • $image.webp
    $image.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 77
  • $image.webp
    $image.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 70
kesinlikle fon perde kullanmalısın.benimde eski evimde katlamalı perde ve altında stor vardı.ben fon kullanıyordum vede çok güzel duruyordu.ve ben yıkamak için sadece fonlarımı indirdiğimde sanki oda boşalıyordu. şimdi stor perde kullanmıyorum(çünkü söküp takması bir dert). Bence senin mobilya tarzına uygun değil.stor perdeler klasik mobilyalarla bence hiç uyum sağlamıyor.ama mobilyalarına bayıldım.özellikle halılarına.çok kaliteli.çok zevklisiniz...

senin halıların klasik.püsküllü ve ince olmasından anlaşılıyor zaten.dediğim gibi kaliteli.sakın fotoğrafını eklediğin halılara bakma derim.çünkü renk uyumu olsada,senin klasik tarzdaki mobilyalarınla çok uyumsuz olur..ha halının klasikliğini bozmadan rengini değiştirisin( ki bana göre hiç gerek yok...)onu bilemem ama zaten klasik halılarda çok renk bulamazsın...bence perdelerine acil fon...hatta stor yerine klasik yere kadar uzanan zevkine göre bir tül...
onun haricinde evin gördüğüm en güzel evlerden biri...

kesinlikle fon perde kullanmalısın.benimde eski evimde katlamalı perde ve altında stor vardı.ben fon kullanıyordum vede çok güzel duruyordu.ve ben yıkamak için sadece fonlarımı indirdiğimde sanki oda boşalıyordu. şimdi stor perde kullanmıyorum(çünkü söküp takması bir dert). Bence senin mobilya tarzına uygun değil.stor perdeler klasik mobilyalarla bence hiç uyum sağlamıyor.ama mobilyalarına bayıldım.özellikle halılarına.çok kaliteli.çok zevklisiniz...

teşekkür ederim evim lojman ilk taşındığımda yaptırdım bu perdeleri daha önceki evim de lojmandı oraya da bi perde yaptırmıştım artık perde için taşınmayı bekleyeceğim sanırım eşime ayıp olur adam delirmesin:)fon perde nasıl olur bilmiyorum perdeler bütün değil aralarında bir kalorifer borusu geçiyor maalesef fon perde nasıl durur bilmiyorum belki turkuaz ip perdeden fon perde yaptırırım.aslında perdenin boncukları da var söktüm:)aslında altı stor üstü katlamalı tül hafif de simli belli olmuyor çok fena değil tüller ama fon perde şart sanırım.halılarım gerçekten çok güzel ama çok uymadı sanırım bir tane salona uygun bir halı alıp bunu yedeğe çekicez bakalım fikirleriniz ve beğeniniz için teşekkür ederim iyi geceler

ben teşekkür ederim.herşey sizin gönlünüze göre olsun.allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...ben kendi eviniz zannetmiştim.şimdi daha iyi anladım sizi...sizede iyi geceler...

salonuma bir türlü sıcak hava katamıyorum ne eksik fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum arkadaşlarEki Görüntüle 1074163 Eki Görüntüle 1074164 Eki Görüntüle 1074166 Eki Görüntüle 1074167 Eki Görüntüle 1074168

Çoğu arkadaşın aksine esas sıkıntının halılarda olduğunu düşünmüyorum ben.. Evimdeki salon takımım çok ağır, masif mobilya, ilk evlendiğimizde salonum küçük gelmişti, eşya odayı doldurmuştu konsol takımıyla filan, yerde düz beyaz hafif simli halılar vardı ve bayağılıkları belli bile olmuyordu.. ki seninkiler uymuşlar yine de.. Senin salonunda eşya odayı doldurmamış.. tv konsol üstünde olmamış, ayna da koltuk üstünde.. koltuk üstünde ayna olabilir ama yuvarlak varaklı bir ayna salonda koltuğun üstünde değil konsolun üstünde olmalı bence.. tv de ev kendinizinse uygun bir yere duvara monte. Ağır koltuklar, güzel konsol takımları, işlemeli desenli çeşitli sehpalar, orta tabakları büyük boy köşe vazoları vs.. konsol takımı uyduramazsan klasik abajurlar, belki antika telefon filan çok yakışır bence.. yani aslında kafamdaki şeyleri görmeni isterdim, süper olur..

Çoğu arkadaşın aksine esas sıkıntının halılarda olduğunu düşünmüyorum ben.. Evimdeki salon takımım çok ağır, masif mobilya, ilk evlendiğimizde salonum küçük gelmişti, eşya odayı doldurmuştu konsol takımıyla filan, yerde düz beyaz hafif simli halılar vardı ve bayağılıkları belli bile olmuyordu.. ki seninkiler uymuşlar yine de.. Senin salonunda eşya odayı doldurmamış.. tv konsol üstünde olmamış, ayna da koltuk üstünde.. koltuk üstünde ayna olabilir ama yuvarlak varaklı bir ayna salonda koltuğun üstünde değil konsolun üstünde olmalı bence.. tv de ev kendinizinse uygun bir yere duvara monte. Ağır koltuklar, güzel konsol takımları, işlemeli desenli çeşitli sehpalar, orta tabakları büyük boy köşe vazoları vs.. konsol takımı uyduramazsan klasik abajurlar, belki antika telefon filan çok yakışır bence.. yani aslında kafamdaki şeyleri görmeni isterdim, süper olur..

keşke kafandaki şeyleri gorevilseydim:(( bunaldım valla ben de farkındayım tv oraya olmamış ama kablo birtek orada var başka yere koysam kablo dolaşacak tüm odayı ev lojman bizim değil o yüzden de bağlanıyorum biraz kendi evim olsa getiririm bi iç mimar fikir alırım.param da bol değil bu aralar ne yapacağımı şaşırdım temizliği kolay olsun diye salonumu doldurmak istemedim konsol ve yemek masası beğenerek aldım ama şimdi hiç beğenmiyorum kızım küçük aksesuar koyamıyorum fazla bir yere.o varak aynaya da gıcık olmaya başladım acaba söküp yatak odasına mı koysam diyorum ama oraya uyumsuz olacak yeni yatak odası alana kadar ah şimdi yeni eşya alacak olsam ne güzel şeyler alırdım:)

keşke kafandaki şeyleri gorevilseydim:(( bunaldım valla ben de farkındayım tv oraya olmamış ama kablo birtek orada var başka yere koysam kablo dolaşacak tüm odayı ev lojman bizim değil o yüzden de bağlanıyorum biraz kendi evim olsa getiririm bi iç mimar fikir alırım.param da bol değil bu aralar ne yapacağımı şaşırdım temizliği kolay olsun diye salonumu doldurmak istemedim konsol ve yemek masası beğenerek aldım ama şimdi hiç beğenmiyorum kızım küçük aksesuar koyamıyorum fazla bir yere.o varak aynaya da gıcık olmaya başladım acaba söküp yatak odasına mı koysam diyorum ama oraya uyumsuz olacak yeni yatak odası alana kadar ah şimdi yeni eşya alacak olsam ne güzel şeyler alırdım:)

Çok iyi anlıyorum seni, ilk evlendiğimizde ev ilk kurulduğunda kirada bende aynıydım, napsam olmuyor diye düşünüyodum hele ilk zamanlar olan borç filan.. fikir istemişsin fikir işte, evet keşke aklımdakileri görebilseydin hala düşünüyorum, yorumları okuyunca şaşırdım zaten ev kira madem neden stor perde?? bence onlar gözü çok yoran karışıklığın, yoğun eşyanın olduğu mutfak, çalışma odası gibi yerlerde tam oluyorlar, ortalığı çok iyi gösteriyorlar ama senin salonu doldurmak gerek, üstelik tül de tül yani, bi zebra çıktı millet heveslisi, halbuki şimdi ne renkler ne desenler var ya kruvaze bir eflatunumsu fümemsi tül, mor fon ya da hardal sarısı çiçekli bişi süper olur.. mor ve sarı zıt renklerdir birbirlerini çok gösterirler ki hardal sarısı ağır da bir renk. konsolunun tutma yerleri gri desen ama altın sarısını yoğunlaştırmalısın bence aksesuarlarda filan, onlarda çok göze batmaz sanırım, aynanda altın sarısı varaklı olsa daha ağır durabilirdi bence, ve en son kesinlikle sedef renkli şamdan bir avize. bunlar da sonradan aklıma gelen..
Aynı şeyi bende diyorum biliyor musun? yine aynı yere gitsem aldıklarımı almazdım diye.. ama nasip denen bişey var ya tam da ondan sanırım, insanın kafası karışıyor, bunalıyosun artık o muydu bu muydu şöyle olur muydu böyle iyi miydi derken seçip bitiriyosun işi. Zamanla onu bunu uydura uydura içine sindiriyosun ama merak etme..

yemek masasını çocuğa yer açmak için sıkıştırdım.konsolun üzerinde tv var priz orada başka yere koyarsak odayo kablo dolanacak.eskiden salonda tv yoktu ayna konsolun üzerinde yemek masası da onun önündeydi şimdi televizyon aldık konsolun üzerine koyduk aynayı mecburen koltuğun üzerine astım.burada usta bulmak çok zor duvarlara çivi çakılınca dökülüyor ufak tefek işlere gelmiyor ustalar o yüzden ayna bi köşede tv bi köşede kaldı maalesef:)

halı bir tane beğendim içinde hem mor hem turkuaz hem hardal var:)resimlerini ekledim sizce olur mu başıma ağrı girdi halı bulana kadar henüz almadım ayrıca turkuaz birşeyler de almaya çalıştım

Merhaba tekrar turkuaz fikrini begenmenize sevindim. Ben morla cok yakistiriyorum cünkü. Hardal sarisi da mor ile zit renktir, ek bir renk olarak harmanlamak cok iyi olur. Halinin renkleri cok iyi bence. Yalniz hali cok mu kücük? Büyük boyutlusunu bulursunuz insallah. Dekor esyalari da tatli olmus. Aynalar tam turkuaz olmus, o zaman yastiklari da turkuaz hardal karisimi bulabilirsiniz ya da turkuaz halidaki krem tonu karisimi gibi. Bir de yemek masasinin üzerine cicek! :) Mor hardal beyaz, ya da mor turkuaz beyaz ya da turkuaz beyaz hardal karisimi...

Ama tabi önce bence almadan gözünüzde canlandirmaya calisin. Adim adim ilerleyin ki bütünlügü görebilin. Mesela önce hali ile yastiklari ayarlayin, sonra dekoru tamamlarsiniz ona göre.. Gözünüze daha bütün de durur.

Merhaba tekrar turkuaz fikrini begenmenize sevindim. Ben morla cok yakistiriyorum cünkü. Hardal sarisi da mor ile zit renktir, ek bir renk olarak harmanlamak cok iyi olur. Halinin renkleri cok iyi bence. Yalniz hali cok mu kücük? Büyük boyutlusunu bulursunuz insallah. Dekor esyalari da tatli olmus. Aynalar tam turkuaz olmus, o zaman yastiklari da turkuaz hardal karisimi bulabilirsiniz ya da turkuaz halidaki krem tonu karisimi gibi. Bir de yemek masasinin üzerine cicek! :) Mor hardal beyaz, ya da mor turkuaz beyaz ya da turkuaz beyaz hardal karisimi...

Ama tabi önce bence almadan gözünüzde canlandirmaya calisin. Adim adim ilerleyin ki bütünlügü görebilin. Mesela önce hali ile yastiklari ayarlayin, sonra dekoru tamamlarsiniz ona göre.. Gözünüze daha bütün de durur.

beğendiğim halı olmuş mu sizce 6 m2 si var fiyatı da uygun sayılır hardal rengi de harmanlamayı düşünüyorum

beğendiğim halı olmuş mu sizce 6 m2 si var fiyatı da uygun sayılır hardal rengi de harmanlamayı düşünüyorum

hali ile koltuklari birlestirmeye calistim biraz bir program yardimi ile ama sanirim uyusmayacak. Renkler cok iyi ama tarz olarak cok modern kalabilir, bir de büyük halida yuvarlaklar daha da ic iceyse karmasik durabilir. Biraz daha sade bir hali olsa belki... Ben de internetten bakayim buldukca eklerim buraya, acele etmeyin karsiniza mutlaka cikacaktir.

Duvarda tablo olabilir. Bir köşede uzun saksının içinde çiçek olabilir.
Halıya takıldım ben daha çok modeli güzel ama koltuklara gitmemiş sanhi daha mı modern bi halı olmalıydı:44::44::44:

bencede bu halı buraya gitmemiş:40::40::40:

Arkadaşım mavi aksesuarları nerden aldın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla normal bi züccaciyeden aldım rizede oturuyorum ama istersen turkuaz aksesuar diye arattırınca bir sürü şey çıkıyor internetten de alabilirsiniz

Eviniz cok guzel masallah halilarinizi tek renk acik renk bi haliyla degistirin imkan yoksa koltuklari cok genis koymussunuz biraz yaklastirip oturma alanini daha sicak bi hale getirebilirsiniz beyaz bir orta sehpayi bu yakinlastirilmis koltuklar arasina koyup ustune koyu gri pembe aksesuarlar koyabilirsiniz cok sevdim esyalarinizi saglikla huzurla oturun insallah:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Simdi bidah baktimda belki tv unitesi gibi duran konsolu zigon sehpa ve berjerin oldugu yere cekip masayida tvnin bulundugu yere dogru enine koysaniz berjeride masanin ucundaki koltugun yanina tvye donuk koyup bir orta sehpa koymani aynayi masa koyulan duvara ayna yerinede dijital baskili parcali mor cicekler olan bir tabloyla bu salon mukemmel olur esyalar cok daginik kaliyor.ortada cok alan kalmis sicak gelmiyor insan nacizane onerim bu

Arkadaslar baya fikir yazmis ama ben de soyliyim kendimce :)) halilar aynen olmamis. Daha canli renk istiyorsan duz tercih edebilirsin. Ortaya bir sehpa belki. Uatune bira aksesuar. Duvarlara canli tablo ve perdelere de fon... bu arada yemek masasi altina aldiginiz haliyi oyle bos bos ortaya digerinin yanina yaymayin bence. Anlamsiz oluyor. Yerleriniz guzelse ki oyle tek hali koltuk grububun orda yeter bence.

bence en büyük sorun perdeler mobilyalar klasik ama perdeler spor bu perde modelleri genellikle köşe koltukları ile beraber kullanılıyor kruvaze mekanizmalı tüller yaptırırsanız perde aksesuarlarıda var şimdi birsürü çeşitli onlardan da koydurun ilk etapta 2.aşamada ise halılar değişmeli arkadaşların dediği gibi mobilyaların dizilimininde yeniden gözden geçirilmesi lazım ama tek tek hepsi çok güzel halılarda çok kaliteli ama koltuklarla uyum sağlamamış

salonuma bir türlü sıcak hava katamıyorum ne eksik fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum arkadaşlarEki Görüntüle 1074163 Eki Görüntüle 1074164 Eki Görüntüle 1074166 Eki Görüntüle 1074167 Eki Görüntüle 1074168

$mor-perde-9962.webp canım şöyle bir fon perde çok yakışabilir mesela perde tokası olarakta gümüşü kullanırsan çok şık drur
$inci-pamuk-hali-zebra-beyaz.webp böyle bembeyaz bir halıda çok guzel durur düşüncesindeyim
$plazma-tv-duvar-uniteleri0421.webp üntenin üstünede böyle parçalar ekleyebilirsin mesela harika durur ikeada satılıyor tek raflar montajıda kolay.
ve tabiki olmazsa olmaz şık parlak lakeden beyaz bir orta sehpa ,duvarlarada çok parçalı cercevelerden ve 3 4 parcalı tablolardan alabılırsın biz parcalı tabloları tanesı 5-10 tl den almıştık duvarımız dolu neredeyse :)Bu arada koltuk renklerını cok sevdım çok ciciler

Back
X