Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bu kulübün trolüsün rainyyKizlar hoslandigim cocuk hiç bakmıyor neden sizce? gecende hikayesini beğendim. Kimseyle sevip sevilmicek misim gibi geliyor.
Senden çok hoşlandığı için utangaçlığından bakamıyordur bence. Sen git aşkını ilan et.,Kizlar hoslandigim cocuk hiç bakmıyor neden sizce? gecende hikayesini beğendim. Kimseyle sevip sevilmicek misim gibi geliyor.
Ne diyorsun???Sen bu kulübün trolüsün rainyy
Doktor noldu ki?Ne diyorsun???
Ne doktoruDoktor noldu ki?
O hoşlantı duymamış sanırım. Daha önce görüştünüz mü hiçKizlar hoslandigim cocuk hiç bakmıyor neden sizce? gecende hikayesini beğendim. Kimseyle sevip sevilmicek misim gibi geliyor.
Doktor meselesi ne kızlarDoktor noldu ki?
O hoşlantı duymamış sanırım. Daha önce görüştünüz mü hiç
Hayir hic gorusmedikO hoşlantı duymamış sanırım. Daha önce görüştünüz mü hiç
Bu enerjiden çıkmanız gerekiyor. Sürekli su isteye isteye bir gün zehirli bardaktan su içmek var. Herhangi bir insan sizi sevmiyor diye, kimse tarafından sevilmeyecek değilsiniz. Galiba bu temada başka konularınız da var, yanılıyor muyum?Kizlar hoslandigim cocuk hiç bakmıyor neden sizce? gecende hikayesini beğendim. Kimseyle sevip sevilmicek misim gibi geliyor.
Şu kel ve adonisli doktorsa baska oDoktor noldu ki?
İlgilenmiyor demek ki ondan umidi kesmelisin.Kizlar hoslandigim cocuk hiç bakmıyor neden sizce? gecende hikayesini beğendim. Kimseyle sevip sevilmicek misim gibi geliyor.
Ne doktoru
Şu kel ve adonisli doktorsa baska o
Vanessanın doktoruna aşık oldugu konuyduAy evet 2 metre enine boyuna adonisli doktor, o rainy'ninki degil miydi?
Aaa hahshs pardon rainy'cimVanessanın doktoruna aşık oldugu konuydu
Sence niye olabilir az biraz düşün bakayımKizlar hoslandigim cocuk hiç bakmıyor neden sizce? gecende hikayesini beğendim. Kimseyle sevip sevilmicek misim gibi geliyor.