Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar beta hcg 113 cıktı hem cin hem rus takvimi kız dedi sürekli ekşi seyler canım istio ve bebek sol yumurtalıkta ama bugun ögrendim ogluşum oluomus yani bu tahminlerin hiçbiri tutmadı bende tamamen inandım ki hiçbişey cinsiyeti yansıtmıyor :)))
arkadaslar beta hcg 113 cıktı hem cin hem rus takvimi kız dedi sürekli ekşi seyler canım istio ve bebek sol yumurtalıkta ama bugun ögrendim ogluşum oluomus yani bu tahminlerin hiçbiri tutmadı bende tamamen inandım ki hiçbişey cinsiyeti yansıtmıyor :)))
hayırlısı olsun, Allaj sağlıcakla almayı nasip etsin
hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. adetinin kaçıncı günüydü yani ovulasyon öncesimi yoksa adetten hemen sonrasımı cevaplarsan sevinirim canım
hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. adetinin kaçıncı günüydü yani ovulasyon öncesimi yoksa adetten hemen sonrasımı cevaplarsan sevinirim canım
sağlıkla bebeğini kucağına al canım .seyrek ilişkde erkek olduğuna bende inanıyorum oğlumda bende eşimle bir araya gelmiyorduk sık.yeni evliyken hamile kalan arkadaşların çocunun kızı oluyor malum cinselliğin en sık olduğu zamanlar.çok nadirde olsa erkek olduğu oluyor tabi....
Ben hiçbirine inanmıyorum tek seferde hamile kaldım hemde adet başlangıcından 7gun sonra ve bebek sag yumurtalikta ve de bir cok şey de herkes hep erkek diyordu Çin takvimi dahil ama kızım olacak ve erken donemde bana kiz demişti doktorum sonra erkek dedi 4aylikken sonra hep kiz dedi doktor hatta doktorumu bile değiştirdim yani bosuna kendinizi fazla yormayın hayırlısı deyin
hayırlısıyla saglıklı dogsun hayırlı evlat olsun gerisi hiç önemli degil bencede...banada erken dönemde kız dedi simdi erkek dedi h.içi baska bi doktora gidip kesinlestirmeyi düsünüyorum bende
canım tek ilişki diyosun ya acanba adetinin ilk gününden saysan kaçıcı gün ilşki oldu yani yumurtlama dönemine yakınmı cevaplarsan çok sevinirim hep yumurtlama döneminde erkek çocuk diyolar ya tek ilşki ile bende erkek istiyorum bakalım allah nasip eder inşallah...sende sağlıkla huzurla al kollarını oğlıuşunuarkadaslar beta hcg 113 cıktı hem cin hem rus takvimi kız dedi sürekli ekşi seyler canım istio ve bebek sol yumurtalıkta ama bugun ögrendim ogluşum oluomus yani bu tahminlerin hiçbiri tutmadı bende tamamen inandım ki hiçbişey cinsiyeti yansıtmıyor :)))