Ne denir ki

berlingoes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2022
234
62
32
Merhabalar

Kzlar görümcem kadar değişik bir insan görmedim
Dedi ki 1 yaş oğlu var bugün benle uyudu normalde yatağında uyurdu. Bende dedim ne güzel işte uyuyun beraber sonra sevdirmiyorlar. Ben oğluşma oda yapıcam hayır dedi. Sürekli bir şunu aldım şunu alıyorum muhabbeti. Kendisi çalışmıyor.ama sanki böyle benden daha iyi harcıyormuşçasına bana işte airfry al çok güzel bak şunu al vs

Sevmediğim insan tipi tam ama işte sürekli böyle erkek çocuk şöyle erkek vs muhabbeti valla bıkkınlık geldi

Eee he he diyip gecin cok da takacak bir sorun yok gibi
Benim bir arkadaşım da öyleydi hep ben bunu yaptim sen de yap, şunu aldim sen de al falan ben direkt sagol ihtiyacim yok diyip geciyorum ya da aa dusuneyim sagol diyorum gecistiriyorum benim hayatima ne kadar etki edebilir ki

Şöyle anlatayim..
Os.ranin burnuna s.cmali ki koku ala.
Pek net anlatamamissiniz ama görgüsüz demek istemissiniz sanırım gorumcenize.
Kendinizi uzdugunuze değmez,hatta almak istediği parça icin "onun çoktan modasi geçti,üzerine neler çıktı neler" derseniz kudurtabilirsiniz bile 🤣

Merhabalar

Kzlar görümcem kadar değişik bir insan görmedim
Dedi ki 1 yaş oğlu var bugün benle uyudu normalde yatağında uyurdu. Bende dedim ne güzel işte uyuyun beraber sonra sevdirmiyorlar. Ben oğluşma oda yapıcam hayır dedi. Sürekli bir şunu aldım şunu alıyorum muhabbeti. Kendisi çalışmıyor.ama sanki böyle benden daha iyi harcıyormuşçasına bana işte airfry al çok güzel bak şunu al vs

Sevmediğim insan tipi tam ama işte sürekli böyle erkek çocuk şöyle erkek vs muhabbeti valla bıkkınlık geldi
Muhabetleri gayet normal geldi. Senle ne güzel sohbet ediyor fikir söylüyor zaten arkadaş arasi muhabet öyle degil mi? Bence siz görümce diye kötü algiliyor olmayasin. Hadi sana gösteris yapsa anlarim da alakasi yok yani kendi calismayabilir kazanmayabilir koca parasiyla harcayabilir kocanin parayi kime harcasin baskalarina mi? Muhabeti sevmiyorsaniz azaltirsin

Ben oglusuma oda yapicam hayir dedi. Bu cumlede ne anlatmak istediniz gercekten anlamadim. Diger konusmalarida abartiyosunuz gibi geldi normal konusma iste.

Uyuma mevzusundan hiçbir şey anlamadım ama takacak sorun arıyorsunuz gibi bir şey yok ortada

Normal muhabbetler bunlar, biz de kardeşimin eşiyle böyleyiz. Güzel bir tekli klipsli mop buldu, hemen abla bir dene çok güzel almalısın diye haber verdi, sağ olsun her gün elimin altında; güzel bir mikrofiber bez markası bulur çok güzel siliyor der tavsiye eder. Airfryerı ilk o almıştı, alacaktım duymuş; aradı abla bende şu marka var kardeşimde şu, ikisini de denedim bence şu markayı al deyip deneyimini de paylaşır. Markette bir şey denerim hoşuma gider, indirimde bir şey görürüm, ya ben alır giderim ya haber veririm o alsın diye.

Bunlar beni mutlu eder, iyiliğimi düşünüyor derim. Bence siz görümcenizden hazetmiyorsunuz. Bu kadar bunaldıysanız mesafe koyun, konuşmayın.

X