Ne düşünceğimi bilmiyorum

beyzat2014

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2014
1.172
787
323
34
eşimin isteksizliği ile alakalı konım varmıydı hatırlamıyorum fakat artık canıma tak etti. Evliliğim basından beri aldıgı yaralardan sarsıntılı durumda. Aklımı kacıracagım. 2 ayda bir ilişki yasıyorux o da benim defalarca reddedılmelerimden sonra arada denk gelirse , canı isterse oluyor. Asla sevme oksama öpme yok. Defalarca konustum. Benım yapım bu diyor, kim olsa ben boyle olucaktım dıyor. O zaman benım sucum ne, neden boyle olacagnı soylemedın. Hangı kadın kabul eder boyle bişey dediğimde; " bir sorun yok buyutuyorsun, dert arıyırsun " diyor. Bıraz once yine ben defim. Salında tv seyrederken " yanına oturayım" dedim ve bana sanki yalvarır gıbı baktı " dur şu tartısmayı seyredeyim"dedi. Oysa daha 3 gun once , bari senden yana talep olmayacak beni reddettme demiştim. İhyacım oluyor dokunmaya demiştim. Neden boyle . Beni sevmıyormu begenmıuor mu duyorum ama evlendıgmız ılk gundem beri boyleyiz ne yapscagimi sasirdim. Terapiye gidelim diyorun aslagitmem diyor

Adam böyleyim diyor ,sevmemekle alakası yok.
Ben de sevişmeyi sevmem,bin yıl olmasa aramam ama hayır da demem.
Ayrıca sarılıp vs sevgimi de gösteririm.
Terapiyi kabul etmiyorsa ve bu senin için ciddi sorunsa ,ayrılmaktan başka yolun var mı,bilemedim.

Bencil bir koca daha...
Böyle de bir ömür geçmez ki
Ben böyleyim deyip kenara çekilmek olur mu...
Gerekirse resti çekin,tedaviye ikna edin

Bence sizi sevmesi beğenmesi değil de kendisiyle alakalı. İlgisiz ve isteksiz görünüyor. Doktora gitmesi iyi olurdu

Bence sizi sevmesi beğenmesi değil de kendisiyle alakalı. İlgisiz ve isteksiz görünüyor. Doktora gitmesi iyi olurdu
Ilk basta kendimi cok eksik hissettin. Cirkinmiyim falan diye. Ama kabul ettim artik. Kendisinde problem var. Bu defa da öfke duymaya basladim. Hic bi cabasi yok. Evlilik bu degil mi. Acikcasi benim icin cinsellik , dokunma cok onemli. Cok yoruldum. Kirildim

Çok haklısınız caba göstermeli. Bir adım at yoksa farklı sonuçları olacak diyin. Yinede çaba göstermiyorsa ayrılmayı düşünmek yanlış olmaz

Evet. Onlar olmayinxa kendini aynen oyle hissediyorsub. Sanki annesinin kardesleribib yerini ben aldim .
Aynen o durum oluyor.Bi opse,sevse belki kalbin yumsayacak.Yoksa yemek yap,temizlik,utu sonra 10 mt uzakta oturup omur mu gecer?Hic korkulari yok mu boyle adamlarin bosansan napcak.Tehdit et tedavi olmazsan ayrilcam diye

Bencil bir koca daha...
Böyle de bir ömür geçmez ki
Ben böyleyim deyip kenara çekilmek olur mu...
Gerekirse resti çekin,tedaviye ikna edin
Resti cektim. Ama
Demekki sorun bu, belkide çok kolay tedavi olacak, keşke doktora gitse
bilemiyorum. Kendini tatmin ediyordu ilk yil, ben yatakta isterdin. Reddederdi. Sonra kalkio dus alirken banyoda kendini tatmin ederdi. Yakalafim, buyuk kavgs oldu. Gecen sylsrda 3 ay bisey olmadi aramizda veben sordum. Kendin mi yapiyorsun diye. Haxir dedi ki gercekteb banyo kapisini acik birakip giriyir , yapmiyor dixe tahmin ediyorim. Ama 3 ay bisey yapmadan durabildi. Madem bu kadar idteksizdi neden evlendi o zaman .

Aynen o durum oluyor.Bi opse,sevse belki kalbin yumsayacak.Yoksa yemek yap,temizlik,utu sonra 10 mt uzakta oturup omur mu gecer?Hic korkulari yok mu boyle adamlarin bosansan napcak.Tehdit et tedavi olmazsan ayrilcam diye
Bir yandsn da dusunuykrum. Doktor bu adam boyle, fazlasini bekleme derse neyapicam. Offf cok bunaliyorim

Ya belki de tedavi olacak, denemeden bilemezsiniz ki. Doktora gitmeli bence, mutlaka
Cok lfkeliyim. Yanina oturmak istefim sadece. Ve ödü koptu oturacagim diye. Oturmadim ve geldim yattim. Kendimi zor tutuyorun. Yastigini goturup koymamsk i icin. Gelme yataga dememek icin. Bundan sonra asla is bekleme dememek icin

aynı durum kadında olsa dusunemıyorum yanı yakarlar gemılerıı bence kocalık gorevlerını yapamıyor ayrılma hakkın var ben olsam cekemem

Evlenmeden once sarilir operdi. Fakat dugun gecesi ve sonraki bir hafta ereksiyob sorunu yasadi. Ve bu evliliginiy boyunca devam etti ediyor.
Ereksyon yasamaması tekrar yasayamamaktan korkmasna sebep olmş olablr erkekler için bu durum çok onemli en kısa srede doktora ıkna edn

yaşı kaç 60 falan mı?
heralde yemeği yapılsın, çamaşırı yıkansın diye evlenmiş sadece. iyide senin isteklerin olmayacaksa niye kahrını çekesin ki elin adamının. elin adamı diyorum zira sevme, öpme, sarılma, şakalaşma, şımarma, sevişme. eeee dışarrdan bütün erkeklere karşıda bu mesafedeyiz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…