Canım bende öyle.
19 yaşındayım ama 45 kiloyum 46 olduğumu hatırlamam.
Metebolizmayla alakali doktor bana çok hızlı çalışıyor metebolizman demişti.
Ben sorun etmiyorum fazla kilo iyi birşey değil sonuçta.
Çıtı pıtı olmak daha güzel
işte bende o kilo ters teptiAslinda ergenlikte sayilirsin en yagli olman gereken donem
troid bezlerine bakildimi
ah o kilo bi bende olsaBen de 18 yaşındayım, 172 boya 53 kiloyumama boydan dolayı ufak tefek durmuyorum ben de kilo almak istiyorum çok zayıfım
sadece halsizlik onuda öğrencilik antrenmanlar ve yeterli uyuyamamaya veriyorumAh ah 17 yaşındayken 43 kiloydum sonra hipertiroid olduğu anlaşıldı. Yıllarca ilaç ve radyoaktif iyot tedavisi gördüm şimdi normale döndü. Tiroidlerine muhakkak baktır. Halsizlik, ellerde titreme, sinir vs var mı?
yaşasınnSimdi sana guzel bir teklifim var, ikimizi eritsinler, yogurup hamur gibi esit iki parçaya bolsunler. Boylece ikimizde istediğimiz bedene kavusuruz
ben yemek ayırt etmem her türlü yemeği severim cidden benim ordaki ''zorla'' ifadem fazla manasına geliyo. ben söyledimde öğün sayımı arttırdım diye ve sanırım iyi okumadın hayatım su altı rugby yapıyorum dedim ne o yoksa saymıyomusun onu spordan??Yemekle arası olmayan birisinin zorla yiyerek kilo almaya çalışmasından sonuç beklenmemelidir. İnternetten değişik yemek tariflerine, tatlı vs. fotoğraflarına bakmayı dene yiyerek kilo almayı düşünüyorsan ve severek yiyebileceğin yiyecek sana kesinlikle kilo aldıracaktır.Senin şuanda sadece kilo almaya odaklanmanı yanlış buluyorum, kilo aldıktan sonrasını düşünmelisin, boyuna göre sağlıklı beslenip kilo alırsan zayıf olmanın fit bir kız olmaktan kötü bir tarafı yoktur :) Spora başlamanı öneriyorum. Spor yaparsan yemek düzenin değişecek, metabolizman düzenlenecektir. Hem kilo alıp hem de harika bir fiziğin olacak. Fiziksel ve psikolojik olarak sağlıklı olacaksın. Severek yapacağın bir spor yapmanı öneririm.
ben yemek ayırt etmem her türlü yemeği severim cidden benim ordaki ''zorla'' ifadem fazla manasına geliyo. ben söyledimde öğün sayımı arttırdım diye ve sanırım iyi okumadın hayatım su altı rugby yapıyorum dedim ne o yoksa saymıyomusun onu spordan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?