N nevertime Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2015 1.403 622 53 10 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi beaumont #21 ya haksızlık var tıp ta yaaa...ne güzel şişmanlar için kilo verdiren birsürü ameliyat var liposution fln var...zayıflara hiç bişey yok
ya haksızlık var tıp ta yaaa...ne güzel şişmanlar için kilo verdiren birsürü ameliyat var liposution fln var...zayıflara hiç bişey yok
C caglasaban Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2015 190 42 13 32 19 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi beaumont #22 sumoshh .!.: Ben de 18 yaşındayım, 172 boya 53 kiloyum ama boydan dolayı ufak tefek durmuyorum ben de kilo almak istiyorum çok zayıfım Genişletmek için tıkla... ben 177 50 kıloyum ben cok takmıyorum hatta zayıflıgı sevıyorum ama bı 53 olsam daha ıyı olur kollarım cok zayıf
sumoshh .!.: Ben de 18 yaşındayım, 172 boya 53 kiloyum ama boydan dolayı ufak tefek durmuyorum ben de kilo almak istiyorum çok zayıfım Genişletmek için tıkla... ben 177 50 kıloyum ben cok takmıyorum hatta zayıflıgı sevıyorum ama bı 53 olsam daha ıyı olur kollarım cok zayıf
D DENIZCI ANNE Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2015 13 1 8 38 20 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi beaumont #23 Kilo almayan icin'de cok seyler var. Bende bir ürün var, o kilo almak icin yardimci oluyor. Daha cok ögrenmek isterse özelde ulasabilirsiniz.
Kilo almayan icin'de cok seyler var. Bende bir ürün var, o kilo almak icin yardimci oluyor. Daha cok ögrenmek isterse özelde ulasabilirsiniz.
D Darkdreams : Kayıtlı Üye 20 Ocak 2015 780 235 33 21 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi beaumont #24 DENIZCI ANNE .!.: Kilo almayan icin'de cok seyler var. Bende bir ürün var, o kilo almak icin yardimci oluyor. Daha cok ögrenmek isterse özelde ulasabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum fayda ediceni
DENIZCI ANNE .!.: Kilo almayan icin'de cok seyler var. Bende bir ürün var, o kilo almak icin yardimci oluyor. Daha cok ögrenmek isterse özelde ulasabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum fayda ediceni
B bordomavii Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2015 97 28 3 3 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi beaumont #25 srpcnrdnz .!.: Ah ah 17 yaşındayken 43 kiloydum sonra hipertiroid olduğu anlaşıldı. Yıllarca ilaç ve radyoaktif iyot tedavisi gördüm şimdi normale döndü. Tiroidlerine muhakkak baktır. Halsizlik, ellerde titreme, sinir vs var mı? Genişletmek için tıkla... ben 20yaşındayım ve 45kiloyun tiroitlerde sorun olumca sinir halsizlik mi oluyo cünkü bnde bunlar var
srpcnrdnz .!.: Ah ah 17 yaşındayken 43 kiloydum sonra hipertiroid olduğu anlaşıldı. Yıllarca ilaç ve radyoaktif iyot tedavisi gördüm şimdi normale döndü. Tiroidlerine muhakkak baktır. Halsizlik, ellerde titreme, sinir vs var mı? Genişletmek için tıkla... ben 20yaşındayım ve 45kiloyun tiroitlerde sorun olumca sinir halsizlik mi oluyo cünkü bnde bunlar var
Mata Hari Evdeki huzur,zenginlik budur.. Kayıtlı Üye 27 Haziran 2011 7.011 19.528 298 3 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi beaumont #26 bordomavii .!.: ben 20yaşındayım ve 45kiloyun tiroitlerde sorun olumca sinir halsizlik mi oluyo cünkü bnde bunlar var Genişletmek için tıkla... Olur tabi. Belirtilerinden bazıları bunlar. Kalpte çarpıntı, aşırı yorgunluk bir Sürü belirtisi var.
bordomavii .!.: ben 20yaşındayım ve 45kiloyun tiroitlerde sorun olumca sinir halsizlik mi oluyo cünkü bnde bunlar var Genişletmek için tıkla... Olur tabi. Belirtilerinden bazıları bunlar. Kalpte çarpıntı, aşırı yorgunluk bir Sürü belirtisi var.
B bordomavii Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2015 97 28 3 3 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi beaumont #27 srpcnrdnz .!.: Olur tabi. Belirtilerinden bazıları bunlar. Kalpte çarpıntı, aşırı yorgunluk bir Sürü belirtisi var. Genişletmek için tıkla... hmm o zmn bnm doktra gidip tiroitlere baktrmam lazm :)
srpcnrdnz .!.: Olur tabi. Belirtilerinden bazıları bunlar. Kalpte çarpıntı, aşırı yorgunluk bir Sürü belirtisi var. Genişletmek için tıkla... hmm o zmn bnm doktra gidip tiroitlere baktrmam lazm :)