• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne bileyim iste... Kirildim...hemde cok...

Esilayagmur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
715
333
103
Benim topiklerimi bilen bilir. Hayirli bir izdivac dileyen biriyim. Yasim 30. Egitimciyim.
Facebook sayfamda hicbir resimim yokken gectigimiz hafta bir erkek beni ekledi. Normal olarak ona kimsiniz sizi tanimiyorum diye yazdim. Benim profilimde dini anlamli bir resim var ve etkilendigini, dini yonden guclenmek icin motive eden bir arkadas aradigini soyledi. Ben konusmak istemedigimi soyleyince, belki bir faydam olur, bildigim ilim anlatirimi niyetiyle sohbet etmeye basladik. Ama mesafeli tabiki. Bu birkac gun gecti. Hacca gitmek istedigini ibadet ettigini vs. Gun gectikce benim kisiligimden hoslandigini soyledi ve ileriye donuk ciddi dusundugunu soyledi. Ama ote yandan surekli benden foto gondermemi istiyor. Bende istemiyorum. Neyse sohbet devam ediyor. İltifatlar, vs. Beni tanimak icin sorular soruyor. İste boyle devam ederken, surekli ciddi oldugnu soyluyor. Bende dusundum belki bu benim icin hayirli oldugnu dusundum. Acayip cok ortak noktalarimiz oldugunu anladik. En son dun gonderdim bir resmimi. Benden basi acik resim istedi. Ben gondermedim tabi. Bu sabahta bana mesaj yazmis. Esilayagmur, sen dinine cok baglisin ve fotolarindan sonra sana ilgim azaldi. Seninle devat etmiyorum diye. Beni herkes bilir, bakimli, citi piti guzel biriyim. Ama kirildim, hemde kendi ozguvenim kayboldu sanki. Ne bileyim. Kendimi cirkin hissetim. Sadece derdimi paylasmak istedim. Sansim olsun istiyorum. Beni gercekte bile gormedi. Ayy cok kirildim.

Dini alet edip sizinle tanisma ve sizin acik resimlerini görme cabasina giren
bir adam (denirse tabi! ) sizi begense ne olur begenmese ne olur !
Size tek tavsiyem bir daha ayni tuzaga düsmeyin ve kimseye de fotografinizi yollamayin :34:
Rabbim hayirli bir es nasip etsin insallahhhh..

dini kullanıp sizi etkilemek istemiş, ve siz onun tarzı olmadığınız için vazgeçmiş...maksat bu...hiç üzülmeyin...güzellik çirkinlik değil...adam sapık belli...dini alet edip yaklaşmaya çalışmış...ama istediğini alamamış hepsi bu...siz sakın cevap yazmayın...

kendi kim bilir nasıldır o zaman :27: canınızı sıktığınıza değmez inanın.

Bence hic kirilma tanimiyosun etmiyosun zaten sacin acik atmayinca isine gelmemistir bide bakmistir onun istedigi gibi pas vermiceksin cunku dinine cok baglisin demis sonra da uzaklasmis bu sebeplerden bence sen normalsin :)

Bana anlattığınız adam pek samimi gelmedi. Cidden niyeti dinen bilgilenmek olsa ve ciddi bi adam olsa kapalı bir bayandan başörtüsüz fotoğraf istemez..

sapıkmış o ablam ...
sen hayatını bu şekilde devam ettit. hayırlı bi izdivac gelir seni bulur.. netten tanışılma ile yapılacak bi evlilikten hayır gelme olayını hocalardan bir dinlemenizi tavsiye ederim .. bu yüreginizi oldukca ferahlatır..

Allah razi olsun sizden. Benim zayif karakterim var. Kendimi eve kapattim. Acayip moralim sifir. Herkes bukuyorda ben bulamadim daha. Beni kadinlar arkadaslar cok begenir ama hicbir erkekten daha ilgi gormedim. Ne bileyim ya kizlar. Ha tam ibadetli birini buldum derken bu cikti. Ustelik surekli cinsellik iceren sorular sormasida bir garipti. Onemliymis onun icin.

cİnselligi evlenince sorsun ..
bak onu net ortamında dinine baglı olup olmadgını anlayamazsın rol bile yapabilir yani..
sen karsındaki insanla evlenme niyati ile görüştügünde harektlerinden anlarsın dinine baglı mı degil mi diye:)

herseyin hayirlisini istemezmiyiz yardandan ?
O zaman olmayandada vardir bir hayir :34:
Cinsellik konusan bir adama resim yollmaniz yanlis zaten :26:
Insan esiyle bile konusmaya cekinirken bazi seyleri
sizi tanimayan birinin bu konulara girmei hic normal degil .
Birakin üzülmeyi kurtuldugunuza sevinin bence..

Allah razi olsun sizden. Benim zayif karakterim var. Kendimi eve kapattim. Acayip moralim sifir. Herkes bukuyorda ben bulamadim daha. Beni kadinlar arkadaslar cok begenir ama hicbir erkekten daha ilgi gormedim. Ne bileyim ya kizlar. Ha tam ibadetli birini buldum derken bu cikti. Ustelik surekli cinsellik iceren sorular sormasida bir garipti. Onemliymis onun icin.

tam ibadetli birini buldum derken ?? daha konusutugunuz kisi erkek mi o belli degil
size tavsiyem saglikli iliskiler kurun
facebook arkadas bulma ortami degil zaten
öyle bir isteginiz varsa o sekilde siteler sirketler mevcut

Son düzenleme:
canım kesinlikle kurtulduğuna dua et bence kesinlikle sapık sana cinsellikle iligli sorular soruyormuş daha ne olsun ya bide açık resmini istemiş canım bu kadar iyi niyetli olma lütfennn seni kandıracaktı iyikide vazgeçmiş sonradan verilmiş sadakan varmış gerçektende

Ben zaten bu konulari konusmak istemedigimi soyledim. Sustu ertesi gunu tekrar acti. Temiz ve safsin bu yuzden senden hoslandim dedi.

Birinizle dertlesmek istiyorum.
Hepmayni tuzaga dusuyorum iyi netimden temiz safligimdan

Sizin yaptiginizin iyi niyetle hic alakasi yok.
Yani siz iyi niyetli oldugunuz icin onun niyetini analmadiniz
Biz anladik kötü niyetlimiyiz ?
Sadece bir es isityirosunuz dinini düskün ,.......
Bu adamda bunu anlamis ve size o yönden yaklasmis .
Sizde boslukda oldugunuz icin inanmissiniz .
Bundan sonra daha dikkatli olursunuz :34:

Rabbim insanları çeşitli dertlerle kendisine davet eder ..Dua.. Reçete bu ama biz kör olduğumuzdan sucu insanlara atariz kadere atariz !!
Dua et arkadasim Allaha sigin.. Hayirli es icin dua et hayirli evlilik icin dua et..Ediyormusun daha çok etmen lazim demekki ..
İnterneti TV di buralarda es değil bela bulur insan .. Senin resmini saçma şeylerde kullanmayacagi ne malum..İnşallah olmaz öyle birşey..
İnsallah sende kisa zamanda hayirli bir izdivaç yaparsin yeterki bundan sonra dikkatli ol..

Ben zaten bu konulari konusmak istemedigimi soyledim. Sustu ertesi gunu tekrar acti. Temiz ve safsin bu yuzden senden hoslandim dedi.

canım gerçekten dinine bağlı senin dedğin gibi biri olsaydı asla ve asla cinselliğin C sini bile konusunu açmazdı emin ol sırf seni kandırmak için senin senin dinine bağlı biri olmanı kullanmış aslında o cinsellikten bahsettiği an niyetini anlamalıydın ama olan olmuş artık bundan sonra daha dikkatli olmalısın canım

Adamin zaten dinle falan alakasi yokmus. Kapali bi kadindan nasil acik resim istenir? Boyle bir sey olabilir mi? Ayrica cinsellikten konu actiysa niyeti belli. İnternette kadin avlamaya calisan asagilik bir yaratik icin mi uzuluyorsun sen? Aslinda uzuntun adamdan hoslanmis oldugundan degil. Sadece belki hayirli bir kismettir bu diye umutlandigin icin degil mi? Allah tez zamanda hayirli bir kismet cikarir insallah karsina. Ama internette kimseye fotograf falan gonderme bence. Ne idugu belirsiz tiplerden bir sey cikmaz bence. İnternetten tanisip evlenenler de var gerci. Ama guvenmek cok zor.

allah aşkına ya
30 yaşındasın daha yüzünü bile görmeyen adamın niyetinin ciddi olduğunu düşünüyorsun
neden 30 yaşında bu durumda olduğunu otur düşün şimdi

belki de seni tanıyan birisi sahte bir facebook hesabı alıp sana arkadaşlık gönderdi.
kaldı ki aranızda bişey geçmemiş çıkma buluşma olmamış
sen karşındakinin hakkında en ufak şey bilmezken (antenleri mi var üç kollu mu hırlı mı hırsız mı) onun senin resmine yorum yapması çok saçma sapan. bakalım sana bu lafı eden nasıl biri
uzun lafın kısası salla gitsin saçma sapan bir insanmış
dipnot:sürekli cinsellikten bahsetmesi de eli bilmem neresinde gezen bir sapık olduğunu gösterir. konunun cinsellik boyutuna gelmesi için çiftlerin çok yol katetmesi gerekir. Allah korusun arkadaşım sakın bir daha ciddiye alma böyle tipleri. ben de 32 yaşındayım bekarım ne yapalım kader böyleymiş. sen de zamanı gelince istediğin gibi temiz birini bulursun inşallah ama senin de gördüğün gibi ortalıkta temizden çok pisler dolaşıyor. erkeğin iyisini bulmak çok zor. iyisi zaten az sayıda ve çoktan kapılmış oluyor. ama nasipse gelir yemenden. üzme kendini ya. bir sapık için kendini üzmek de neymiş. senin üzgün geçen bir anına değer mi o kişi

Son düzenleme:
Back
X