- 1 Ocak 2014
- 1.172
- 787
- 323
- 34
- Konu Sahibi beyzat2014
-
Evlenmeden once sarilir operdi. Fakat dugun gecesi ve sonraki bir hafta ereksiyob sorunu yasadi. Ve bu evliliginiy boyunca devam etti ediyor.Valla çok zor bi durum evlenmeden önce nasıldı
Ilk basta kendimi cok eksik hissettin. Cirkinmiyim falan diye. Ama kabul ettim artik. Kendisinde problem var. Bu defa da öfke duymaya basladim. Hic bi cabasi yok. Evlilik bu degil mi. Acikcasi benim icin cinsellik , dokunma cok onemli. Cok yoruldum. KirildimBence sizi sevmesi beğenmesi değil de kendisiyle alakalı. İlgisiz ve isteksiz görünüyor. Doktora gitmesi iyi olurdu
Evet. Onlar olmayinxa kendini aynen oyle hissediyorsub. Sanki annesinin kardesleribib yerini ben aldim .Hadi isteksiz cinsellik olmuyor da sarilma ,opmede mi olmaz ya.O zaman niye evlenelim elin adamlarinin donlarini yikamak icin mi?
Çok haklısınız caba göstermeli. Bir adım at yoksa farklı sonuçları olacak diyin. Yinede çaba göstermiyorsa ayrılmayı düşünmek yanlış olmazIlk basta kendimi cok eksik hissettin. Cirkinmiyim falan diye. Ama kabul ettim artik. Kendisinde problem var. Bu defa da öfke duymaya basladim. Hic bi cabasi yok. Evlilik bu degil mi. Acikcasi benim icin cinsellik , dokunma cok onemli. Cok yoruldum. Kirildim
Demekki sorun bu, belkide çok kolay tedavi olacak, keşke doktora gitseEvlenmeden once sarilir operdi. Fakat dugun gecesi ve sonraki bir hafta ereksiyob sorunu yasadi. Ve bu evliliginiy boyunca devam etti ediyor.
Aynen o durum oluyor.Bi opse,sevse belki kalbin yumsayacak.Yoksa yemek yap,temizlik,utu sonra 10 mt uzakta oturup omur mu gecer?Hic korkulari yok mu boyle adamlarin bosansan napcak.Tehdit et tedavi olmazsan ayrilcam diyeEvet. Onlar olmayinxa kendini aynen oyle hissediyorsub. Sanki annesinin kardesleribib yerini ben aldim .
Resti cektim. AmaBencil bir koca daha...
Böyle de bir ömür geçmez ki
Ben böyleyim deyip kenara çekilmek olur mu...
Gerekirse resti çekin,tedaviye ikna edin
bilemiyorum. Kendini tatmin ediyordu ilk yil, ben yatakta isterdin. Reddederdi. Sonra kalkio dus alirken banyoda kendini tatmin ederdi. Yakalafim, buyuk kavgs oldu. Gecen sylsrda 3 ay bisey olmadi aramizda veben sordum. Kendin mi yapiyorsun diye. Haxir dedi ki gercekteb banyo kapisini acik birakip giriyir , yapmiyor dixe tahmin ediyorim. Ama 3 ay bisey yapmadan durabildi. Madem bu kadar idteksizdi neden evlendi o zaman .Demekki sorun bu, belkide çok kolay tedavi olacak, keşke doktora gitse
Bir yandsn da dusunuykrum. Doktor bu adam boyle, fazlasini bekleme derse neyapicam. Offf cok bunaliyorimAynen o durum oluyor.Bi opse,sevse belki kalbin yumsayacak.Yoksa yemek yap,temizlik,utu sonra 10 mt uzakta oturup omur mu gecer?Hic korkulari yok mu boyle adamlarin bosansan napcak.Tehdit et tedavi olmazsan ayrilcam diye
Ya belki de tedavi olacak, denemeden bilemezsiniz ki. Doktora gitmeli bence, mutlakaBir yandsn da dusunuykrum. Doktor bu adam boyle, fazlasini bekleme derse neyapicam. Offf cok bunaliyorim
Cok lfkeliyim. Yanina oturmak istefim sadece. Ve ödü koptu oturacagim diye. Oturmadim ve geldim yattim. Kendimi zor tutuyorun. Yastigini goturup koymamsk i icin. Gelme yataga dememek icin. Bundan sonra asla is bekleme dememek icinYa belki de tedavi olacak, denemeden bilemezsiniz ki. Doktora gitmeli bence, mutlaka
Ereksyon yasamaması tekrar yasayamamaktan korkmasna sebep olmş olablr erkekler için bu durum çok onemli en kısa srede doktora ıkna ednEvlenmeden once sarilir operdi. Fakat dugun gecesi ve sonraki bir hafta ereksiyob sorunu yasadi. Ve bu evliliginiy boyunca devam etti ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?