• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne düşünceğimi bilmiyorum

yaşı kaç 60 falan mı?
heralde yemeği yapılsın, çamaşırı yıkansın diye evlenmiş sadece. iyide senin isteklerin olmayacaksa niye kahrını çekesin ki elin adamının. elin adamı diyorum zira sevme, öpme, sarılma, şakalaşma, şımarma, sevişme. eeee dışarrdan bütün erkeklere karşıda bu mesafedeyiz zaten.
45 .

Sevişmek en doğal hakkın. Seni bu hakkından mahrum ediyorsa cinselliğin olmaması tek başına bir boşanma sebebi zaten. Cinselliği yaşayamamanın kadında yaratacağı ciddi sonuçları oluyor. Eşin de bunu bal gibi biliyor. Egoist bir insan..

Evlenmeden once sarilir operdi. Fakat dugun gecesi ve sonraki bir hafta ereksiyob sorunu yasadi. Ve bu evliliginiy boyunca devam etti ediyor.
tamam işte. sorun ortada.
ama gereksiz gurur yüzünden seni mahvediyor.
gitsin tedavi olsun.

eşimin isteksizliği ile alakalı konım varmıydı hatırlamıyorum fakat artık canıma tak etti. Evliliğim basından beri aldıgı yaralardan sarsıntılı durumda. Aklımı kacıracagım. 2 ayda bir ilişki yasıyorux o da benim defalarca reddedılmelerimden sonra arada denk gelirse , canı isterse oluyor. Asla sevme oksama öpme yok. Defalarca konustum. Benım yapım bu diyor, kim olsa ben boyle olucaktım dıyor. O zaman benım sucum ne, neden boyle olacagnı soylemedın. Hangı kadın kabul eder boyle bişey dediğimde; " bir sorun yok buyutuyorsun, dert arıyırsun " diyor. Bıraz once yine ben defim. Salında tv seyrederken " yanına oturayım" dedim ve bana sanki yalvarır gıbı baktı " dur şu tartısmayı seyredeyim"dedi. Oysa daha 3 gun once , bari senden yana talep olmayacak beni reddettme demiştim. İhyacım oluyor dokunmaya demiştim. Neden boyle . Beni sevmıyormu begenmıuor mu duyorum ama evlendıgmız ılk gundem beri boyleyiz:KK43: ne yapscagimi sasirdim. Terapiye gidelim diyorun aslagitmem diyor
Sen 27 o 45 yaşında mı?
Kaç yıl oldu evleneli?

Back