Bebek İkinci El Ne ararsan hepsi burada ve böylesi yok :)

3ünü 15e veriyorum.Tek alımda fiyatlar sabit.Üçünüde çok cazip fiyata çıkarim elimden.Alana hayırlı olsun

pijama takımı hiç kullanılmadı iççamaşır da öyle.alın birine hediye götürün yani.
tulumda aziz babynin.oda en fazl 3-4 kere kullanılmadı.3ü de sadece 15 TL.

Son düzenleme:

valla kaçırmayın derim ben.

Elimde kalanlar kızlar.bitti mi bitti :)

begendıklerım satılmıs bıle

1,5 yasında bızım kız pek bısey kalmamıs

gercı ıkıncısı de kız amaı lkınden ck sey kaldı

ben de ödemeni yaptım, bilgine.. ilk kez bişey aldım burası aracılığı ile, şanslı hissettim kendimi bu ilk alışverişte:)

merhabaaa kapı susunuz yokmu?? sepetı begendım ama tek sepet ıcınde ugrasınıza degmıycek baska urunler varmı elınızde

Canim odemeni yaptim..bilgin olsun..
teşekkürler,
özel mesajına bakar mısın
ben de ödemeni yaptım, bilgine.. ilk kez bişey aldım burası aracılığı ile, şanslı hissettim kendimi bu ilk alışverişte:)
sadece pillerini değişmen gerekiyor söylediğim gibi.güle güle kullan.eski evim çok büyüktü yeni evim yarısı kadar olunca böyle oldu.sapasağlam eline geçince göreceksin.
merhabaaa kapı susunuz yokmu?? sepetı begendım ama tek sepet ıcınde ugrasınıza degmıycek baska urunler varmı elınızde

merhaba,
kapı süsümde var birde arabam var ikramlık için.ama eski evimde kaldı.eşime söyledim gelirken alacak yüklerim fotoyu.

Kızlar yeni ürünler yüklüyorum daha da yaz sonuna kadar bir şey yüklemem sanırım.
2 yaş için şort takımı hiç giyilmedi tiril tiril çok güzel bir penyesi var 10 TL

Kanz füme rengi kot etek 3 yaş sonrası giyebilir belden ayarlı en fazla 3 kere giyildi.8 TL

Hiç giyilmedi üzerine açık renk bir badi ile kombin edip kullanabilirsiniz.6 TL

Hummel marka etek hiç kullanılmaddı.bir hevesle 25e aldım ama şimdi 8 TLye vericem.

Peluş kaban.bir kere kullanıldı.üst düğmeden 2.sıradada olması gerek ancak kayboldu sanırım.10 TLye veriyorum.

Nike spor ayakkabı 15 TL 25.5 numara 14,5 cm. 15 TL

Adidas 24 numara kız çocuk sandaleti 15 TL

Adidas spor ayakkabı çok yakışıyor kız çocuklarına 26.5 numara 15 TL

Koton kids gömlek harika duruyor 2.4-4 yaş arası uyumlu. 8 TL

Kapşonlu Lcw yelek yeni aldım iki kere yıkamışımdır.8 TL

Lcw yün yelek yukardaki gömlekle çok uyumlu oluyor alın seneye kullanın kütük gibi.12 TL

Son düzenleme:
sandalet büyük müş bizim kızımız henüz doğmadı:))kapı süsüyle ilgileniyorum resim koyunca görüşürüz.bol kazançlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…