Ne bu şimdi adet mi baska bisey mi :((

lolita555

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
7.525
5.469
Selam kizlar.artik kk daki herkes benim pko oldugumu ve adetimin ilacla geldigini ogrendi sayemde :KK66:)konu aca aca.ama gecenlerde bisiy oldu hic olmayan bisiy.3aya yaklasti gene adet olmuuorum.gectigimiz gunlerde sabah wcde peceteye gelen pembe lik beni sevindirdi.sukur dedim aylar sora ilk defa adet oluyorum.nasil sevindim.sora bu boyle kacgun surdu.bigun gorunuyo bigun yok.peceteye gelio.bu ne olabilir kizlar yaa?testte yaptim ama negatif.ayni dirumu yasayan varmi??birde ben endokrine gidiyorum vitamin aliyorum b 12 ve d vitamini.onlar yapmis olabilirmi?tsh ilaci seker hapida aliyorum...kolestrol ilacimda var.fikirlerinizi bekliyorum kizlar .....

belkide hamileliyin baslangicidir canım tutunma yerleşme kanamasıda ola bilir pek anlamam ama adet olmazsan kan testi yaptır bence.bide kahverengi geliyormu?

Yumurtlama da olabilir canım bak 2 gün önce de bende de oldu tek bir defa geldi şimdi yok. Yumurtlama döneminde olmama bağladım. Senin de yumurtlama gerçekleşiyor belki de, ki bu çok iyi bişey

kendini böyle stresse salma yoksa kötü olur Allah korusun iyi düşün iyi olsun doktora gidiyormusun gidiyorsansa onada sor..ne zamandan beri bebek istiyorsunuz canım?

2senedir istoyoruz cnm.2asilama oldum negatif.klomen zaten etki etmedi.direncli pko benimki.suan gtmiyorum ama yakinda baslicam gene

Testi tekrarlaman gerekiyor bence... eksik anlatmissin, test yaptigini negatif oldugunu ama sabah cift cizgi gordugunu, testi tekrarlamadigini yazmamissin:)

Ayrica ilk testin uzerinden 10 gun gecti nerdeyse lekeler devam etti ama sen test yapmadin, belki ilk testte cikmadi... ben yerlesme oldugunu dusunuyorum hala

Testi tekrarlaman gerekiyor bence... eksik anlatmissin, test yaptigini negatif oldugunu ama sabah cift cizgi gordugunu, testi tekrarlamadigini yazmamissin:)

Ayrica ilk testin uzerinden 10 gun gecti nerdeyse lekeler devam etti ama sen test yapmadin, belki ilk testte cikmadi... ben yerlesme oldugunu dusunuyorum hala

Agzin bal yesin kizzz.:KK66:))
Yapicam canim yarin tekrar.ama ckmicak biliom iste ;(

Cnm once rahatsizliklarindan dolayi gecmis olsun bende tiroid hapi d vitamini folik asit hepsini ayni anda iciyordum ama bende hic adetimi etkilemedi. Yerlesme kanamasi bildigim kadariyla bu şekilde olmuyor ama sen emin olduktan sonra birde civan percemi cayi mi denesen

Selam kizlar.artik kk daki herkes benim pko oldugumu ve adetimin ilacla geldigini ogrendi sayemde :KK66:)konu aca aca.ama gecenlerde bisiy oldu hic olmayan bisiy.3aya yaklasti gene adet olmuuorum.gectigimiz gunlerde sabah wcde peceteye gelen pembe lik beni sevindirdi.sukur dedim aylar sora ilk defa adet oluyorum.nasil sevindim.sora bu boyle kacgun surdu.bigun gorunuyo bigun yok.peceteye gelio.bu ne olabilir kizlar yaa?testte yaptim ama negatif.ayni dirumu yasayan varmi??birde ben endokrine gidiyorum vitamin aliyorum b 12 ve d vitamini.onlar yapmis olabilirmi?tsh ilaci seker hapida aliyorum...kolestrol ilacimda var.fikirlerinizi bekliyorum kizlar .....

Bitanem inşallah hamilesindir bende zamanında umutlanıp çok test yapmıstım ınsan artık sonucu negatıf cıkacak dıye bosuna umutlanmak ıstemıyor senı cok ıyı anlıyorum ben garıp garıp seyler canım cekınce dırekt kan yaptırmıstım ılk kez ve 820'yi gormustum darısı senın ve ellerini açıp tüm isteyenlerin başına ablamda pko benim evelendıkten 2 ay sonra hamıle kaldı nasip bende pko yok ama 4.senemde hamıle kalmıstım korunmadıgım halde inşallah dileklerin kabul olur. Ablamda bir ara 6 ay görmedi adet bekarken karnı hep şiş olurdu çok düzensizdi adeti. Banada çok soruyorlardı bebek varmı bebek vaarmı aglayasım geliyordu 4.senem bitti ben anca hamile kaldım rabbim tüm isteyelerin kucagını boş koymasın amin.

Son düzenleme:
Cnm once rahatsizliklarindan dolayi gecmis olsun bende tiroid hapi d vitamini folik asit hepsini ayni anda iciyordum ama bende hic adetimi etkilemedi. Yerlesme kanamasi bildigim kadariyla bu şekilde olmuyor ama sen emin olduktan sonra birde civan percemi cayi mi denesen

Saolasin cnm.civanpercemide ictim cnim gtirmiyor adetimi

X