- 18 Mart 2022
- 27
- -14
- 1
- 30
- Konu Sahibi Lonelylovelygirl
-
Keşke birazda kendinizden bahaetseydiniz, uzunmusunuz, zayıf mı, gözlüksüzmüsünüz?Şişman, gözlüklü, sivilceli, sevgilisi olmamış, hiç öpüşmemiş, çekingen, h. tepe tıp 4. sınıf öğrencisi size aşık olduğunu söyleyen bir erkek çekici gelir mi size çok kararsızım, çevrem ne der diye...
benim 6 tane sevgilim oldu diyebilirim fiziğim de gayet çekici diye düşünüyorum eski sevgililerim uzun özgüvenli ve yakışıklılardı ama serseri tiplerdi hep aldattılar bi de böyle biriyle denesem nasıl olur diye düşündümKeşke birazda kendinizden bahaetseydiniz, uzunmusunuz, zayıf mı, gözlüksüzmüsünüz?
Şişman, gözlüklü, sivilceli, sevgilisi olmamış, hiç öpüşmemiş, çekingen, h. tepe tıp 4. sınıf öğrencisi size aşık olduğunu söyleyen bir erkek çekici gelir mi size çok kararsızım, çevrem ne der diye...
]Sırf doktor olacak diye acaba dediğiniz adamı rahat bırakınŞişman, gözlüklü, sivilceli, sevgilisi olmamış, hiç öpüşmemiş, çekingen, h. tepe tıp 4. sınıf öğrencisi size aşık olduğunu söyleyen bir erkek çekici gelir mi size çok kararsızım, çevrem ne der diye...
Bir de bunu deneyeyim diye insanların duygularıyla oynamayınbenim 6 tane sevgilim oldu diyebilirim fiziğim de gayet çekici diye düşünüyorum eski sevgililerim uzun özgüvenli ve yakışıklılardı ama serseri tiplerdi hep aldattılar bi de böyle biriyle denesem nasıl olur diye düşündüm
Sevgilisi olmayan kardeşlerim umudunuzu kaybetmeyin. Bu zihniyete bile aşık olan birileri varsa sizin için hala bir şans var demektir. Kalp yok, en tepede olması gereken yumuşak organda yok ama ona bile aşık olunmuşŞişman, gözlüklü, sivilceli, sevgilisi olmamış, hiç öpüşmemiş, çekingen, h. tepe tıp 4. sınıf öğrencisi size aşık olduğunu söyleyen bir erkek çekici gelir mi size çok kararsızım, çevrem ne der diye...
Demekki tipi degil karakteri onemlibenim 6 tane sevgilim oldu diyebilirim fiziğim de gayet çekici diye düşünüyorum eski sevgililerim uzun özgüvenli ve yakışıklılardı ama serseri tiplerdi hep aldattılar bi de böyle biriyle denesem nasıl olur diye düşündüm
AhahahhaSevgilisi olmayan kardeşlerim umudunuzu kaybetmeyin. Bu zihniyete bile aşık olan birileri varsa sizin için hala bir şans var demektir. Kalp yok, en tepede olması gereken yumuşak organda yok ama ona bile aşık olunmuş
Aldatmaz mı diyosun yaniŞişman, gözlüklü, sivilceli, sevgilisi olmamış, hiç öpüşmemiş, çekingen, h. tepe tıp 4. sınıf öğrencisi size aşık olduğunu söyleyen bir erkek çekici gelir mi size çok kararsızım, çevrem ne der diye...
Ya da tip okuması önemliDemekki tipi degil karakteri onemli
Doktora şiddete hayırŞişman, gözlüklü, sivilceli, sevgilisi olmamış, hiç öpüşmemiş, çekingen, h. tepe tıp 4. sınıf öğrencisi size aşık olduğunu söyleyen bir erkek çekici gelir mi size çok kararsızım, çevrem ne der diye...
Önceden tanımışlığım var aslında, kanser hastası çocuklara istediği şeyleri alan istediği yere götüren bir kuruluş var mesela orada görevliydi insanlara ilgisi karakteri çok iyi ama dış görünüş işte bi de ben biraz maço olsun isterdim.Sevgilisi olmayan kardeşlerim umudunuzu kaybetmeyin. Bu zihniyete bile aşık olan birileri varsa sizin için hala bir şans var demektir. Kalp yok, en tepede olması gereken yumuşak organda yok ama ona bile aşık olunmuş
Önceden tanımışlığım var aslında, kanser hastası çocuklara istediği şeyleri alan istediği yere götüren bir kuruluş var mesela orada görevliydi insanlara ilgisi karakteri çok iyi ama dış görünüş işte bi de ben biraz maço olsun isterdim.Ya da tip okuması önemli
Hangi devirdeyiz ama maço neÖnceden tanımışlığım var aslında, kanser hastası çocuklara istediği şeyleri alan istediği yere götüren bir kuruluş var mesela orada görevliydi insanlara ilgisi karakteri çok iyi ama dış görünüş işte bi de ben biraz maço olsun isterdim.
Ayrıca ben söylemedim zaten liseden arkadaşım bu çocuk ben de ankarada okuyorum arkadaşlar grubumuzda muhabbet ettik biraz bana ilgilisi vardı zaten başka kızlarla konuşmayıp benle ilgilenmesi hoşuma gitti mesela insta hesabında 10 15 kız ekli biri benim hem de yakın arkadaşlarda.
Bu çocukla bizim lisede kızlar kendi arasında dalga geçerdi en tipsiz diye vs. kendisinin bildiğini sanmıyorum bunları ben hoşlandım ama çevreden çekiniyorum
Galiba ben de yeşil ışık yakıcam çıkarken sevebilirim belki, ezik bulmuyorum da fazla kibar işte öyle birisiyle yorucu olur gibi geliyo ama tanıyacam kendisini hem sevgi zamanla olmaz mı eski erkek arkadaşlarım yakışıklı diye çıkmıştım tek amaçları öpüşmek yiyişmekti beni sevmemişlerdi sonradan anladım artık düzgün bir ilişkim olsun istiyorumHangi devirdeyiz ama maço neçevrenizi bu kadar önemsemeyin derim hayat sizin hayatınız ama zaten çocuğu içten içe ezik buluyorsunuz, beğenmiyorsunuz bu belli. Hiç girmeyin bu topa bence.
tıp okuduğu için değil zeki ve iyi kalpli olması da var amerikaya gitme planı varmış mesela sınavlarına hazırlanıyo beraber gitsek nasıl olur felan diye takılıyo bana ilgili yani ben öyle dalga geçen kızlardan değildim kesinlikle o tip kızları bilirsin işte.Çocuğun tipini beğenmemişsin o belli. Beğenmeyebilirsin de zaten. Ama sırf tıp okuduğu için bi düşünme payı bırakmışsın ya kendine,işte o çok itici,çok çirkin. Normalde yüzüne bakmayacağın çocuk hakkında sırf tıp okuyo diye düşünüyosun. İnsanlara statüleri için değil insan olduğu için değer verilmesi gerektiğini öğrenememişsin. Birde soruyosun çevrem nasıl tepki verir diye. Asıl çocuğun çevresi bu kadar statü düşkünü bir kızı hayatına soktuğu için ne düşünür,ne der acaba? Yazık çok üzüldüm çocuğa ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?