- 28 Ocak 2017
- 553
- 472
- 53
- Konu Sahibi maviningolgesi
-
Canım arkadaşım aile görmesi değil. Biz haftada bir de değil üç haftada bir gidiyoruz o görmeye. Bu dogumgunu kutlaması. Kardeşim askerde biz olalım yanında istedik. Son iki senedir dogumgunleri babamdan ayrı mutsuz geçiyor. Zor bi donem atlattı. Bir aradan sonra ilk defa mutlu edelim dedik. Ki benim hayat arkadaşım benim hayatımın başrol arkadaşı herşeyimi gören bilen insan bu dönemde ne kadar uzuldugumu, bu masum istegime değer mı ayaklarını uzatması ? Bir tuttuğunuz tutum o kadar farklı ki keşke ben de haftada bir görsem ailemi onunla ve desem mı abarttigi kadar var özel gün değil bişey değil gelmek zorunda da değil desem..Pazar günü görüşmüşsünüz, bugün salı daha. Çok bir vakit olmamış ki. Siz gidin ne olacak. Ben de anneme sık sık gidiyorum ama eşimle haftada bir gün gideriz. Adam her gün gitmek istemiyor doğal olarak. Sevse bile insan işten yorgun argın gelip evinde ayaklarını uzatmak varken başka yere gitmek istemez ne bileyim. Genel olarak bir suratsızlık var mı ailenize karşı? Hep mi uzak, soğuk? Öyleyse hoş değil tabi ama bugün de kavga etmenizi gerektirecek bir şey yok gibi. Gidin görün ailenizi rahat rahat.
Bensiz işin yoktu derse varmış demekki dersin sende bu kadar abartma .... Gitmekle en büyük dersi vermiş olursun belki o burnu da biraz inmiş olur ...Onu o kadınla bırakmak veya onlara "kesin tartislilar" imajı vermek istemiyorum sanırım.. Eşim bana git dediğinde hiç tek gitmedim. Şeytan durtuyor kalk git bu sefer diyor ama ağzımdan sensiz ne işim var diye çıktı bağırarak. Gitsem şimdi bensiz işin yoktu sozde bak diyecek. Hani haklı olduğundan değil de hep haklı gözükmeye calismasindan sıkıldım. Tek istediğim bir an önce eve gelmesi. İnsan gibi konuşmayız biliyorum ne varsa dilimde kusasim senin arpan çok fazla geldi diyesim var. Ya görmelisiniz kaç gündür burnu nasıl havada.. bi de bana diyor ilgisizsin diye. Ben yakın olmayı da denedim böyle durumlarda yok erkekler iyice simariyor, takmadigimda da ilgisiz olan ben oluyorum. Bağırıp çağırmak istiyorum yüzüne ailesi duyacak. Sussam kaldigima annemi orda bugününde biraktigima değmeyecek. Dersini vermek istiyorum nasıl nasılağlıyorum ya çok sıkıldım..
Canım arkadaşım aile görmesi değil. Biz haftada bir de değil üç haftada bir gidiyoruz o görmeye. Bu dogumgunu kutlaması. Kardeşim askerde biz olalım yanında istedik. Son iki senedir dogumgunleri babamdan ayrı mutsuz geçiyor. Zor bi donem atlattı. Bir aradan sonra ilk defa mutlu edelim dedik. Ki benim hayat arkadaşım benim hayatımın başrol arkadaşı herşeyimi gören bilen insan bu dönemde ne kadar uzuldugumu, bu masum istegime değer mı ayaklarını uzatması ? Bir tuttuğunuz tutum o kadar farklı ki keşke ben de haftada bir görsem ailemi onunla ve desem mı abarttigi kadar var özel gün değil bişey değil gelmek zorunda da değil desem..
Olacak ama o da binbir kavga ile. Kayınvalide surat yapıyor. Hatta olay çıkarmadığına gore haberi bile olmayabilir. Bin bir kavga ile gelecek Sivas'a ama kaç gündür soğuk tavırlar o kadar yoruldum ki ben gidicem zaten soyledim ona. Ama şunu da ekledim "senin bu yaptığını zamanı geldi mı ben yaparken içimin yaglari öyle bir eriyecek ki, kirpik diplerim ağrıyor gelemem sen git dedigimde gorcem surat ifadeni" dedimKonuyu tekrar okudum da annenizin doğum günü olduğunu yazmamışsınız ki. Bize ayrı ayrı kutlama yaptı demişsiniz sadece. Annenizin özel gününde yanında olsa tabi mutlu olurdunuz, keşke düşünseydi bunu. Gelmiyorsa da sizin gitmeniz lazım ama. Yalnız bırakmayın annenizi. Ne olursa olsun. Kardeşinizin yemin törenine giderken eşiniz de yanınızda olacak mı?
e sen git. ne takıyosun. ben yorgunken gittim demişsin gitmeseydin. demek ki kıymeti yok işte. gizli gizli ağlamak çözüm mü? değil. git ailenin yanına. gelmezse gelme. kimseye açıklamak zorunda değilsin. aman bu da böyle anne/baba de geç sen de istemiyosan onun ailesine gitme. nedir yani.
İşte hep geldi ama binbir suratla soğukluk la şimdi de bu çıktı sen git.. Sivas'a da öyle dedi olay çıkardım bir ömür annen kızacak diye hareket edemeyecek miyim ben sen benim işime sadece özel zamanda mı yarıyorsun diye. Tam anlamıyla kocam gibi hissetmiyorum yani geliyor ama binbir surat karı koca olmak böyle mı oysa ki..Ben olsam bende kırılırım. Yalnız gidebilirsin istesen elbette ama o iş öyle olmuyor işte. Eşimin ailesını çok sevmem, çokta görüşmeyiz ama ailece bir araya gelınıyorsada yalnız göndermedim, eşimde beni yalnız bırakmadı. İnsan kendini kötü hisseder.
hayır dairelerimiz karşılıklı sesli konuşsak bile duyuluyorSiz haklısınız...
Eşinizin ailesiyle birlikte mi yaşıyorsunuz, öyle anladım da.
evet ben de öyle yapicam işte bana diyor sen benimle kavga etmek istiyorsun benim yaptığım bir surat yok. Erkeğin tripi iğrenç birşey bi de yapan erkeğin yapmıyorum demesi iğrenç..Aynen
Aha çözümü bu, kendini tüketme
O zaman zor "ben de senin ailene gelmiyorum" demek..İşte hep geldi ama binbir suratla soğukluk la şimdi de bu çıktı sen git.. Sivas'a da öyle dedi olay çıkardım bir ömür annen kızacak diye hareket edemeyecek miyim ben sen benim işime sadece özel zamanda mı yarıyorsun diye. Tam anlamıyla kocam gibi hissetmiyorum yani geliyor ama binbir surat karı koca olmak böyle mı oysa ki..
hayır dairelerimiz karşılıklı sesli konuşsak bile duyuluyor
evet ben de öyle yapicam işte bana diyor sen benimle kavga etmek istiyorsun benim yaptığım bir surat yok. Erkeğin tripi iğrenç birşey bi de yapan erkeğin yapmıyorum demesi iğrenç..
Olacak ama o da binbir kavga ile. Kayınvalide surat yapıyor. Hatta olay çıkarmadığına gore haberi bile olmayabilir. Bin bir kavga ile gelecek Sivas'a ama kaç gündür soğuk tavırlar o kadar yoruldum ki ben gidicem zaten soyledim ona. Ama şunu da ekledim "senin bu yaptığını zamanı geldi mı ben yaparken içimin yaglari öyle bir eriyecek ki, kirpik diplerim ağrıyor gelemem sen git dedigimde gorcem surat ifadeni" dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?