Ne düşünmeliyim, bilemiyorum?

İşte bu yüzden mesajları asla silmeyin ss alın bi yerde saklayın aradan bi kaç ay geçer unutulur gibi olur pislik yapmasın size. Mesajlarda cevaplarınızda sıkıntı yoksa kendi korksun, sizin cevaplarınız tek miydi yoksa sohbet devamı oldu mu

bence mesafeni belli et ve adamdan uzaklaş. belli ki sana karşı boş değil. hoş değil.

teşekkür mesajı hep o kadar

Ben hoşunuza gittiğini düşünmüyorum insanın bazen basireti bağlanabiliyor. Bu aynı iş yerinde çalıştığınız biri ise özellikle.
Ama bundan sonra sürekli teşekkür etmeyi bırakıp niyetini anladığınızı ve hoşunuza gitmediğini bir şekilde belli etmemiz lazım.

evet o şekilde davranacağım inşallah.

“Kendisine konduramıyorum öncelikle. Aklımdan onun sapık olduğu düşünceleri geçerken bile acı çekiyorum günahına giriyorsun diye.”

Ama böyle yazmışsınız. Karar verin konduramıyor ve günahını mı aldığınızı düşünüyosunuz, yoksa niyeti bozduğuna eminsiniz ama çifkefleşecek diye mi korkuyorsunuz?

Korkma durumu ihtimal vermiyor, liseli değilsiniz ki çekinip karşı tarafa sessiz kalasanız..

aslında görünen köy kılavuz istemez farkındayım. sanırım kondurmak istemiyorum. ve haksız çıkmak istiyorum. işlerin kötü bir tarafa evrilmesinden de ölesiye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…