Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yalniz kendimden suphe ettim. Cok kitap okurum sunum tabaklarini da cok severim bunun cahillikle baglantisi ne. Ya da ceyiz duzen kitap okuyamaz mi??? Kitap okuyan sunum hazirlayamaz mi??? Hepsi birbirinden celiskili. Kafamda deli sorular gece gece cok guldum
Bende şüphe ettim çeyiz bakıyorum sürekli dışarda tencere mobılya görünce gözüm kayıyor Ama arkadaşın okuyamayacağı metinleri okuyorum kitapları okuyorum kime göre neye göre işte cahillik
Aynen bi de kendini üstte gören insanlara cahil diyenlerden gerçekten hiç haz etmiyorum bende . Sen kimsin ki ? Sen okuduysan kendine bak tanımadığın insanlar hakkında yorum yapma.Kocssi kötü olanlar var elbette ama genel konuşamaz. Ben kocamla.mutluyum ayrıca kendimide geliştirmiş okumuş bir insanım. Bana yetiyor bu
Aynen bi de kendini üstte gören insanlara cahil diyenlerden gerçekten hiç haz etmiyorum bende . Sen kimsin ki ? Sen okuduysan kendine bak tanımadığın insanlar hakkında yorum yapma.Kocssi kötü olanlar var elbette ama genel konuşamaz. Ben kocamla.mutluyum ayrıca kendimide geliştirmiş okumuş bir insanım. Bana yetiyor bu
Bende şüphe ettim çeyiz bakıyorum sürekli dışarda tencere mobılya görünce gözüm kayıyor Ama arkadaşın okuyamayacağı metinleri okuyorum kitapları okuyorum kime göre neye göre işte cahillik
Ne guzel yedi,icti, kacti misali ari kovanina comak sokup kacti arkadas. Ne kadar okusak da bi yanimiz hep kadin. Genetigimiz de var. Anne sakin dantel yaptirma kulkanmam dedigim gunleri hatirliyorum suan cok hos gorunuyor gozume. Ne yani bu cahillik mi? Ama 200 e yakin kitap bagis yaptim bi kutuphaneye hepsi benimdi. Bunlarin hepsi uc noktalar asla ve asla bizim gibi bi kesime hatta hic kimseye cahil diye itham edilemez
Ne guzel yedi,icti, kacti misali ari kovanina comak sokup kacti arkadas. Ne kadar okusak da bi yanimiz hep kadin. Genetigimiz de var. Anne sakin dantel yaptirma kulkanmam dedigim gunleri hatirliyorum suan cok hos gorunuyor gozume. Ne yani bu cahillik mi? Ama 200 e yakin kitap bagis yaptim bi kutuphaneye hepsi benimdi. Bunlarin hepsi uc noktalar asla ve asla bizim gibi bi kesime hatta hic kimseye cahil diye itham edilemez
Bende de oluyor şu an sürekli bir şeyler beğenip alıyorum babama bile liste yapıyorum al bunları diye şebeklik yapıyorum Ama arkadaş herhalde sosyolog bunun üzerine kitaplar okumuş üstten bakıyor acaba benim yerimde olsa uçmuştu. Ben yaşlılara okumamış insanlara bile cahil demeye haya ederim sırf okumamış diye cahil mi olur . Ne okumuşlar var genel kültür sıfır en basit şeyleri bilmezler hatta bi video vardı Osmanlı Devletini kim kurdu diye üniversite öğrencileri cevaplayamadı en güzel örnek bu oldu