Kiz x kişisini seviyor, y kişisi kızı seviyor. Y ile x knki panpi. X kişisi kizin onu sevdiğini y kişisi olan ortamda anlatiyor y kişisi de "ben sevirem o kızı olom hayirdir" diyor, çocuk da ben sevmiyorum ztn diyip aradan sıvışıyor, y kişisi sana ilgili davranmasına rağmen kanki panpisine ilgi duymana öfkeleniyor, "ben seni seviydim sen nedan bana böyle yaptın" diye kafada kuruyor. İlgimi çekersem ters davranırsam, "ilgimi özler bena geri dönersin" diye tuhaf amfibitik hareketler yapıyor. Şimdi senin yapman gereken malı oynamak saf masum takılıcaksın, x e neden beni engelledin ters bir hareketim mi oldu, istersen rahatsız etmem ama sebebini öğrenmek istedim sadece diyeceksin. Bu arada y' yi de seni sevdiğini bir şekilde itiraf ettirmen lazım, ondan sonra reddedmelisin, reddederken de sevdiğim biri var diyeceksin. Sonra x kişisi" y kişisi senden hoşlanıyor o benim panpa yani kötü görünür vb dicek". Ben onu reddettim yada ona tavrımı zaten gösterdim. Neyse zaten arkadaşlığın benden daha kıymetliyse beni sevmiyorsun demektir diyip aglak emoji atacaksın. Ben sana normal arkadaş gibi davranırım ama şu engeli kaldır kavga falan etmedik en nihayetinde diyip sessizliğe yumulucaksın. Bu arada bizim x de vicdanını yoklayıp sana geri döneceğine karar vericek. Mutlu son. Ama burda bitmedi y amfibiti bunları öğrendiğinde ki tepkisi ve hain planları daha gün yüzüne çıkmadı. İkinci sezon kanal d de.