• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne densiz su kayinvalidem

Gamzeeli

sueño de una mariposa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.993
3.819
83
30
Merhaba hayirli geceler arkadaslar .
dert degilde canim daraldi diyeyim .
6 yillik evliyim 21 yasindayim .
esimle cok mutlu bi evliligimiz var rabbim bozmasin .
Bi eksigimiz bi bebek olacak insallah inaniyoruz
Kayinvalidemlerle oturuyorum iki gorumcem var ikiside bosanmis . Neyse uzatmadan konuya geleyim kaynimin bu ikinci evliligi evliyken eltimi aldatip evli ve 2 cocuklu bir kadini kacirip evine getirip esinide resmen sokaga atti cocuguyla kayinvaldemde dahil gorumceler vs . Buna hic ses cikarmadi aksine mutlu oldular .
Bir kayinpederim ugrasti didindi.
Elimden gldigi kadar esimle arkasinda drduk yardimci olmaya calistik .
eltimi 4 5 ay yanima aldim cocuguyla benimle kaldi cunku ailesi depremde olmus akrabalari ise istemedi .
Utanmaz kaynim esime al karin yap demedigimi kldi alin ortanizda yatirin demedigimi kldi .
sabrettik sustuk dusrne tekme vurulmaz dedik
agzimizi kapattik gozumuzu yumduk .
Yaklasik 5 aydir kadarda cocuguyla siginma evinde kaliyorlar
tellede gorusmrye devam ediyoruz .
Bugun kayinvalidem bana gelip soyle siyledi " remziye hamile 4 haftalik " ( ikinci aldigi kadindan bahsediyor ) bende banane beni nr ilgilendirir dedim .

Sonra tekrar 6 yil oldu kor topal gideceksin bir yere artik dedi .

Bende ne demek istiyorsun sen dedim acik konus dedim .
Muhammet ( kaynim) ikinciye evlndi senesinde cocugu oldu dedi
Bende ben muratla bebek icin evlenmefim isterse hic olmasin biz birbirimizi seviyoruz dedim .
guldu alayli alayli konustu .
Bende bunun uzerine " remziye anne olsa iki ozurlu evlafini birakip kocaya kacmazfi evliyken ,yaptigi seyide ask diye nitelendirmezdi , boyle birinimj ornek veriyorsun bna dedim " .
mors oldu ve gitti .
Uzulmedim
uzulmem
boyle haysiyetsizlere kirilmam
gelmis 45 yasina 21 yasindaki insanla sidik yaristiriyor .
Cevap vermeyecegim bile artik .
Sadece daraldim esime yansitmak istemedim icimi doktum .
Cokta uzun oldu affola

Amin canim, mutlulugunuz bozulmasin ins.
Esin de,sen de cok iyi insanlarsiniz...

Eger imkaniniz varsa,bu tip insanlarla daha fazla bir arada yasamayin...
Amin canim tesekkur ederim guzel dusuncelerin icin .
Daha once ayri oturuyrdum yklasik 4 aydir kayinvslidemlerle oturuyoruz
evimize daha once iki kere hirsiz girdi esim gorevli asker ve eve gec geliyor bnde korkuyorum .
bu yuzden buraya tasindik .
Bnde istemiyorum ama mecburum
Her ne kadar susmaya calissamda olmuyor
diyorum " ben bu eve cocuk geldim , 6 yilim burada bu insanlarla gecti saygisizligim olmadi " sevemeyebilirler ama saygi duymak zorundalar
2 gunluk insani tepeme cikarip yaptigi edepsizligi ovup beni asagilamadi hazmedilmiyor .
kimene cocugum var ya da yok dimi seni je ilgilendirir

Derdi fesatlik o ayri konu ben oyununa gelmeyecegim

Kayinvalidemlerle oturuyorum iki gorumcem var ikiside bosanmis . Neyse uzatmadan konuya geleyim kaynimin bu ikinci evliligi evliyken eltimi aldatip evli ve 2 cocuklu bir kadini kacirip evine getirip esinide resmen sokaga atti cocuguyla kayinvaldemde dahil gorumceler vs . Buna hic ses cikarmadi aksine mutlu oldular .
eltimi 4 5 ay yanima aldim cocuguyla benimle kaldi cunku ailesi depremde olmus akrabalari ise istemedi .
Utanmaz kaynim esime al karin yap demedigimi kldi alin ortanizda yatirin demedigimi kldi .
Bugun kayinvalidem bana gelip soyle siyledi " remziye hamile 4 haftalik " ( ikinci aldigi kadindan bahsediyor ) bende banane beni nr ilgilendirir dedim .

Bende ben muratla bebek icin evlenmefim isterse hic olmasin biz birbirimizi seviyoruz dedim .
Bende bunun uzerine " remziye anne olsa iki ozurlu evlafini birakip kocaya kacmazfi evliyken ,yaptigi seyide ask diye nitelendirmezdi , boyle birinimj ornek veriyorsun bna dedim " .
mors oldu ve gitti .
Uzulmedim
uzulmem
Cokta uzun oldu affola
O degilde bos yere fesatlanmalari yokmu bni deli ediyor mahne verms gbi mi oluyorum blmyorm ama bn kaynana olursam gelinime ktu davr

mors oldu ve gitti .
Uzulmedim
uzulmem
Cokta uzun oldu affola
Ya bos yere fesatlanmalari yokmu bni deli ediyo nye bi arada mutlu mesut olunmuyo kaynana ve kayinlarla

O degilde bos yere fesatlanmalari yokmu bni deli ediyor mahne verms gbi mi oluyorum blmyorm ama bn kaynana olursam gelinime ktu davr

Ya bos yere fesatlanmalari yokmu bni deli ediyo nye bi arada mutlu mesut olunmuyo kaynana ve kayinlarla

Iyi gecinmek yerine entrika aksiyon istiyorlar canım

Bnle iyi gecinyoduda kayinlarimla anlasamiyodum daha kucuklerdi bn herseyi esime anlatiyorum diye kizdilar bde aralarini acmisim sevgisine layik olamamasim oglunu elinden almisim bunlari duyunca sok oldum zaten bu kadar olur

Herseyi derken kardesleriyle anlasamadgmi soluyodum bnim sozumu dinlemiyolardi cogu zaman bide bna idare etmeyi bilmiyon dediler annemi dinlemiyolardiki bni dnleseler

Bnle iyi gecinyoduda kayinlarimla anlasamiyodum daha kucuklerdi bn herseyi esime anlatiyorum diye kizdilar bde aralarini acmisim sevgisine layik olamamasim oglunu elinden almisim bunlari duyunca sok oldum zaten bu kadar olur
Bnm kaynim 32 yasinda
ilk evlndigimde 15 yasindaydim
beni birseyden dolayi eliyle ittirdi ve dustum
o gubnden sonra ona gicik oldum konusmayaya calistim
ama saygisizlikta etmedim .
Beni kayinpedetim haric kimse sevmiyor umurumdada degil.
kaynanamin asil sorunu kayinpederimle aramin iyi olmasi .
ben onlatla temek yemiyrm biz esimle ayri yiyoruz kayinpederimde geliyor buda onu cekemiyor

Bzde yeni evliyiz dha cocugum dogdu kirki cikana kadar zor durdum kaynanamin yaninda esim okumaya gelmisti bn orda onlarla kalmistim ama olmadi bi sene idare et sneye brlikte durursunuz o okulunu bitirsin gelsin arada gelir yne gorusursunuz dedi yapamadk ayri esim bni geldi aldi ordan ve bzi reddettler ole yapinca

Bnm kaynim 32 yasinda
ilk evlndigimde 15 yasindaydim
beni birseyden dolayi eliyle ittirdi ve dustum
o gubnden sonra ona gicik oldum konusmayaya calistim
ama saygisizlikta etmedim .
Beni kayinpedetim haric kimse sevmiyor umurumdada degil.
kaynanamin asil sorunu kayinpederimle aramin iyi olmasi .
ben onlatla temek yemiyrm biz esimle ayri yiyoruz kayinpederimde geliyor buda onu cekemiyor
Oo neler varmsya iyi sabrediyosun niye 15 yasnda evlendin

Bzde yeni evliyiz dha cocugum dogdu kirki cikana kadar zor durdum kaynanamin yaninda esim okumaya gelmisti bn orda onlarla kalmistim ama olmadi bi sene idare et sneye brlikte durursunuz o okulunu bitirsin gelsin arada gelir yne gorusursunuz dedi yapamadk ayri esim bni geldi aldi ordan ve bzi reddettler ole yapinca
Canim allah evlafinin omrunu uzun etsin insallah .
bende durmam burada ama mecburum
esim gorevli asker eve gec geliyor ve bn korkuyorum daha once iki kez hirsiz grdi eve iyice paronaya oldum ve 4 5 ay once buraya tasindik yoksa cekmem yani .
aileker bazen cocuk gibi
biz ebeveynlik beklerken biz ebeveyn oluyoruz

Oo neler varmsya iyi sabrediyosun niye 15 yasnda evlendin
Aile duzenim yoktu kendi evimde
annemle babam aradindaki sorunlar vs .
detken esimle tanistim
oyle sevdik evlendik
allaha sukur cok iyi bir es
pisman degilim rabbim gostermesin :)

Aile duzenim yoktu kendi evimde
annemle babam aradindaki sorunlar vs .
detken esimle tanistim
oyle sevdik evlendik
allaha sukur cok iyi bir es
pisman degilim rabbim gostermesin :)
Bnde pisman degilimde bazen anlasamayip kusunce istemeden pismanlik duyuyorum ama snra geciyo tabi kendme kiziyorum ikimizde inatciyiz bide ynede cok iyi anlasiyoruz allah bozmasin valla severek evlendik bizde

Hirsizlik hic gormedim o korkuyu yasamadm allah yardimciniz olsun sizide bzide korusun bole insanlardan

Tabi ya cok fenalardi bn zaten saygisizliga bi lafi iki kez soylemeye hayatta tahammul edemem allah bnim oglumu onlara bnzetmesin insallah
Aminnn.
oyle anlik kizginliklar olup bi pismanlik evet belki bazen ama yinede karsimiza cikarana sukurler olsun :KK19::KK68:

Back